Най-приятна и най-просташка TV РЕКЛАМА - 4

• 55 736
  • 726
  •   1
Отговори
# 450
А някой от вас гледал ли е рекламата на Гърция като туристическа дестинация? Засичала съм я по CNN и МTV.
Хората просто знаят как да привличат пари..

Да! Божествена, просто съм възхитена. По принцип всички реклами на Гърция, които съм гледала, са повече от добри. Държат си хората на 5000-годишната история и още как Wink Simple Smile

Спирам, че се олях днеска. Blush

# 451
Не си се оляла, споко.
На Грузия, Армения и на едни авиолинии бяха...невероятно просто.

Сега се сетих- новата кампания на Опел е възхитителна. Много добър рекламен клип Heart Eyes

# 452
  • Sofia
коя е манекенката в рекламата за чипс ТОРНАДО newsm78

# 453
  • край голямата локва
А някой от вас гледал ли е рекламата на Гърция като туристическа дестинация? Засичала съм я по CNN и МTV.
Хората просто знаят как да привличат пари..
Да! Божествена, просто съм възхитена. По принцип всички реклами на Гърция, които съм гледала, са повече от добри. Държат си хората на 5000-годишната история и още как Wink Simple Smile

Спирам, че се олях днеска. Blush

Не знам за нея, но засякох тази на Румъния. Бях възхитена и ми идеше да   car003. На това му викам реклама. От ''нашите'' много ме дразнят но най- присърце ми е за момченцето с  smile3550  Mr. Green. Като започне докато успея да изключа звука ми иде да  hit

# 454
според мен ВСИЧКИ реклами за държави /дето ги пускат по Евроспорт и Снн и др. чужди канали/ са хубави - гледала съм и за някаква азиатска страна /не си спомням коя/...
абе изпипано, и музиката завладяваща, и кадрите подбрани....а ние имаме една подобна - с нещо като "Ако незнаеш къде да идеш - иди в България" - това горе - долу се казваше,а музиката - тъпани бият

# 455
според мен ВСИЧКИ реклами за държави /дето ги пускат по Евроспорт и Снн и др. чужди канали/ са хубави - гледала съм и за някаква азиатска страна /не си спомням коя/...
абе изпипано, и музиката завладяваща, и кадрите подбрани....а ние имаме една подобна - с нещо като "Ако незнаеш къде да идеш - иди в България" - това горе - долу се казваше,а музиката - тъпани бият

Чакай, това е едната. Другата е на фона на "Вода" - добро аудио, но видеото е ....  Sick

# 456
....а ние имаме една подобна - с нещо като "Ако незнаеш къде да идеш - иди в България" - това горе - долу се казваше,а музиката - тъпани бият

Страхотно.... Sick Ако не знаеш къде да отидеш.....Като някаква си опция там сме, нали.... Whistling

# 457
  • UK
Според мен при рекламата на Леки и Нескафе няма кражба - поне не една от друга, те са съвсем различни, единственото общо е, че дете разказва. Реклами, в които разказват деца има откакто има реклами изобщо.

# 458
  • Русе
Не знам дали сте коментирали / защото се върнах само 2 стр. назад Embarassed/, но Бест Фуудс имат нова реклама: някаква мацка влиза в кабинета на управителя и отвън се чува "оо, колко си сладък.." Когато мъжът влиза вътре - тя хрупа чипс  Laughing Тия наистина имат запазена марка за тъпи реклами  Wink
На Мултирама и 2-те реклами са ми отврат - на "007 минути" мацката вади прическа като на фолкпевицата Камелия отпреди 15 години.

И аз се кефя на коледните на Кока Кола. Като ги гледам усещам коледния дух.

# 459
Здравейте, аз пиша в друг подфорум, на вашата тема ми хареса и реших да драсна и при вас.
Сетих се за рекламите на Whiskas junior, много са ми любими, ето: http://vbox7.com/play:caba2c11 и http://vbox7.com/play:196c66b1

# 460
  • На земята, която е всъщност звезда.
На мен ми харесва тази на Фрискис за фрийрънъра, който тласка себе си до ръба на възможностите си /намерих я на руски език/:

http://www.youtube.com/watch?v=74YdVjmHcTY

и втора серия:

http://www.youtube.com/watch?v=WqkJkmgKYcA&NR=1

# 461
а гледахте ли тези за матраци ДОРМЕО, коит оса направени от сорта на филм криминале...все едно героят разказва....Не ме кефят, пак не е измислено добре Whistling

# 462
а гледахте ли тези за матраци ДОРМЕО, коит оса направени от сорта на филм криминале...все едно героят разказва....Не ме кефят, пак не е измислено добре Whistling
Това явно е новата мода, след злоупотребите със социалистическото "добро време" и артикулите от тогава.

# 463
Бляк! Sick Новата реклама на Прима на Мтел....

"Няма сауна, представяш ли си...... Sick
Ванчееее, запази ми час за сряда........... Sick Sick
Не ме помниш, бях от "Б" клас"........... Sick Sick Sick

и аз така -  Sick......едва изтрайвам провлачения лигав глас.....

рекламите на Гърция като туристическа дестинация винаги са направени перфектно Peace
....видях и тази на Румъния,харесва ми и тя ........за съжаление нашата е ужасна,особено първия вариант - беше много зле

# 464

рекламите на Гърция като туристическа дестинация винаги са направени перфектно Peace
....видях и тази на Румъния,харесва ми и тя ........за съжаление нашата е ужасна,особено първия вариант - беше много зле

И на Индия ....  Hug

Общи условия

Активация на акаунт