Най-приятна и най-просташка TV РЕКЛАМА - 4

• 55 734
  • 726
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Развалени от шоколада. tooth

Ахаааааааааа  Joy Joy Joy Joy Joy
Добре, не се бях сетила  hahaha

# 421
Влюбена съм в новата реклама на Нескафе за богатството! Толкова добре е измислена Heart Eyes

# 422
  • На земята, която е всъщност звезда.
Животът е богат наистина е хубава и не е еднодневка.

А за шок. кондома, идеята е забавна, но намеците за секс с животно... Sick

# 423
Най-неприятната е рекламата с малкото момче , което иска да отиде в чуждата тоалетна. Много ми и "приятно" да я гледам докато ям Sick Sick Sick
А иначе за приятна най-много винаге са ми харесвали рекламите на минерална вода Банкя и на покерстарс.нет  Heart Eyes

# 424
на мен пък тия за покера са ми кофти...не ми допадат, имам чувството, че предизвикват към хазарт...
но с нетърпение чакам коледните - на Кока кола, на Якобс...и имаше ли други коледни newsm78

# 425
  • На земята, която е всъщност звезда.
Коката вече пуснаха коледна реклама, снощи я гледах вечерта.

# 426
tuly, то на тази реклама това й е целта  Wink

# 427
Влюбена съм в новата реклама на Нескафе за богатството! Толкова добре е измислена Heart Eyes
Аз също я харесвам, много е оригинална.
Само че, спред мен не е много удачно ДЕТЕ да рекламира кафе...

# 428
Не е лоша рекламата,само ,че като я гледам с това дете което разказва веднага се сещам за рекламата на ЛЕКИ отново със дете ,пак то разказва за семейството си,кой от кого е крал като ги е измислял тези реклами ? Laughing

# 429
Не е лоша рекламата,само ,че като я гледам с това дете което разказва веднага се сещам за рекламата на ЛЕКИ отново със дете ,пак то разказва за семейството си,кой от кого е крал като ги е измислял тези реклами ? Laughing
Ами да, приличат си малко, но тази на Леки е направена доста хумористично, докато според мен тази на Нескафе показва как простите неща в живота ни правят щастливи. Самия начин, по който е представено всичко е фантастичен за мен. Наистина я обожавам тази реклама!

# 430
Да, ама рекламата на Леки май си е чистак-бърсак българска, а на Нескаавето - адаптирана ... тъй че май става ясно кой от кого е крал ...  newsm78

# 431
Много ми харесва рекламата за богатството на Нескафе и също на Мтел и най-вече момента, в който пича се опитва да прогони мечока с факла.  Joy
На Леки ми е малко малоумна, не обичам реклами на салами и подобни, които ни връщат към миналото, защото лично аз не помня тези салами от миналото  Joy

# 432
На мен също ми харесва рекламата на Нескафе  Peace

# 433
Фаворит в момента ми е рекламата на М-тел с мъжа, дето се кара на лаптопа Laughing Laughing Laughing.

Адски се изнервям като изведнъж усилят звука като почне рекламната пауза.  #Cussing out По БТВ е много рязка смяната на силата на звука, докато по НОВА не е толкова отчетливо.

# 434
ooooh! А може би,въобще не трябва да се показват деца в рекламите на кафе?
Айде,стига вече с подобни глупости!Реклама е супер измислена,ако го разказваше майката дали щеше да има такъв ефект?

Друга ,която харесвам е на Якобс - много приятна мелодийка и идея.Малката и тя я гледа с интерес и се опитва да танцува.

Последна редакция: нд, 15 ное 2009, 09:33 от Dareland

Общи условия

Активация на акаунт