Юли 2006 - Тема 86 - Ще ядем вкусна торта с крем

• 21 455
  • 299
  •   1
Отговори
# 60
Честит рожден ден на Алекс!

С пожелание за много късмет, безгрижни детски игри, да е умерено послушен и голям късметлия в живота!
Диди, това е за теб миличка

Весел празник и от мен!  Hug

# 61
  • София
 newsm59Честит Рожден Ден на Алекс!
Много здраве,щастие,късмет,весели игри и безгрижно детство му желаем с Влади!
newsm59
Дидка-повече хубави моменти тримата ви желая! Hug

А я да ви питам-какво по-специално сложихте на празничната трапеза за дечицата?Чудя се какво да направя-сега е много модерно в клубчетата да правят пица за децата,но аз не искам.Какво направихте вие?

# 62
Ронка,да знаеш от кога чакам мъжете да забременяват и раждат,че да започнат да обичат децата ,колкото нас,ама нъц Close   а,
Иска,не се бой,ще ти носим портокали в Сливен,ако се стигне до там Mr. Green Hug
Днес съм по-свободна и нещо ме е обзела музата да готвя и сътворих страхотно пиле със синьо сирене и броколи..Май,май остарявам,защото иначе предпочитам само да фуча с прахосмукачката,но не и да готвя Blush

# 63
Честит рожден ден Алекс! Бъди здрав, щастлив и много усмихнат!

Дидка, весел празник на цялото семейство!

# 64
Иска,не се бой,ще ти носим портокали в Сливен,ако се стигне до там Mr. Green Hug
  Joy аз съм с връзки моят кум работи там. Онзи ден като чух ,че без надзор не можем да оставим деца в къщи до 11 г.  Shocked и се облещих. Моя и той взе да ме бъзика ,че ще ме издаде. Mr. Green

# 65
  • някъде
отново благодаря Hug

Ронка и ние много пьти сме говорили, има подобрение извесно време и после отново старата песен. Аз разбирам, че е изморен, отделно е по-нервен като човек, и Алекс е доста палав и буен, но детето още повече го дразни нарочно, за да му обьрне внимание. Както и да е- казала сьм, че ако не обича детето си, ще му намеря друг татко Mr. Green
От бабите не мога да се оплача- и двете умират за Алекс Hug
Ронка, аз исках да си отидем за малко в Бг, но много пари трябва да хврькнат, а и не ми се пьтува сама с детето Tired
Дидито, ние ще празнуваме с едно семейство, а не с деца, тьй че менюто е пьржоли, картофки, салата, моцарела,наденички, торта, сладки, сладолед, ядки! Peace
Нанче, значи да не те закачаме повече Wink
Ние излизахме с моята приятелка и дьщеря й, обиколихме магазините /Алекс се обзаведе с тениска и шапка, купих и за племенника ми една тениска/, пихме кафенце, децата ядоха сладолед, разходихме се и сега спи, аз отивам да правя торта  cook

# 66

Честито на порасналите сладуранчета- калпазанчета: на Тошето, Емето, Янето и Алекс!
                       Много здраве им желая и грейнали от щастие очички!

Милото Тоше,  Sad специални оздравителни прегръдки за него! Hug Hug Hug

Иве, честит празник и на теб!
Тази година да ти подари много здраве, любов, незабравими мигове и повече усмивки! Hug

Аз съм с контузено око, от играчка стана плачка. Дани ми бръкна с нокът в него и сега го лекувам с капки и с по-малко висене пред компа. Целувки и до скоро! Heart Eyes

# 67
Честит рожден ден Алекс! Много,щастие,късмет,здраве и весели игри!
newsm59 nbirthday newsm67  Gift  party023  cook newsm38  party041 Tada  party002 Gift Tada  costumed034  4uu  Party Time newsm18  bigdance2 dazzler1 dance  ura

Нани: Hug Hug Hug Hug
Ронка:не съм ги сваляла,имаме купени 4-5 диска,но мисля да пробвам линка на Иси и да и свалим още няколко филмчета. Wink

# 68
  • София
Нанни-милата ти!На мен Влади преди няколко месеца ми разби устната-още имам белег-хвърли мобилния ми телефон по мен точно когато отварях очи да се събудя.Как се разсъних набързо...не можех да спра кръвта,ужасно беше.И той бръкна в окото на татко си онзи ден,гадничко си е.
И аз харесвам филмчето "Ягодов Сладкиш"-едно от малкото без насилие и поучително Peace,Влади му казва"Кончетата",заради понитата там Simple Smile.
И аз забелязвам,че Влади понякога нарочно прави бели и дразни баща си,за да му обръща повече внимание.И с мен така...

