Най-приятна и най-просташка TV РЕКЛАМА - 4

• 55 704
  • 726
  •   1
Отговори
# 300
  • До морето...
И мен тази реклама за Глейд ме дразни много !!!Вярно човещината си е човещина,ама чак пък толкова?!Искат да привлекат аудитория и клиенти,ама това като цяло е много тъпо според мен!

# 301
  • Ланкър, планините Овнерог
Тази тема не е ли същата?  newsm78

# 302
Даже и в рекламата има правила. Какво може, и какво не може. Не може да оплюващ конкуренцията. Това е българска реклама и хватки. Да се надигнеш, натискайки главата на другия.
Ако си спомняте на първите реклами за препарата, дето изпирал петна от череши - там даваха кутия с прах, който не изпира, но на кутията нямаше надпис.

# 303
Смея се с тази тема днес, защото доста от рекламите изобщо не съм ги гледала, обаче каква изненада одеве в детската се чудя какво толкова се е заиграло кротко детето, а то строи картонени тоалетни за играчките и усърдно ги чисти с различни препарати.  Laughing

# 304
Бабата винаги си е била реклама на М-тел - като противоположност на бавните и затормозени комуникации на БТК, и в тази такъв е смисълът: всички са си пренесли стационарните номера в безжичната и евтина мрежа на М-тел.
А тази на големия кеш защо е "с подкрепата на М-тел и Виваком" newsm78
Тая с Ники е пълен потрес, както и почти всички реклами на лекарства и препарати за бита!
А кое е детенцето в рекламата на кренвиршите "Леки" - много познато ми изглежда и е много сладко?!

# 305
Момченцето се казва Максим Игнатов, модел на "Уеб моделс". Страхотен е, наистина. Peace

# 306
И "бабата ' е Латинка Петрова - актриса !

# 307

И май е сестрата на Стефан Данаилов

# 308

И май е сестрата на Стефан Данаилов

Не е. Сестрата на Данаилов, се казва Росица Данаилова.

# 309
Не е. Сестрата на Данаилов, се казва Росица Данаилова.

скузи  Embarassed някой ме е подвел значи

# 310
Per niente Peace

Предишната кампания с Латинка беше по-добра.

# 311
Момченцето се казва Максим Игнатов, модел на "Уеб моделс". Страхотен е, наистина. Peace
Много рядко да ми хареса дете-участник в българска реклама, но това момченце наистина е страхотно.
И рекламата не е лоша, язък, че става въпрос за кренвирши Sick

# 312
Да, в новата реклама Латинка е противна и рекламата е твърде дълга и досадна.

# 313
Любими в момента са ми спотовете на Бондюел с пеещият грах, и всички на Киндер.
Не ми допада как са си поиграли с момента криза-спестяване при Данонино-то, но...

# 314
  • Варна
М-тел не плюят за първи път в рекламите си. Припомням жабата и Део срещу Фрог мобайл.
Ето как го правят големите - BMW vs. AUDI

Общи условия

Активация на акаунт