Юли 2006 - Тема 86 - Ще ядем вкусна торта с крем

• 21 468
  • 299
  •   1
Отговори
# 90
Честит Рожден Ден, Влади! Мило детенце, желаем ти много здраве, безгрижно детство и много да радваш мама и тате!

Диди, честит празник, мило майче! Наздраве!!!

Дидка, много хубави снимки! Алекс е един малък разкош. Hug

Лети, къде се изгуби бре? Ти се видя без дете и никаква те няма. Crossing Arms

Последна редакция: пт, 17 юли 2009, 15:52 от Ронка

# 91
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВЛАДИ! РАСТИ ЗДРАВ И МНОГО ЩАСТЛИВ. ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И МНОГО ПОДАРЪЦИ! newsm59 newsm59 newsm59  Gift

# 92
Честит рожден ден и от мен на Влади! Расти здрав, умен и любознателен!

Диди, това е за теб:

# 93
Честит Рожден Ден на Влади!
Да расте здрав и силен!
Hug

Весел празник, Диди! Hug

Иси, Hug

По поликлиниките е един малък ужас. КАто ходихме на ваксина с Кико и Дани едно бабе направо ме разби  #Cussing out, не стига, че коридора е тесен и пълен с чакащи пациенти, минавам аз с количка с бебе и дете до мен, почти вече съм пред нея и изведнъж се отваря вратата, пред която чака.... мале, като се засили онази ми ти бабичка, ще ме прегази, нито вижда, нито чува. САмо чух една жена отстрани как каза:"Тц, тц", а после искат път да им правиш, да ги уважаваш...

Вчера и един пенсионер ме издразни, направи забележка на Дани и още едно детенце, че рисуват пред входа му с тебешири. Кой щял сега да изчисти? Питах го това според него боклук ли е, да сме си били рисували вкъщи или на улицата. Shocked ...Понеже тротоарът пред блока му е бащиния. Close

# 94
Нани, попаднах на подобна тема във форума. А именно дали всъщност възрастните знаят какво искат. Предимно пенсионерите се карат на децата, че се пръскат с вода, че тичат или викат по малкото останали площадки в големите градове. Confused А в същото време дуднат, че от компютрите не стават. Няма угодия!
Аз лично не бих позволила някой да се кара на деца играещи около блоковете. Това е безобразие, пенсионерите се чувстват самотни и незначими...и само на децата могат да размахат пръст и да се почувстват значими.

# 95
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Ехо, цяла вечер никой не е писал...къде сте всички?

ЧРД на Алекс!
ЧРД на Юл!
ЧРД на Влади!
Нека растат здрави и щастливи!

Ooo, “Ягодов сладкиш” е много тачено филмче и в нашата къща. Мацето го знае от яслата и ме “светна”, че го дава на ”танивизура”.

Дидидии, Диди, и аз се ядосвам понякога на нашия тате, че като се върне от работа се залепя на телевизора в кухнята – и това е. Не вика по детето, но и не си играе с него. Сърдя се понякога, но от друга страна, когато той я взима от ясла, си я гледа сам самичък почти 2 часа...

Ронка, дано по-скоро ви преведат тези така изстрадани пари! А 200 евро са добра сума! Доколкото знам услугите са скъпи, храна и дрехи са доста евтинки, така че...с кеф да си ги харчите или събирате!

Аз не знаех, че на 3 години се прави преглед. Задължителен ли е? Нашата докторка нищо не ни е казвала  newsm78.

Лека нощ от мен! Отивам да полегна, че утре ни чака ден, изпълнен с емоции!

# 96
Честит рожден ден на Влади! Да бъде здрав, усмихнат и щастлив! Диди, наздраве!

# 97
Честит Рожден Ден, Влади!Расти здрав и много щастлив!Весело детство! newsm59 nbirthday  Gift  party023  cook newsm38  party041  party002 Gift  bigdance2 dance  ura newsm18  costumed034 Tada

Ние сега се прибрахме.Излизахме в Каварна с едно семейство наши приятели с момиченце на 6 годинки.Така добре се наиграха със Зоя.Та седнах за малко да ви хвърля по едно око и отивам да се къпя.Лека Hug

# 98
 Flowers SunflowerЧестит Рожден Ден на Вяра! Flowers Sunflower

#MiltiЧестит Рожден Ден и на Валерката! #Milti

party006 Mного здраве и щури игри! party006

Иси, Пепи, Весел празник!  Hug  newsm24

Последна редакция: сб, 18 юли 2009, 09:30 от Nanny

# 99
 Hug

Момичета благодаря за пожеланията за Юл!

Честито на всички  рожденници които пропуснахме  и на Валери  и Вяра,да са ни живи и здрави! Hug  bouquet

Ние изкарахме дъълъг рожден ден ще разказвам  Wink

На обяд в Тон Бонбон дивяхме 9 деца с майките, татковците и моите майка и баба дойдоха там,децата много се измориха,след това спахме малко в къщи ,получихме много подаръци,палатки,столчета,сърф,колички,кукли,дрехи,ютии,книжки,три чантички,пари абе много,рокли имаме вече към 60 ,само да ги сменяме..

Вечерта Юл ни разказа играта в квартално заведение не се спря,ние пийнахме хапнахме,завършихме вечерта до късно(рано ) сутринта,ходихме на бар,поръчвахме си музики,танцувахме, абе беше супер Heart Eyes Simple Smile

Днес моята баба има рожден ден да ми е жива и здрава си пожелавам Praynig Simple Smile

Последна редакция: сб, 18 юли 2009, 09:23 от Eli83

# 100
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте!
Благодаря на ранобудните мами за пожеланията!

ЧРД на сладурко Валери! Нека расте здраво, щастливо и обичано дете!

Скромна почерпка от нас:

# 101
Честит Рожден Ден на Валери и Вяра! Много здраве и щури игри!

Иси, Пепи, честит празник мили майчета!

Ели, радвам се, че сте изкарали чуден празник! Чакаме снимки на порасналата госпожица! Hug

# 102
Чести рожден ден на сладкия Валери и чаровната Вяра!
Нека да е честит вашият празник, много весели и прекрасни моменти, изненади и усмивки! Пожелавам ви да си останете слънчеви деца, да имате истински приятели, да радвате мама и всички, с много фантазия и детски мечти да гледате на света. Бъдете живи и здрави, ,много усмихнати и добри!

Иска, Пепи за вас е:Весел празник, момичета!

# 103
  • някъде
Честит рожден ден, мили дечица Вяра и Валери! Да сте много здравички, винаги усмихнати,чаровни и щастливи, много весели и щури игри!nbirthday baloni newsm67 Gift
На мамите ви 
Hug newsm51

# 104
Благодаря на всички ви за пожеланията на моето момче. Изкарахме чудесно утре ще продължим на морето.
Честит Рожден ден на Вяра и Влади(със закъснение). Много здраве щури игри и безгрижно детство ви желаем. и за вас мами

ето и нашата скромна почерпка (домашно производство ) Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт