Най-приятна и най-просташка TV РЕКЛАМА - 4

• 55 737
  • 726
  •   1
Отговори
# 465
Бляк! Sick Новата реклама на Прима на Мтел....

ях от "Б" клас"[/i]........... Sick Sick Sick

и аз така -  Sick......едва изтрайвам провлачения лигав глас.....

На мен това ми е любимата реклама. И като идея, и като изпълнение. Страшно кефи.

# 466
Мен ме впечатляват нестандартни и запомнящи се реклами. Днес попаднах на тази и много ми хареса: http://www.youtube.com/watch?v=HyAHPU5J0II
Неприятни са ми рекламите за почистващи препарати.

# 467
Сега се сетих- новата кампания на Опел е възхитителна. Много добър рекламен клип Heart Eyes
На мен изобщо не ми допада - не ми се връзва с автомобил - нещо средно е между реклама на минерална вода на Кока Кола и мобилен оператор

А тази на М тел с лигавата мацка - идеята на рекламата малко ми бяга, но кастинга на мацката е бил перфектен, просто не мога да си представя това да се изиграе, твърде е натурално Laughing

# 468
Най-омразната ми реклама е онази за Дъвки, дето дават една чистачка на тоалетни, коята попива гела с парцала и накрая парцала е дъвка, а мръсотията-желе на дъвката Sick. А Кнут Хамсунг и баща му Педерфелд? Ами освен да ги напсувам тия сътворили това "чудо на рекламата"-Хора ми научете децата на българска литература и български автори, пък като се научат сами може да потърсят скандинавска. Mr. Green

# 469
  • у дома с любимите си хора
На мен пък рекламата на Нестле не ми харесва. Sick"Животът е богат".На какво-на нестле продукти?Аман от рекламите на Нестле-"Къде е млякото?"бля,пълна отврат.В пакетче.Абсолютна гадост."Добра храна,добър живот".Да,пълен с консерванти,а мама като готви готови супи е"най-добрата готвачка".Ужас!!!!

# 470
  • UK
Ако се загледаш в рекламата не като реклама, може и да разбереш на какво е богат живота. Може и да не разбереш.

# 471
Ако се загледаш в рекламата не като реклама, може и да разбереш на какво е богат живота. Може и да не разбереш.

Oha! Аз я гледам като реклама,защото е такава.А не като прозрение свишсе и откритие колко е богат живота.И не виждам какво по-нормално има от това едно дете да има фантазии и да вижда нещата от друг ъгъл по отношение на живота.НО не разбирам кокво отношение имат продуктите на Нестле към това?

# 472
От рекламите на My DAY направо ми иде с глас да ревна. Винаги ми напомня за това какво се случи с българското земеделие и животновъдство в крайна сметка. На фона на няколкогодишните протести на млекопроизводителите стои просто покъртително. Ами да, кравата я няма, а в кутия млякото може да дойде и от чужбина. В целия този контекст седи супер безвкусно и като подигравка българските носии и старата архитектура. Честно, само като чуя музиката и превключвам канала, за да не се ядоствам.

# 473
  • UK
Продуктите на Нестле са вмъкнати в рекламата като част от ежедневието на тези щастливи хора - факта че пият Нескафе не ги прави щастливи, разбира се, и рекламата не показва това. И друг път съм го обяснявала, и други са го обяснявали, много общо можем да разделим рекламите на няколко типа според това на какво разчитат за да привлекат хора, които да купят продукта им - такива, които наблягат на самия продукт, на полза от продукта и на атмосфера. Например разните хранителни добавки и тип-лекарствени-неща, защото лекарства не могат да се рекламират, използват полза от продукта - не може да направиш реклама "атмосфера" в която щастливо семейство седи около камината и пие Упсарин. Алкохол се рекламира с атмосфера - от него няма особена полза, както и като продукт сам по себе си не е особено очарователен. Автомобил се рекламира най често с "продукт" - тоест колата е красива, има еди какви си екстри и тн, от нея няма особена полза, която друга кола няма да има. Ти как би рекламирала кафе с "Продукт" - ще покажеш няколко зърна кафе, може би смляно, може би как се приготвя? С "Полза" - какви са ползите от едно кафе, които да не се намери кой да оспори? С атмосфера - щастливото семейство, на което рано сутрин поднасят в леглото кафе. Пощальона, който омагьосан от аромата пуска писмо след писмо в кутията. И така нататък, и така нататък. Рекламите не са научнопопулярни филми, винаги се учудвам на хора, които пият Редбул и очакват да им поникнат крила. Не приемайте нещата толкова буквално.

# 474
А "сочното пиле", което се готви в пликче  Sick

# 475
Малка госпожичка,просто споделих мнение,което не натрапвам на никого.Но те моля да не ми "размахваш пръст" какво разбирам и какво не и кое как да възприемам.
Ще го кажа пак-не ми харесват рекламите на Нестле в нито едно отношение.Това е лично мое мнение.

# 476
  • UK
Айде да не ми викаш "малка госпожичка", а?

# 477
Тази реклама на Мтел ми харесва единствено отначало,когато дават дъблокия сняг и коледната мелодия..
А за Нестле на мен също ми харесва и според мен идеята е ,че Нестле имат толкова много продукти като се започне от кафета,подправки,шоколади и др,че можеш да избереш целия ден да бъдат до теб,както например в рекламата,събират се заедно приятели пият Нескафе,ядат супи Маги на Нестле  Grinning и т.н...малко не го обясних както трябва Joy

# 478
куку руку вафла чудна пълна с течен шоколад............дали някой си спомня тази реклама Joy

# 479

Общи условия

Активация на акаунт