# 69
Дидка честит празнк и сина много да ви радва  bouquet

,не си мисли така защото  всеки тати си обича децата,просто сте ИЗМОРЕНИ и изнервени,малко почивка ви трябва,малко гуш,малко спокойствие,незнам,и там не е лесно май сам сами,а това че ще намериш по добър тати за детето си не може да стане защото най-добрия тати е неговия,дори и когато му се кара,аз се моля тук някой да се скара на Юл,става разлигавена,татито и е златен, тя за него също,гък да не се каже срещу нея,е не чак голяма крайност и той е строг и справедлив, но в повечето случаи си е на тати момичето,ревнува от мен ужас,така че татитата са незаменими ,не му се ядосвай на вашия, оставете го някоя вечер като се върне от работа сам,просто вие излезте на разходка,на малко тишина и ще му залипсвате  Heart Eyes

Ние сме готови за утрешния ден ден, от 11 до 13 сме на Тон Бонбон,после се прибираме -спим и в 19 почваме в една кръчма до нас 13 човека с Юл 14 ,ще е дълъг ден  Rolling Eyes

Heart Eyes

# 70
Ели,уби ме с това дълго изречение Mr. GreenС най-топли чувства... HugЧак ме развесели как си бързала да излееш всичко..

Последна редакция: чт, 16 юли 2009, 09:19 от Tizija

# 71
Лети, това защото Ели ни е много емоционална натура и иска всичко да каже на 1 дъх.
Винаги като я чета сякаш усещам емоциите които бошуват в нея. Heart Eyes

Аз днес пак се борих с тукашната бюрокрация. И ако аз не я преборя, то тя мен със сигурност. Днес уж щеше да вали, да е хладно...няма такова нещо. Докато стигнах от метрото до институцията в която ходих, само няколко метра...течеше пот отвсякъде...та дори и от г.за ми. Crazy Embarassed
И там пак разправии, изгубили ми някои документи и затова ми бавят парите. Та дадох им каквото трябваше и до 2 седмици чакам да забогатея. Сумата е внушителна, ще можем и с новата и така желана кола да се обзаведем(е на старо разбра се, но пак е нещо) Нашето старо Ренде издава багажа отвсякъде.
Та така...зарадваха ме, че като безработна ще ми дават по 200Е месечно да си имам за кафенце. Joy Wink

Хайде изчезвам да къпем звяра и да ляга, че да почина психически, физически и както още се сетите. Whistling

# 72
Честит рожден ден на Алекс! Много усмивки и весели игри! Дидка, честит празник! Не се ядосвай точно днес, както казва Ели просто вашия тати е изморен и изнервен.Няма баща, който да не обича детето си. Анет, как е Тошето? Сега свалям детското ягодов сладкиш и ми се иска да сваля още някое детско , но не мога да се ориентирам как да ги сортирам така че да излезнат с превод на български. Ще ме ориентирате ли? Иначе повечето филмчета наистина са свързани с насилие, нямам думи. На Ева детски по телевизията не и пускам.То или насилие, или обидни думи. Я кажете някой нов интересен филм и за възрастни, откога не съм сваляла и гледала...

# 73
  • Варна
Добро утро! Hug
Честито на всички пораснали дечица! Много здраве и весело детство им пожелавам.  Hug
Благодаря ви много за съпричастността към болестта на Тошето. Той  от вчера е вече малко по-добре. Изкара много тежко този виррус - по 2 пъти на ден му вливаха глюкоза със система, беше като парцал - или лежеше или спеше. Въпреки всичко успя да се обезводни Sad Сега започваме да се захранваме по малко. Апетитът му е огромен, но трябва по малко и бавно да вкарваме храните. А бе ще се оправи, а ма много се изтормози детенцето ми.
Лек ден и весел празник на тези които им предстои!  bouquet

# 74
Мале,малее Анет ужас направо!Горкото детенце ConfusedПо-бързо да се оправя,милото Hug Hug Hug

За филм,скоро на кино обаче гледахме Терминатора,хареса ми.Мен ме е избило на сериали.Тъкмо изгледах Декстър,страхотен е,който има време да сваля,3 сезона е.

Честит рожден ден на Юл! Много,щастие,късмет,здраве и весели и щури игри и желая! newsm59 nbirthday newsm67  Gift  party023  cook newsm38  party041 Tada  party002  ura dance dazzler1  bigdance2 newsm18  Party Time  4uu Tada

Общи условия

Активация на акаунт