Юли 2006 - Тема 86 - Ще ядем вкусна торта с крем

• 21 463
  • 299
  •   1
Отговори
# 195
  • някъде
Честит рожден ден на Зоя и Ева! Много здраве, много усмивчици и весело детство! Hug  bouquet

# 196
Честит Рожден Ден на Зоя и Ева!
Да растат здрави, послушни и безгрижнии госпожици!

# 197
Рони- ще си имаш футболистче  Hug Много сладка Емка, да я нацелуваш от мен и как сладко ти говори. Пу-пу...сладурка Heart Eyes

# 198
Никой нищо не пише. Crossing Arms

Ели, много хубави снимки! Личи, че сте изкарали приятно! Hug Жалко, че сте се разминали с Дю. Нищо, следващият път.

Дю, дай снимки от РД на Гери и на тумбака. Да те видим колко си пораснала. Още малко ти остана, утре влизаш в 9-ти месец. Лелеее как си минава времето. Как се чувстваш, тежи ли ти?

Арлина, и от теб очаквам снимки на Зоя и тумбака, кой знае колко е пораснал. За теб знам, че жегите са ти на сърце и не те мисля по този въопрос. Wink

Десииииииии, пак ще те повикам, ела да кажеш как сте бре! Hug И на скайп никаква те няма.

Аз да ви се оплача....на свекърва ми комшийката има интернет. Надявам се да не ме тормози, Калин ще я предупреди да звъни вечер, през деня аз нямам намерение да хабя нерви. Naughty

# 199
 Мале днес ни побърка да ни тресе,три пъти вече, какви са тези земетръси лоша работа,като бумне и тресе или нагоре-надолу,одеве на страни,вече ми се люлее постоянно като ходя Confused Rolling Eyes Shocked ooooh! Дано вече няма Whistling

Рони радвай се че тя няма току виж решила да си прекара Flutter

# 200
Ели, и аз чух, че ви тресе. Дано отминава вече, че си е стрес.
Пепел ти на устата за свеки... То добре, че майка ми и баща ми докараха настолния компютър, който седеше при свекито. Та и да реши първо трябва с техника да се обзаведе.

ПП. хубавото е, че и тя не се натиска да звъни през деня, защото прекрасно знае, че сина й го няма. А очевидно с мен не й се говори. Дано и занапред е така. Wink

# 201
  • През девет земи в десета
Ми ей ме тук съм,сега се прибирам от работа.Вече ми писна,ужасно съм уморена от всичко,май ми е нужна почивка.Не се издържа така всички да разчитат на мене.Ще ми се да зарежа всичко и да се наслаждавам отстрани на гледката,как ще се мъчат роднинките ни сами да се справят с всичките си задължения,които аз съм поела до момента.И не само това,ами и от финансова гледна точка,вместо да си гледам детето аз блъскам като ненормална и се чудя с какво още да се захвана,те да си живеят спокойно и за какво,благодарност,не нула,а направо отрицателна.
Ще ме прощавате за негативните мисли и лошото настроение,обаче така ме е втресла злобата,бързо ми минава,но този път ще видим дали ще е така.
Не пиша,щото няма нищо хубаво за разправяне.Зълва ми и свекърва ми се опитват да ми скъсат нервите от разстояние,вчера са ми развалили на детето празника и тя днес се обади,че тръгва за Варна и се прибира с каквото намери.Гого горкия няма лични финансови средства,искал и той да си тръгва с кака си,щот и той останал без нерви,аз пък си смених ника за успокоение на нервната система.И точно сега ли намериха,като не пуша вече трета седмица и са ме хванали дяволите Whistling

Та да почерпя и тук за случая,имам си вече пълнолетно дете,нали и то ми е юлче,ама за малко да забравя с тия ядове

# 202
Пигии я си запали една цигарка.не разбрах какво точно те ядосват, но няма да се даваш,я си дай почивка Hug

Ние пък сме сами в тези трусове,татито си взе сака и отиде на почивка без нас( на работа ама то...) и сега 3-4 дена ще я караме дори може и до Хисар да я докараме,хем при мама,тук със свеки ли да седя ooooh!,ама там пък няма нет Thinking ще си помисля до довечера Thinking Thinking Thinkingбез вааас Rolling Eyes

Да ти е жива и здрава рожденничката,само хубави неща в живота и желая!
Ама тя там ли е празнувала РД,какво е станало та са го развалили? newsm78 Rolling Eyes

# 203
Деска, жива и здрава да ти е Валерия! Много късмет в живота, успехи във всяко начинание и красива любов! Flutter Hug

Не ти е никак лесно. Аз и преди съм ти казвала, че ти се чудя на ентусиазма да носиш всички на гърба си, но това си ти! Никой не те пожали дори когато си зле с крака. Пожали се ти бре жено!

# 204
Честит рожден ден на Зоя и Ева, да бъдат весели и щастливи деца!

Ехо, тъкмо се връщам от док, всичко е наред, бебо е станал 2350 грама.  Heart Eyes Не успяхме да видим много добре личицето, само забелязах, че има големи бузки като Гергана.

Ронка, да, от утре съм в 9-ти месец, ама трябва да изкарам до 15-ти август, че съм на сватбта и след това, когато дойде. Вече много ми тежи, станала съм 78 кг., а Гергана раждах на 71 кг. Жегата много ме мори, аз по принцип предпочитам да е по-студено. Но ще издържа, малко остана. Снимки ще кача като ги събера, дано успея да се организирам скоро.

Пиги, честита рожденичка! Да е жива и здрава, много щастие и късмет! Дано ти размине яда и злобата, дано близките ти се усетят и поправят грешките си!  Hug

Ели, чух за заметресението точно, когато ми мереха тоновете. Добре, че няма жертви и разрушения. Вие не знаете къде в Гела са ливадите, за това не сте ги видяли. Другият път ще ви водя аз.  Laughing А на Перелик е просто прелестно! Обожавам това място, има сняг до юни там. Много често ходим на разходки до върха. Ето тук има снимки от там, но е преди доста време: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=145860&pid=3227654

Отиваме да вземем Гергана (сигурно вече се е наспала) и ще се разхождаме някъде, ще пием сигурно по биричка. Моята приятелка си е тук, не съм я виждала от година и 2-3 месеца.

# 205
Дю, още месец остана, вижда му се края! Hug
Ще издържиш и след 15-ти няма да бърза малчо, за да стане голям и силен мъж.
Моя приятелка и бивша колежка също е с термин 28 август. Онзи ден се чух с нея, каза, че вече не издържа. Като хипопотам се чувства...та предполагам и при теб е същото.
И аз предпочитам да е по-студено, защото винаги има опция да облека нещо и да се стопля, но уви сега и кожата да си сваля няма да ми олекне. Mr. Green

# 206
Страхотни снимки Дю и природа  Hug

Другата седмица имало събор на Гела ама незнам дали ще идваме то като не видяхме поляни ииии Crazy

# 207
Ели, събора е точно на ливади, намират се над Гела, местността се казва Илинден, за това не сте ги видели. Минава се през черен път, стават страхотни задръствания и според мен вече не е никак интересно. Сбирщайн отвсякъде, пиянски скандали и побоища, боклуци, цигански сергии...  Confused Ние от няколко години не се качваме за събора. Преди ходихме пеша, опъвахме палатки и беше страхотно.

Ронка аз се чувствам като мечка, едва се движа вече, но гледам да не се заседявам, че става по-страшно. Как се носят 80 кила? Краката ми са отекли и надути, но ще мине всичко, а накрая ще гушкам бебе.  Heart Eyes

# 208
Да чухме ,местните ни казаха за разни наркомански сбирки,побоища и изгорели пияни заспали чужденци  Crazy Laughing Mr. Green

# 209
Да чухме ,местните ни казаха за разни наркомански сбирки,побоища и изгорели пияни заспали чужденци  Crazy Laughing Mr. Green

+ сектанти  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт