Анет, милото детенце, измъчи се!

Не разрешаваме
Ние всички понякога си мислим, че половинките ни не обръщат достатъчно внимание на децата ни, но това ежедневие е толкова натоварено......спор няма- той си го обича - нищо че се изнервя. Просто е уморен. И у нас е така. Дидо почти не се занимава с малкия, връща се и се прибира с хола и иска спокойствие. Аз след като се прибера от работа, искам на спокойствие да наготвя или да изпера, да изчистя, но мъника си иска своето и това си е
Искат внимание сладурчетата
Те не разбират, че и ние понякога жадуваме за минутка тишина или пък не ни се играе. Радвайте се на моментите с дребосъчетата, защото ще дойде период, в който няма да ни търсят. Ето например големият ми син вече има други интереси. Приятели, момичета.... усещам, че скоро може и гадже да завърти и край с гушкането и целуването на мама. 
Хич не обича да я целуваме, но пък се гушка и то доста.

Като чакахме повече от 40мин. пред кабинета ,стояхме общо 3 деца едното за ваксина,2-то за да види рентгеновата снимка и ние. Другите 80% бяха пенсионери. Винаги съм ги уважавала ,защото и моите родители са пенсионери,но ми писна. В тази клиника има поне 4 джипита за възрастни като работят два по два ,а детски лекар има двама като се сменят и сега е само един. Но понеже много се чака при джипитата и те се намъндахерцват при нас.Ако реша да си прегледам децата при другите няма да ми ги прегледат. Бях толкова бясна.Една бабичка се развика ,че имало ред и з,защо влизат бебенца на по 2 месеца без предимство.
И понеже не мога да си трая и казах ,че все пак тук се правят детски консултации и бебетата са с предимство. Когато излизах от кабинета от вън чакаше още едно бебенце и аз казах на родителите да влизат ,а не да чакат с бебе не се чака . На мен д-р Стамова ми беше забранила да чакам и с Марти и с Валери. Излезнах толкова бясна ,че Валери не ме чуваше да не върви където трябва и накрая падна и аз го цапнах по дупето ,защото не слуша и той както плачеше и млъкна. 
полека лека ще се възстанови. Ако вече му дават да пие сокове ,горещо ти препоръчвам ,да му цедиш сок от червено цвекло,морков и ябълка. Това ще му вдигне тонуса ,а и хемоглобина ,защото най-вероятно сега е паднал.
Честит празник на порасналото ни Юле! Много целувки и от нас! 

. Аз не знам на нас дали някой ден ще ни платят детските и то за 1 година, понеже мьжа ми работеше с бьлгари и накрая го прецакаха 
Твоето голямо момче все още ли не се е загаджило 
не се ядосвай 
- обикновените си изследвание когато взимат крьв от прьста или нещо друго. Аз края на миналата година му правих като си бяхме вьв Видин.
С какво го третирате?
То бяха бележки от Бг, че не взимаме нищо от държавата, то преводи, легалиации...ама това си е в реда на нещата. А ще е за година на зад, защото преди година и вече 1 месец съм подала досието за помощи!
!

и качете и вие, ама ха 
. Така както бях сьрдита на моя мьж, така идвайки си от работа врьчи един хубав букет на Алекс да ми го подари