Юли 2006 - Тема 86 - Ще ядем вкусна торта с крем

• 21 460
  • 299
  •   1
Отговори
# 75
ЧРД на Юл! Много да е здрава, игрива, умерено непослушна и весела. Ели, весел празник и на вас с таткото. Много целувки и прекрасни емоции на днешния ден! Hug newsm59  bigdance2 newsm67

Анет, милото детенце, измъчи се! Confused Много бързо да се оправя и да спрат мъките. Представям си картинката на отпуснатото детенце и ми се дорева.

# 76
Честит рожден ден на Юл!
Пожелавам и много здраве, безгрижно детство и да радва всички в къщи!

Ели, това букетче е за теб мила:

Анет-много е лошо да гледаш детето си болно. Стискам палци бързо да оздравее  Hug
Диди-никакво сменяне на таткото  Naughty Не разрешаваме  Wink Ние всички понякога си мислим, че половинките ни не обръщат достатъчно внимание на децата ни, но това ежедневие е толкова натоварено......спор няма- той си го обича - нищо че се изнервя. Просто е уморен. И у нас е така. Дидо почти не се занимава с малкия, връща се и се прибира с хола и иска спокойствие. Аз след като се прибера от работа, искам на спокойствие да наготвя или да изпера, да изчистя, но мъника си иска своето и това си е  Simple Smile Искат внимание сладурчетата  Heart Eyes Те не разбират, че и ние понякога жадуваме за минутка тишина или пък не ни се играе. Радвайте се на моментите с дребосъчетата, защото ще дойде период, в който няма да ни търсят. Ето например големият ми син вече има други интереси. Приятели, момичета.... усещам, че скоро може и гадже да завърти и край с гушкането и целуването на мама. Sad
Ронка-200 евро не са ли малко за кафенца?

Последна редакция: чт, 16 юли 2009, 12:47 от eti_31

# 77
Ети, радвай се, че Гого още ти дава да го гушкаш и целуваш.
Ема не ми дава от сега. Всяка целувка е с уговорка. Crazy Хич не обича да я целуваме, но пък се гушка и то доста.
Вчера я накарах да си прибере играчките от тераста в стаята..докато ги прибираше и казах да дойде да я целуна, а тя ми отговори" Чакай мамо, аз има раба" Shocked Демек  да чакам, че те си има работа. Joy
А 200 Е не мисля, че са малко. Кой ми ги дава иначе, с тях по-добре отколкото без?! Peace

Сега и да ви я похваля моята пикла. Откакто й подарихме комплекта за рисуване, в който има водни боички това дете не се сеща за телевизия и филмчета. Много съм доволна, с часове се занимава да рисува, после да яде, спи, след това редим пъзели или пак рисуваме, четем нещо и то деня минал. Радвам се, че има нещо което й е по-интересно от телевизията, защото по едно време доста се бях притеснила. Мисля вече и пластилин да й взема, може и той да й хареса.

# 78
Честит рожден ден Юл! Желаем ти много усмивки и щастливо детство! Ели, весел и незабравим празник!   bouquet Hug

# 79
Честит Рожден Ден Юл! Бъди много здраво и щастливо детенце. Нека всеки ден е изпълнен с много смях и веселие. за теб Ели

Аз днес съм бясна.Ходихме до детския лекар ,защото Марти много плачеше от ухо и се оказа ,че има цирей в ухото от дезинфектантите в басейна. Реших така и така съм там да направя профилактичен преглед на Валери .Влезнах и питах мед. сестра дали може да направим сега профилактичния преглед при условие ,че Валери ги навършва в събота и тя "о да чак толкова няма да издребняваме". Да ама НЕ лекаря ми каза ,че не може такава им била системата и да дойда в понеделник. .Така злобно изгледах мед. сестра и тя ами в понеделник ще минеш без ред. Е как ще  кажа на хората "Ами аз  в четвъртък бях тука ,но не ме прегледаха и сега няма да чакам" пълни глупости. #2gunfire #Cussing out Като чакахме  повече от 40мин.  пред кабинета ,стояхме общо 3 деца едното за ваксина,2-то за да види рентгеновата снимка и ние. Другите 80% бяха пенсионери. Винаги съм ги уважавала ,защото и моите родители са пенсионери,но ми писна. В тази клиника има поне 4 джипита за възрастни като работят два по два ,а детски лекар има двама като се сменят и сега е само един. Но понеже много се чака при джипитата и те се намъндахерцват при нас.Ако реша да си прегледам децата при другите няма да ми ги прегледат. Бях толкова бясна.Една бабичка се развика ,че имало ред и з,защо влизат бебенца на по 2 месеца без предимство. #Cussing out И понеже не мога да си трая и казах ,че все пак тук се правят детски консултации и бебетата са с предимство. Когато излизах от кабинета от вън чакаше още едно бебенце и аз казах на родителите да влизат ,а не да чакат с бебе не се чака . На мен д-р Стамова ми беше забранила да чакам и с Марти и с Валери. Излезнах толкова бясна ,че Валери не ме чуваше да не върви където трябва и накрая падна и аз го цапнах по дупето ,защото не слуша и той както плачеше и млъкна. Joy
Ани радвам се ,че Тошето е по- добре.  Hug Hug Hug Hug полека лека ще се възстанови. Ако вече му дават да пие сокове ,горещо ти препоръчвам ,да му цедиш сок от червено цвекло,морков и ябълка. Това ще му вдигне тонуса ,а и хемоглобина ,защото най-вероятно сега е паднал.
Ох оплаках се .Лек и успешен ден.  bouquet

Последна редакция: чт, 16 юли 2009, 15:02 от isikam

# 80
Какъв е профилактичния преглед на 3 години? На мен нищо не ми е казала личната, ама да взема да звънна да питам. Само ръст, тегло предполагам.

