Най-приятна и най-просташка TV РЕКЛАМА - 4

• 55 765
  • 726
  •   1
Отговори
# 510
По повод на "Къде е млякото?", вчера ходихме на кино с мъжа ми и една от рекламите преди филма бе тази. Пред и зад нас бе пълно с младежи - 13-14 годишни, които абсолютно се изкефиха на рекламата и коментираха колко била готина и как всяка сутрин пиели това мляко с какао ...
Тъй че явно са си уцелили таргета ... макар моята дъщеря да ненавижда и рекламата, и продукта (сигурно покрай майка си  Mr. Green ).

# 511
  • София
Много противна ми е рекламата на Булсатком, в която едно момиче ни приканва да се включим с такъв изявен диалект, че...

# 512
  • UK
А, най после някой друг я видя. От първия момент в който го видях това малоумно същество, дето срича на екрана и ми иде да изхвърля телевизора през терасата...

# 513
Много противна ми е рекламата на Булсатком, в която едно момиче ни приканва да се включим с такъв изявен диалект, че...

Това момиче е Шанел от Мюзик Айдъл  Peace
На мен пък много ми е тъпа рекламата на един перилен препарат,нова е,не помня името където предстяват някво семейство и накрая майката казва на децата си ,че са мърлячи само дето са се изцапали  ooooh! ooooh! ooooh!

# 514
  • UK
Сериозно ли е тя? Защо го е докарала тоя малоумен вид и какво е това сричане?! Такова симпатично момиче.

# 515
  • град Русе
Абе кви са тия интерактивни кукла и пони? Много фукленски ми звучи тая пикла.
На колко ли родители ще изгори душата. В някои страни не забраниха ли рекламите на играчки преди да са си легнали децата.
Познай колко често чувам :"Мамо, искам пони!" Praynig

# 516
Преди малко я гледах рекламата на Булстатком и се заслушах точно за диалект и не усетих нищо и не знам,но честно казано не ме дразни ,дори придава коледно настроение  Peace

# 517
  • UK
Пробвай да я изслушаш 15 пъти за два часа. Simple Smile Ако гледаш често ЕйЕксЕн точно на третото слушане ще ти е писнала до смърт. Wink

# 518
Не съм гледала рекламата, но доколкото си спомням Шанел не говори на диалект  Thinking . Може ли да пуснете линкче към рекламата, по възможност в Ютуб, че съм в чужбина и Вибокса не ми зарежда.

# 519
  • София
http://vbox7.com/play:824ea447
Не можах да я намеря в Ютуб. Thinking

# 520
  • Перник
Има една реклама на бонбони /май/ Скитъл, трима младежи седят на една дъга. Много ми е безмислена. Или аз не я разбирам.

# 521
Пробвай да я изслушаш 15 пъти за два часа. Simple Smile Ако гледаш често ЕйЕксЕн точно на третото слушане ще ти е писнала до смърт. Wink
Е да,ако я пускат на 3 минути е ясно,че ще омръзне,но по тези Нова,БТВ..все още не се излъчва толкова често и сигурно затова все още не ми е дразнеща  Wink
Има една реклама на бонбони /май/ Скитъл, трима младежи седят на една дъга. Много ми е безмислена. Или аз не я разбирам.
И аз не я харесвам,наистина е безмислена.Според мен вече хубави реклами освен някои няма.Просто трябва да сложат етикета на продукта и той ще  се купува,а това ще е представено по тъп начин не ги бърка.за мен перфектната реклама е да бъде нещо интересно задължително с хубава музика,за да може да ти въздейства.Например тази  http://vbox7.com/play:c24c8394 според мен е супер тъпа.какво общо има покера с тениса,освен адреналина.И какво вика докато пада също не мога да разбера или пък с палачинките,друга разновидност на тази реклама ooooh! И сега се сещам за една бира,дето жените викат,когато отварят гардероба,а след това и мъжете,когато веждат бирата,ясно че мъжете харесват бира,ама да се държат като глупаци Crazy

# 522
Виктория, смисъла в рекламата на Хайнекен е (онази, дето много викат), е че ако за жените големият гардероб с дрехи, обувки, чанти и т.н е повод за безумно щастие, то същото е при мъжете-само, че стая пълна с бира. Само дето те се радват като малки деца. Crazy

# 523

Мдаааа, 1-2 пъти съм я гледала  Laughing
ОфиситИ на булсатком  Laughing

# 524

Наистина е Шанел и наистина вади някакъв диалект  Rolling Eyes . Поне е кратичка и не е толкова дразнещо, но като казва "тЬи" и "офиситИ" наистина е леко неприятно  Laughing Laughing .

Общи условия

Активация на акаунт