Най-приятна и най-просташка TV РЕКЛАМА - 4

• 55 871
  • 726
  •   1
Отговори
# 540
Аз пък харесвам много рекламата с двете стаи, на бирата  newsm78

# 541
И аз се кефя на чантичката  Simple Smile Дразня се на Педигри с твърдото доказателство Close Що не показват доказателството,нали е твърдо? Mr. Green

еее, можем и да си го представим... Laughing

# 542
  • София
Много се радвам на бебето Оги- рекламират прах за пране! И много ме дразни едно детенце, което с един хремав глас ни съобщава, че като порасне ще има семейство като тяхното- даже не се сещам какво рекламира!

# 543
Аууу, на мен пък Тео бебе ми е много лигава. Направо ме дразни. Лекарката така говори все едно изнася лекция за термоядрен синтез   Laughing

# 544
на мен ми харесват рекламите на швепс

# 545
Швепс и Джони Уокър са наистина много добре.
Момченцето, което иска такова семейство, е от рекламата на Нескафе.
Тео бебе...нямам коментар. Добър замисъл, лошо изпълнение..

# 546
Не, детето което иска такова семейство е момиче и е от рекламата на перфектните супички на Маги. Ужасна е тази реклама

# 547
  • Razgrad
мен ме кефи рекламата на м-тел за безжичния нет и новия лап топ. Laughing Laughing Laughing

# 548
  • област Софийска
И аз се кефя на чантичката  Simple Smile Дразня се на Педигри с твърдото доказателство Close Що не показват доказателството,нали е твърдо? Mr. Green
То пък това остава, да покажат доказателството  Rolling Eyes Laughing

# 549
То пък това остава, да покажат доказателството  Rolling Eyes Laughing

Е как бе?! Показват го! Момиченцето го замита в една лопатка  Laughing

# 550
Любимата ми в момента реклама е онази за момчето и лапотпа- "Искаш чантичка, купих ти чантичка".....
Страхотна е - всеки път я гледам с голям кеф!

Тази е страшна Joy Първия път като я гледах и паднах от смях като видях че говори на лаптопа Joy

Много ми е смешна и тази пак на Мтел, за онази изнервящата мацка и "Мило,хвана и рибка?!" Joy

# 551
Любимата ми в момента реклама е онази за момчето и лапотпа- "Искаш чантичка, купих ти чантичка".....
Страхотна е - всеки път я гледам с голям кеф!

Тази е страшна Joy Първия път като я гледах и паднах от смях като видях че говори на лаптопа Joy

Много ми е смешна и тази пак на Мтел, за онази изнервящата мацка и "Мило,хвана и рибка?!" Joy

Тая с лаптопа я гледах 5 пъти и през цялото време си мислех,че говорят братя близнаци. Embarassed
Кефи ме и бабата За пари ли?За много пари?

А тая с милото,купи ли рибка?-пази Боже от такава жена.Тя въобще не млъква.

# 552
"А тая с милото,купи ли рибка?-пази Боже от такава жена.Тя въобще не млъква."

хахахахахахахахахахахахахахаха Абсолютно! Имам една такава колежка в работата ... хахахахахахахаххахаха нз на какъв план е, ама е нещо страшно ...

# 553
"А тая с милото,купи ли рибка?-пази Боже от такава жена.Тя въобще не млъква."

хахахахахахахахахахахахахахаха Абсолютно! Имам една такава колежка в работата ... хахахахахахахаххахаха нз на какъв план е, ама е нещо страшно ...

А представяте ли си това наживо да ти е вкъщи? ooooh!

# 554
Моля ви дайте линк към тази с чантичката ( по възможност в Ютуб), или кажете какво рекламират, за да си я търся някак  Wink

Общи условия

Активация на акаунт