Най-приятна и най-просташка TV РЕКЛАМА - 4

• 55 863
  • 726
  •   1
Отговори
# 525
хм,че много се  е променила Шанел-ката...да, има диалект, т.е. омекотяване на звуци, но съвсем леко...незнам защо ги правят тия предавяния Айдъли, Старсове...като накрая почти никой от тях не пее, а участват в реклами...то дори повечето не участват и никъде,де... Confused

а рекламата за бонбоните Скитълс наистина е отврат и то голям...а физиономията на момичето ми е направо леко шизофренична / с извинение/, но винаги ми е някак отблъскващо като я видя... Sick
а това,дето майката казва на децата си мърлячи не съм г огледала - на кой прах за пране е рекламата?

# 526
  • София
   Рекламата с Шанел е стара, още от едно време. А за бонбоните рекламата, все едно иска да внуши,че ако задаваш въпроси- губиш.Само ако гледаш тъпо, нямаш мнение и не задаваш въпроси, ставаш да ядеш тези бонбони.

# 527
твоето обяснение ме разби Joy Joy Joy

# 528
  • София
твоето обяснение ме разби Joy Joy Joy
Поне на мен така ми изглежда!

# 529
  • Банкя
а това,дето майката казва на децата си мърлячи не съм г огледала - на кой прах за пране е рекламата?
Рекламата е на REX и определено не е българска, най-вероятно немска или например чешка. Peace
Определено е напълно типична реклама за перилен препарат - нищо особено, да не кажа направо несполучлива. Naughty

# 530
е,сигурно рекламата не  е българска...но превода е Laughing

# 531
  • Перник
  Рекламата с Шанел е стара, още от едно време. А за бонбоните рекламата, все едно иска да внуши,че ако задаваш въпроси- губиш.Само ако гледаш тъпо, нямаш мнение и не задаваш въпроси, ставаш да ядеш тези бонбони.

Това май е единственото разумно тълкувание на тази реклама hahaha

От скоро пак дават рекламата за Марсианците. Но вече не казват "гмурках се в студената вода", но вече късно. Две-годишният ми син, кой все още хич го няма в говоренето, иска и той да се къпе в "дена да" - студената вода.

# 532
  • UK
Глупости, идеята на рекламата на Скитълс е че трябва да се "вярва" в неща, които не можеш да пипнеш. А рекламата с Шанел на Булсатком е от две седмици.

# 533
  • София
Глупости, идеята на рекламата на Скитълс е че трябва да се "вярва" в неща, които не можеш да пипнеш. А рекламата с Шанел на Булсатком е от две седмици.
Като не могат да пипнат дъгата, как седят на нея? И единствения, който се осмели да попита, се изтърси долу.Другите останаха да гледат тъпо и да преживят. Рекламата с Шанел може да върви от две седмици, но изобщо не е нова, ползват си старата, гледала съм я и предишни години.

# 534
Любимата ми в момента реклама е онази за момчето и лапотпа- "Искаш чантичка, купих ти чантичка".....

# 535
  • UK
Като не могат да пипнат дъгата, как седят на нея? И единствения, който се осмели да попита, се изтърси долу.Другите останаха да гледат тъпо и да преживят. Рекламата с Шанел може да върви от две седмици, но изобщо не е нова, ползват си старата, гледала съм я и предишни години.
Офф. Вярват в дъгата, затова седят на нея. Има я, защото вярват в нея. Ако не вярват в нея и се чудят дали съществува, я няма. Затова онзи, който попита, падна. Някой друг освен теб гледал ли е рекламата с Шанел преди?

# 536
  • област Софийска
Заслушах се в тази реклама покрай темата. И ако не бях прочела тук за нея, нито щях да разбера, че това е Шанел, нито пък че говори на диалект. Диалекта иначе го долових, но чак като се заслушах внимателно.

# 537
Любимата ми в момента реклама е онази за момчето и лапотпа- "Искаш чантичка, купих ти чантичка".....

Дам...но пък радио варианта с жената е покъртително тъп..
Тия Скитъл не съм ги засичала още..

Но ето това ми пълни душата: http://www.youtube.com/watch?v=3boh6SiT1n0

# 538
Страхотна е - всеки път я гледам с голям кеф!

# 539
И аз се кефя на чантичката  Simple Smile Дразня се на Педигри с твърдото доказателство Close Що не показват доказателството,нали е твърдо? Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт