Юли 2006 - Тема 86 - Ще ядем вкусна торта с крем

• 21 470
  • 299
  •   1
Отговори
# 105
Честит рожден ден на Вяра и Валери! Бъдете здрави и усмихнати! Много радост на семействата!  Hug Hug   bouquet   bouquet

# 106
  • Варна
Честит Рожден ден на Алекс!
Честит Рожден ден на Юл!
Честит Рожден ден на Влади!
Честит Рожден ден на Валери и Вяра!

Много здраво и безгрижно детство ви желаем,сладки малчугани Hug Hug Hug

Мили майчета,много щастие с порастналите ви рожби Hug

# 107
Честит Рожден ден сладко Друнди! Бъди много здрвичък ,послушничък и много щастливо и слънчево дете  !
и за теб Миме весел празник

# 108
  • Варна
Айде и ние станахме на 3 годинки Party Party Party
Да ни е живо и здраво,палавото слънчево момченце Praynig

Иска,ти не спиш ли бре душо?Благодаря ти за ранния поздрав  bouquet

# 109
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
ЧРД на Дими! Безгрижно детство, много здраве и весели игри!

Нашият празник вчера беше мнооого дълъг. Детското тържество започна в 18ч - беше си като малка сватба - над 20 човека  ooooh!. Малките дивяха много, а при почти 40 градуса това си беше... sweating sweating sweating После мама и тате и няколко от гостите продължиха в дискотека до 3 часа.

Пожелавам ви спокоен и не много горещ неделен ден!

# 110
              Честито на порасналото ни Друнделче!
Нека бъде много здрав, весел малчуган и да слуша мама и тате с двете уши!

За теб, мила Жоржи:

Пепи
, ех, как и на мен ми се празнува до 3ч., малко да се разсея от ежедневните си ангажименти, чак ми се ще да се напия... Laughing Embarassed Хубаво пожелание, пък взе, че се и сбъдна. 20 градуса направо е студ, в сравнение с вчерашните жеги.

Бетта, вчера Дани се прибра изморен и въодушевен. Много му хареса, късно заспа от превъзбуда, но пък за сметка на това спа почти 3ч. Янето ти е голяма сладурка ...и той го е забелязал  Grinning ще видим дали ще се помнят на следващата им среща.
Кажи, на нея хареса ли й Р.Д.?

Качих снимчици от партито.

Леле, Вяра какви целувки раздава само... Joy много са сладки. Hug

Последна редакция: нд, 19 юли 2009, 12:01 от Nanny

# 111
Честит празник мило Дими! Бъди много здрав, щастлив и радвай мама и тате!

Мименце, честито!
Много прекрасни моменти с Друнди, само радост да ви носи!

PP. къде ги качвате снимките от тазгодишните РД-та? Не намирам албум. Embarassed

Последна редакция: нд, 19 юли 2009, 11:58 от Ронка

# 112
Честит Рожден ден на Валери и Вяра!
Честит Рожден Ден на Дим!
Много щастливо и безгрижно детство и весели игри!

newsm59 nbirthday newsm67  Gift  party023  bigdance2 dance  ura newsm18  cook newsm38  party041 Tada  party002 Gift Tada  4uu newsm18  costumed034

Ронка:направих албума личен.Можеш да го видиш,само като влезеш с паролата.Много са ни хубави дечицата.Снимките са страхотни! Hug

Зоя цяла вечер се мята и плака на сън.Снощи я стресна едно куче.Ама дали е от него или от това,че вчера пак и текнаха сополи.Аман! Sad

# 113
Arlina, мерси. И Нанни ме светна, та успях да ги разгледам. Наистина са ни прекрасни дечицата. Peace
Толкова бързо лети времето, че не е истина просто.
Сякаш вчера видях теста с 2 чертички. И от тогава ви познавам и вас. Толкова е хубаво, и какви емоции имаше около бременността, а после и раждането.

Радвам се, че го изживявам пак. Бременността ми определено не е най-спокойна, все има за какво да се тормозя, един ден не мирнах. Но пък се надявам скоро всичко да се нареди и поне в края да съм спокойна.
Надявам се да не се отразява на бебето. С Ема бях коренно различна. Тогава нямах ядове и притеснения, наслаждавах се на всеки ден, ритник...абе на всичко.