# 81
Какъв е профилактичния преглед на 3 години? На мен нищо не ми е казала личната, ама да взема да звънна да питам. Само ръст, тегло предполагам.
пълна кръвна картина и урина

# 82
Иси, благодаря ти! Значи ще се наложи да ходим със сигурност.

# 83
  • През девет земи в десета
пълна кръвна картина и урина

при нас само кръвна картина и за глисти,но последното в лабораторията казаха,че се заплаща и не го направихме.Тегло,обиколка на главата,гръдна обиколка и височина.Направиха и преглед за цвето-усещане,всичко ни е ОК.

# 84
 HugЧестит празник на порасналото ни Юле! Много целувки и от нас! Hug

Ние днес ходихме да дадем кръв и урина. Хемоглобинът му е 130, а урината, според това, което разчитам май е спокойна. С направление в ЦИбалаб се доплаща 4,70 за консумативи и т.н.

Иси, на нас ни дадоха направлението и ни прегледаха преди Дани да е навършил 3г., на консултацията на Калин доки свърши и тази работа.

# 85
  • някъде
Ели, честит празник на малката Юл, много да е здравичка, щастлива и послушна! smile3510 baloni newsm51
Анет, радвам се че Тошко започва да се оправя Hug Hug Hug
Ронка, страхотно е че ще ти изплатят всичко Peace. Аз не знам на нас дали някой ден ще ни платят детските и то за 1 година, понеже мьжа ми работеше с бьлгари и накрая го прецакаха Confused
Филми не мога да предложа, скоро нищо не сьм гледала Tired
Ети, аз се шегувам за смяната........или поне засега Wink Твоето голямо момче все още ли не се е загаджило  Thinking
Иска  Hug не се ядосвай Hug
Какво ще рече пьлна крьвна картина newsm78- обикновените си изследвание когато взимат крьв от прьста или нещо друго. Аз края на миналата година му правих като си бяхме вьв Видин.
По-кьсно ще кача снимчици

# 86
Иска, много ти се е насъбрало! Не се ядосвай! Hug
Бързо да се оправя Марти. Само мога да предполагам колко е болезнен този цирей и то в ухото. ooooh! С какво го третирате?

Дидка, не знам при вас как стоят нещата. Но на нас не искат да ни изплатят нищо докато не им занесох картата за работа на Калин. Вчера я свърших тази работа и сега чакам пак да преразгледат всичко. Демек искат ни много документи, доказване на дохода за всеки месец откакто сме тук и ред други. Само майчиното мляко не ми искаха и данните на родителите ни. ooooh! То бяха бележки от Бг, че не взимаме нищо от държавата, то преводи, легалиации...ама това си е в реда на нещата. А ще е за година на зад, защото преди година и вече 1 месец съм подала досието за помощи! Peace

Божичко при нас е много топло. Ако искате ми вярвайте аз не издържам вече на тези жеги. И коса подстригах, ако мога и кожата да си махна ще е добре. Резултата обаче е нулев.

Дю, все забравям да ти кажа, че заглавието на темата е много сладко. Добре, че го казах преди да е свършила де.

Нан-съна ми се губи нейде. Сигурно са отишли при свекито.

# 87
Зоя само я измериха и претеглиха и ни дадоха направление за кръв,без урина newsm78
Ронка и при нас настанаха отново жеги,ама на мен ми е добре,много обичам да ми е горещооооо. Sunglasses

# 88
  • София
Честит Рожден Ден на Юл!
Много здраве,щастие и весело детство И желаем с Влади!
Ели-много весели емоции на двата празника!
А!И аз сега забелязах заглавието-много сладко,и в преносен,и в буквален смисъл Grinning!
Ронка-браво на теб,че се пребори!Много хубави парички ще взимаш,а за техния стандарт добре ли ще са ти?Айде скоро да вземете и многото пари и да си купите кола!
И на мен ми отказаха направление,докато Влади навърши 3год. Rolling Eyes

# 89
  • някъде
Честит рожден ден на Влади и Людмил! Много здраве, прекрасно детство и весели игри! nbirthday newsm18  Party Time
Качих няколко снимки в албума на 3 годишните и вземете и се засрамете вече Naughty и качете и вие, ама ха Crossing Arms
а тук са останалите http://www.album.bg/alekspetkov/albums/
Аз забравих да се похваля, че получих букет вчера Flutter. Така както бях сьрдита на моя мьж, така идвайки си от работа врьчи един хубав букет на Алекс да ми го подари Heart Eyes
И при нас последните 2-3 дни направо не се диша от горещина Tired

Общи условия

Активация на акаунт