Най-приятна и най-просташка TV РЕКЛАМА - 4

• 55 694
  • 726
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Много ме дразни рекламата на банка ДСК с индианците.  ooooh! Рекламите на Бест фуудс и Роза импекс Laughing са направо ужасни.
Любими реклами са ми коледните на Кола, чакам ги с нетърпение. Wink

# 346
Любими реклами са ми коледните на Кола, чакам ги с нетърпение. Wink

Особено коледните им такива. Хич да не обичаш реклами се заглеждаш. Останалите им са добри общо взето, но не ми се открояват чак пък толкова. Но за зимните празници винаги пускат страхотни реклами.

# 347
Най-любимата ми реклама е тази на Кока-кола , с камиона по Коледа , обаче беше доста отдавна.Всеки път щом я пуснеха и синът ми полудяваше от радост и крещеше- мамо , мамо тръгнал е Дядо Коледа!

# 348
Рекламата на Винпром Карнобат наистина е много добра. Peace

# 349
Рекламата на Винпром Карнобат наистина е много добра. Peace
И на мен много ми харесва тази реклама ,но на последък се изнервям от рекламата на прясното мляко Май дей -ужас.

# 350
  • област Софийска
Много просташка е тази на Бест фуудс, дето един чичка иска нещо с много сирене, бекон и кашкавал. И му носят бестини, след което той си ги изсипва на главата. Ужасна реклама!
Също и за чипса - О, колко си сладък, о, колко си хрупкав. Ужас!

# 351
Най-просташки са рекламите на "Евтерпа"

# 352
  • София
Много просташка е тази на Бест фуудс, дето един чичка иска нещо с много сирене, бекон и кашкавал. И му носят бестини, след което той си ги изсипва на главата. Ужасна реклама!
Също и за чипса - О, колко си сладък, о, колко си хрупкав. Ужас!
Втресе ме само като го четях! Тая с многото сирене, шунка и кашкавал имах късмета да я видя само веднъж.

# 353
  • Варна
Въобще рекламите в родния ефир са пълна скръб...

Иначе наистина рекламите за чиоса и "на баба" са зле, но пък "фаворита" ми е Калгон- "Това е жена, а това е съдомиялна машина!"   Crazy

Харесват ми на Винпром Карнобат и последната на Глобул.  Peace

# 354
Аз пък харевам рекламата на бира Хайнекен, в която приятелки на съпругата се прехласват пред стая - гардероб, а мъжете крещят от кеф при вида на хладилна стая, пълна с бира! Който не се сеща да я гледа, супер е! Ето и линк:
http://vbox7.com/play:ad45ebd7&al=1&vid=

# 355
  • област Софийска
Да, супер е тази реклама! И мен много ме кефи

# 356
Аз нещо не разбрах какво стана с темичката  Embarassed

Тази за Хайнекен не я ли обсъждахме вече, иначе да много е яка  Peace

# 357
  • област Софийска
Ами, да, обсъждана е тази реклама. Но нали въпросът е коя е най-просташката и най-приятната реклама според потребителя, който отговаря, а не като цяло. Аз поне така разбирам темата. Всеки отговаря за себе си, дори бях чела мнение, в което рекламата на Хайнекен беше окачествена като дразнеща...

# 358
  • Sofia
Per niente Peace

Предишната кампания с Латинка беше по-добра.

Определено. Идеята развалиха още в предната реклама, когато "кръстникът" крещи по телефона на италиански "изпей ми една песен". #Crazy Какво общо има тая реплика с ядът за телефоните? Rolling Eyes
А последната е мнооого зле и ужасно ме дразни. Това ми е най-противната реклама в момента.

На мен пък да си призная мацката във фитнеса, заради която стават катастрофите много ме кефи.  Peace Една такава усмихната и позитивна ми е. Някой знае ли коя е?

# 359
  • Пловдив
Не е ТВ реклама, но ми се видя интересна  Crazy

http://www.thornspring.com/Thorn_Spring_Billboard_10x8.jpg

Общи условия

Активация на акаунт