# 114
Оф,така съм и аз.Много съм нервна този път.И болести и роднински простотии и кризи и какво ли не....А като си спомня как си почивах предния път,ходих си на плаж,излежавах се и само си галех тумбака. Mr. Green

# 115
  • somewhere over the rainbow
Честит рожден ден на порасналите дечица! Heart Eyes За щастливите майки   bouquet Hug

Ние се върнахме. Още снощи, но бях изморена и се пльоснах на моето си легло Grinning Голяма съм лигла, много си обичам дома. Все мрънкам, че не излизам от него, пък като идем някъде и все насам ме влече Crazy
Тук е страшна жега, но с климатика не се усеща. Затворили сме се с Пав тук и всеки човърка нещо. Сега ще гледаме филм. И ние гледаме много, но честно напоследък не съм попадала на нищо добро. Ама то и аз съм доста претенциозна по отношение на филмите, де. В "Кино и телевизия" има темичка, в която киноманите обсъждат новите филми и често черпя идеи от там. До сега не е имало филм, хвален в тази тема, който на мен да не ми е харесал Peace Явно, като сме на близка възраст, повечето с малки деца и с подобно ежедневие, имаме и сходни вкусове Peace

За съжаление оставихме Дая болна. Не я подмина вирусът с високата Т и ангината. За сега сме само на Панадол и Ефизол, витамини и чайове, дано си останем с тях Praynig Справят се с баба й, с непрекъснат контрол по телефона от моя страна Mr. Green
Снощи я водиха на зарята по случай рождението на Левски, а Пав беше в блока с военни. Ужас, 5 часа прави на едно място в тая жега. Две от жените са припаднали в редиците ooooh!

В четвъртък ще я вземем за няколко дни. И така - тук, там, ще мине ваканцията.

Това филмче "Ягодов сладкиш" звучи много добре. Ще го сваля и аз за Даяна Peace

Ми май това е покрай нас. Чао Hug

# 116
Честит рожден ден на Друнди! Да расте здрав и щастлив! Жоржи,   bouquet

Ронка, Арлина и аз съм така с тази бременност.  Confused Тъкмо днес си бях казала, че няма да се ядосвам и пак се нервирах. Направихме си с Васил разходка до вилата само двамата, беше супер. И следобяд по телефона успяха да ме ядосат.  Close

Аз май съм забравила потребителското име и паролата за снимките  Embarassed Моля, някой да ми ги пусне!

# 117
  • София
Честит Рожден Ден на Друнделчо и от нас с Влади!
Много здраве му желаем,много пакости-както винаги Grinning и много весели игри!

Честито и на другите сладки дечица!Да са ви живи и здрави!

И аз бих искала някой да ми пише паролата за снимките,моля! Praynig
Аз самата не успях да направя много на нашия РД,но се надявам на три други майчета да ми пратят снимките,които са направили.Беше голяма лудница,никога не съм виждала апартамента ни толкова разхвърлян Crazy Grinning,Влади беше толкова щастлив,че направо нямам думи!Благодаря на Нита,че беше аниматор Grinning на децата и ги занимаваше през цялото време,докато аз щъках напред-назад.
Сестра ми дойде накрая за тортата,та празника беше пълен!
На другия ден купона продължи в клубчето на РД на Яна-сладурана,където беше страхотно.Видяхме се всички майчета,сестра ми беше очарована от майчетата!Много хубаво беше,Бетта!Пиши ми скайп да ти пратя снимки!
После и аз ще кача-целувки на всички!

# 118
Видях снимите, супер са! Диди, пращам ти потребител и парола на ЛС.

Утре Гери ще духа свещички в ДГ и след това заминаваме на вилата със сестра ми и приятели.

# 119
 HugНякой ще прати ли и на мен парола и ник нейм Rolling Eyes и аз съм ги забравила

Днес имаме ли именници.ако имаме да са ни живи и здрави!  bouquet  bouquet  bouquet

Спомням си че като щях да раждам още нямахме име и си мислехме ако е на 16(термин) ще е Юлия,ако е на 17- Марина, ако изкарам до 20- Илиана Crazy Mr. Green Heart Eyes

Мамите с коремчета мислите ли имена?
То май ви е само до това,ама аз си мисля че първа бременност сме хем по-плахи,повече се пазим,не знаем какво ни очаква и за това,сега сте минали пътя и по не се пазите откъм нерви,емоции  Sunglasses така си мисля

Общи условия

Активация на акаунт