Най-приятна и най-просташка TV РЕКЛАМА - 4

• 55 730
  • 726
  •   1
Отговори
# 435
  • София
  Приятна реклама - на тефал с жената, която скача, за да отлепи пържолата от тигана!На мен ми харесва, шеговита е!

# 436
  Приятна реклама - на тефал с жената, която скача, за да отлепи пържолата от тигана!На мен ми харесва, шеговита е!

А да ти прави впечатление, че така както скочи, няма как пържолата да излети в тази посока  Mr. Green

# 437
  • Ню Йорк
Търсих темата, че 2 реклами на една верига за компютри ми направи лошо впечатление - рядко реклами ме дразнят (просто ги пропускам покрай ушите си), но на Мултирама определено ме дразнят.

Мноооого са гадни  ooooh!
"007 минути"  doh

Направо ме убива тази реклама. Тъп замисъл и още по-слабо изпълнение. Ама от къде са намерили тия хора да седят като препарирани да гледат като малоумни. Отврат  Sick

# 438
  • София

А да ти прави впечатление, че така както скочи, няма как пържолата да излети в тази посока  Mr. Green
Е, няма сега да седна да изчислявам траекторията на пържолата. Харесва ми,че е шеговита.

# 439
хм, аз пък чак сега - като ви прочетох, разбрах защо скача....иначе хич не можех да вдяна...
но определно тази реклама не ми допада, тъповата ми е

# 440
Влюбена съм в новата реклама на Нескафе за богатството! Толкова добре е измислена Heart Eyes
Само че, спред мен не е много удачно ДЕТЕ да рекламира кафе...
Абсолютно подкрепям! Изцяло ми е сбъркана концепцията и.

Относно пък рекламата на Тефал и тигана - по-голямо творческо безсилие отдавна не бях гледала.
Адски се изнервям като изведнъж усилят звука като почне рекламната пауза.  #Cussing out По БТВ е много рязка смяната на силата на звука, докато по НОВА не е толкова отчетливо.
Ужасно е неприятно, но го правят нарочно. Лошото е, че се постига обратния ефект - направо мютвам

# 441
Ужасно е неприятно, но го правят нарочно. Лошото е, че се постига обратния ефект - направо мютвам

при нас пък е другия ефект  малкия тича от другата стая, за да гледа рекламите.....повечето деца, които познавам, са така - вглъбени в ТВ докато тече рекламния блок Rolling Eyes

# 442
Много ми беше симпатична рекламата на LEKI (не съм сигурна за марката).АЗ лично не обичам кренвирши, но не можах да устоя на "Мама се е казвала студентка и е била под наем".

# 443
Бляк! Sick Новата реклама на Прима на Мтел....

"Няма сауна, представяш ли си...... Sick
Ванчееее, запази ми час за сряда........... Sick Sick
Не ме помниш, бях от "Б" клас"........... Sick Sick Sick

# 444
  • UK
Някой гледа ли рекламата на Булсатком с полумалоумното девойче облечено като дядо Коледа, което рецитира едно изречение все едно за пръв път вижда такова с над три думи? Направо ми се обръща стомаха като я пуснат, а за два часа я гледах десет пъти - дават я на всеки рекламен блок по ЕйЕксЕн и направо ми идеше да се хвърля от някъде или да изхвърля телевизора. Ако трябва да я гледам по 30 пъти на ден до Коледа, ще намразя Коледа.

# 445
Бляк! Sick Новата реклама на Прима на Мтел....

"Няма сауна, представяш ли си...... Sick
Ванчееее, запази ми час за сряда........... Sick Sick
Не ме помниш, бях от "Б" клас"........... Sick Sick Sick

На мен ми харесва тази. Много е достоверна. Имам няколко такива познати кифлички.

# 446
На мен ми харесва тази. Много е достоверна. Имам няколко такива познати кифлички.

Ужас! ooooh! Аз си мисля, че тия са само ТВ фикция?!? Crazy Не е възможно да си толкова досаден, не е. Crossing Arms

# 447
Да, ама рекламата на Леки май си е чистак-бърсак българска, а на Нескаавето - адаптирана ... тъй че май става ясно кой от кого е крал ...  newsm78

Точно. Леки е наш продукт, Нескафе- чужд и само преведен. Peace
Мултирама- пълна излагация.
Мтел- това с момчето дето говори с..лаптопа си...горе-долу.
Кока-Кола даде началото на Коледните празници.
Върна се любимата ми реклама на Лаваца- с фонтаните. Flutter
Колбасите Кесар-безумна история ooooh! Нердене луканка, нердене рицари.

# 448
Върна се любимата ми реклама на Лаваца- с фонтаните. Flutter

Страхотна е!!!! Обожавам я!!! Heart Eyes

О, неееееее! Twisted Evil Пак Ванче, запази ми час за сряда.... Изключвам си телевизора Joy

# 449
А някой от вас гледал ли е рекламата на Гърция като туристическа дестинация? Засичала съм я по CNN и МTV.
Хората просто знаят как да привличат пари..

Последна редакция: пн, 16 ное 2009, 23:59 от Smartie

Общи условия

Активация на акаунт