Моята мама също днес е рожденничка. Пожелавам и много здраве и щастие! Черпя виртуално и аз не мога да качвам снимки.

Анет, честит рожденник на патерици. Бързо възстановяване му пожелавам. Да се оправи за почивката и да си изкарате много хубаво.

Честит Рожден Ден на двете принцески Ема и Яна!
Много здраве,късмет,щури игри,много усмивки и най-хубавите подаръци ви желаем с Влади! 

! Какво е това Ягодов сладкиш /помня, че и друг пьт е споменавано/ 
, омрьзна ми да не обрьща никакво внимание на сина си, разбирам че е изморен, но нито ще си поиграе с него, нито ще го попита какво е правил цял ден, с идването започва да вика по него, единственото което се чува е остави тати на мира и стига, че ще те бия
Като не му харесва

Аз ако съм на теб ще си хвана чуковете с детето и ще го оставя малко сам,за да оцени това,което има..Защо не се върнеш примерно в БГ при вашите на гости за кратко време!?
При нас е пък обратното,мъжът ми се връща сега покрай кампанията най-рано в 22 и започва да си играе с Алекс,а аз се карам,защото детето се превъзбужда и после не може да заспи.
То моето си е мазохистка работа-хем искам малко да си почина,хем ми е тъжно без него...
Ягодов сладкиш е едно симпатично филмче ,което го даваха по една БГ телевизия. Но тук можеш да го изтеглиш и да видиш дали ще хареса на Алекс. Моите го харесавт независимо, че е за момиченца.
http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=148216&hit=1

Благодаря момичета 
Алекс спи до 9-10 другите дни, а днес чувам- Мамо, ставай, не спинкай повече, аз будил
, като погледнах- 8часа!

Да е здрав, щастлив и тати да си играе повече с него! 

НЕ . Майка ми ги гледаше по-рано ,но те порастват и стават по палави и тя не смогва с тях. А и сега и предстои операция на жлъчката и не искам да я тормозя излишно. Да не кажа ,че според закона аз съм подсъдима ,защото не веднъж ми се е налагало да оставя Марти (на 8г.) да гледа Валери ,за да мога да ида на интервю за работа или да си свърша някаква друга работа. Няма на кой да разчитам. Онзи ден се скарахме със свеки защото обвини Марти ,че той бил виновен ,че едно гаменче от неговия клас го тормози и аз и казах ,че ако веднъж ми обиди детето ще забрави , че има внуци.
http://www.biberonbg.com/info/tri_godini.htm