Най-приятна и най-просташка TV РЕКЛАМА - 4

• 55 848
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
Аз я слушах по радиото ... има и ТВ-версия ли?!?!?!?!!?!?! Неееееееееееееееееееееееееееее! Невъзможно!! Ужас! Значи, като ми пуснат това безумие и след това рекламата за хепатита (понеже някой култов медия планьор или както им викат на тия е решил да се прави на гениален и е ръгнал тия две реклами една до друга ВЪВ ВСЯКА РЕКЛАМНА ПАУЗА), ми иде да сляза от колата И ДА СЕ ХВЪЛЯ ПОД НЕЯ, В ДВИЖЕНИЕ! Добре, че знам, че поне едно от децата е на задната седалка, та сърце не ми дава ...

# 601

Еееее, що болезнено? Яко си е ... Wink

# 602

Еееее, що болезнено? Яко си е ... Wink
newsm65  #Crazy предполагах че задниците им от много употреба са хлабави,а тоя какъв захват имаше  #Crazy

# 603
newsm65  #Crazy предполагах че задниците им от много употреба са хлабави,а тоя какъв захват имаше  #Crazy

Joy Joy Joy Joy Laughing Laughing Laughing Laughing

# 604
  • Перник
Хаха, ама май само русичкият го "отнася".

От няколко дни дават нова реклама на Нескафе Класик. Много ми харесва, а музиката направо ме омагьосва Heart Eyes

# 605
Аз я слушах по радиото ... има и ТВ-версия ли?!?!?!?!!?!?! Неееееееееееееееееееееееееееее! Невъзможно!! Ужас! Значи, като ми пуснат това безумие и след това рекламата за хепатита (понеже някой култов медия планьор или както им викат на тия е решил да се прави на гениален и е ръгнал тия две реклами една до друга ВЪВ ВСЯКА РЕКЛАМНА ПАУЗА), ми иде да сляза от колата И ДА СЕ ХВЪЛЯ ПОД НЕЯ, В ДВИЖЕНИЕ! Добре, че знам, че поне едно от децата е на задната седалка, та сърце не ми дава ...

Все още не съм виждала ТВ версия, но и ако такова нещо направят ...без думи  ooooh!

# 606
  • в Tara
Много ми е пошла онази реклама с тримата пилоти дето си разказват ,кой кога е летял и вдигал самолета ! Sick
oТвратителна ми е.
представям си колко  неловко би се получило, ако си в компанията на по-възрастен мъж и да се засечете с рекламата по тв-то Rolling Eyes

# 607
Много ми е пошла онази реклама с тримата пилоти дето си разказват ,кой кога е летял и вдигал самолета ! Sick
oТвратителна ми е.
представям си колко  неловко би се получило, ако си в компанията на по-възрастен мъж и да се засечете с рекламата по тв-то Rolling Eyes
На мен ми е смешна  :crazy:3 месеца... ooooh!

# 608
oТвратителна ми е.

....винаги има с какво да ни изненадат по тъпотия рекламистите
толкова ли не можаха да измислят нещо по-свястно Whistling

# 609
  • София
  Ама да ви кажа, рекламата действа. Влизаме с внука в аптеката и той се хвърля към витринката и заявява:Бабо купи ми от тези бонбонки!- сочейки това лекарство. Аптекарката се смее:А правилно се е ориентирало детето!

# 610
Най много ме дразнят рекламите за чипсовете Джъмбо,ако не се лъжа!
Репликата "замества всичко,дори и него" е убииствена,а на онзи в ресторанта дето му носят чипс   ooooh! ooooh! ooooh!

# 611
Харесва ми рекламата на  Джони Уолкър

# 612
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Чувствам се обсебена от три дни. Страшно харесвам музиката към новата реклам ана Нескафе.... Направо откачам, искам да си я свая и да си я кача н ателефона. ДНес цял ден ровя из нета, нищо не намирам и полудявам ooooh!Зациклих, реших да питам тук!

А иначе, безпорен фаворит сред рекламите е "Искаш чаничка, купих ти чантичка" Joy Joy Уникално хрумване на автора, дано е взел тлъст хонорар и да обере наргадите на ежегодните номинации за реклама! Peace

# 613
  • Перник
katyadjin, и аз писах по-нагоре за песента на Нескафе - направо ме омагьосва Heart Eyes

# 614
  • Варна, а по празниците в Ямбол
И? има ли шанс да се изкопае от някъде...... Омагьосва е много точно определение!!! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт