Юли 2006 - Тема 86 - Ще ядем вкусна торта с крем

• 21 461
  • 299
  •   1
Отговори
# 210
Благодаря на всички за пожеланията.Влизам само на бързо да почерпя,скапана съм от чистене и подреждане.Много ми дойде,ако не родя тази вечер,скоро няма да е Rolling Eyes
Утре ще пиша повече и снимки ще кача.Лека Hug

# 211
Малко снимки от мен,
Първоте са от миналата седмица от риболова, а послените няколко от вчера в парка. Simple Smile
http://bambinata.multiply.com/photos/album/8#142

# 212
Днес е голямо затишие тука.

Със закъснение искам да ви почерпя с тортата на Гери:

А тук има малко снимки с тортата: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=398281&pid=13833848
Детските игри след това бяха в басейна: http://picasaweb.google.bg/rositsa.kelbecheva/200902?authkey=Gv1 … 63475664596494978

От партито нямам снимки на моя апарат, надявам се довечера да ги взема. Ама партито беше за нас.  Mr. Green И на тумбака нямам снимки, но ще се поправя.

# 213
  • София
Добрах се най-сетне до компа!
 newsm59Честито на всички празнували през отминалите дни!
Специални поздрави,прегръдки и целувки на Зоя и Гери!
nbirthday
На гости са ми сестра ми с децата и е пълна лудница!Тройно разливане,тройно размазване,хаос отвсякъде,но пък и щастието ми че ги виждам е огромно!
Децата са най-щастливите-по цял ден са по парковете-удоволствия отвсякъде-пързалки,люлки,батути,коли..едва им сварваме на ритъма-нямат умора!Ей ги нА:
http://vladislav2006.multiply.com/photos/album/45#1
Правих много хубави снимки на РД на Влади,но се изтриха от компа и щях да се пукна от яд!И ние правихме две празненства-за хлапетата и за роднини.
Хубаво,че Нита и още едно майче ми изпратиха снимки от детското парти,ето да го видите моя Спортакус:
http://vladislav2006.multiply.com/photos/album/43#1
Дю-и аз чакам снимки на тумбалака Grinning!
Поздрави и целувки на всички! Hug

# 214
didito,виждам че не ви е скучно.Голяма тумба сте,супееер  thumbsup Много хубави снимки  Wink

На мен ми е много скапано и затова не пиша,но ви чета  Hug

Да са весели и щастливи всичките ни малки рожденничета!

# 215
Юпи, юпи иейййййййййй - отпуска здравей! newsm44
Въпреки, че днес ми я съкратиха с три дни се радвам като малко дете на сладичко  newsm68
Деси, да ти е жива и здрава порасналата госпожица. Много късмет в живота, искрени приятели и невероятна любов!

# 216
  • София
Ети-айде на отпуската!Весело изкарване,на моренце  ще ходите ли?
Пиги-Честито за порасналото ти момиче!Да ви е здрава и все така да ви радва!
Кофти за роднините,не се ядосвай!Гледайте си живота с мъжа ти!
Ронка-готина прическа и изобщо не си толкова голяма,колкото се изкарваш!Много си сладка,а Ема е голяма рибарка Simple Smile!
Рени-айде излизай от тази депресия,разведри се с нещо!
Аз съм далеч от всякакви ангажименти към работа,все по-чуждо ми изглежда това да ходя някъде при някакви хора,да слушам заповеди,да преглъщам обиди,да завися от някой...абе хич нещо не ми се работи.Живея си някакъв свой живот във семейството си и сякаш нищо друго не ме интересува,само детето и мъжа ми.Много е странно,но е така.Не че съм мързелива-напротив,не спирам да домакинствам и да се занимавам с детето,но някакси не искам да губя тази свобода,която придобих.Звучи странно,но така се чувствам...може би трябва да си направим още едно детенце.
Арлина-роди ли Mr. Green?Как си изкарахте?

# 217
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
ЧРД на Зоя и Ева! Здраве и щастливо детство!

ЧРД на пълнолетната Валерия! Много успехи!

Ех, големи сладури тези малчугани!
И Ронка-потвърждавам, че изглеждаш добре!

Аз два дни подред след работа се срещам с приятели и се чувствам много добре. С тая работа и напрежението покрай нея съм станала като някакво зомби - от вкъщи на работа, от там вкъщи и така - един затворен кръг. Сега си припомних, че срещите в добра компания са разпускащи!

Ети, много спокойна и изпълнена само с хубави емоции отпуска ти желая!

# 218
Ето още снимки от РД-то, предпоследната е с моя гол тумбак: http://picasaweb.google.bg/rositsa.kelbecheva/200902?authkey=Gv1 … 63601805994835554

Последна редакция: вт, 28 юли 2009, 23:53 от Дю

# 219
Дю, много ти е хубав тумбака, а усмивката ти е прекрасна. Simple Smile
Гери е едно малко слънчице! Да я нацелуваш от нас с Ема.

Дидито, хубави снимки на хубави дечица. Прекрасно да си изкарате времето в което сте със сестричката ти. Малката кукла много е пораснала. Peace

Рени, определено липсваш! Скорошно излизане от дупката и хубави емоции ти пожелавам! Hug

Пепи, завиждам ти за хубавите срещи след работа на по биричка с приятели. Еххх!

Етко, само прекрасни емозии през отпуската ти желая. Ще ходите ли на моренце?

Колкото до мен...Огромна съм и още как(над 80кг. съм Embarassed)?! Дано не кача повече от 15 кг., защото този път тръгнах с 10 повече от предния и ще ги докарам паааак много. Confused Прическата аз си я харесвам, ще изглеждам по-добре като отслабна някой слънчев ден, дано до тогава само косата не ми е пораснала до кръста. Mr. Green Калин изобщо не ме харесва така, оприличава ме на моя братовчедка....

# 220
Тази седмица пак пуснах детето на градина и тръгнах по задачки.Не ми остава време да седна на спокойствие,та преди да съм излязла да се отчета и аз.
Първо:ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА ПОРАСНАЛИ ТЕЗИ ДНИ!ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!  bouquet  bouquet  bouquet

Зоя беше много щастлива.Първо празнува в градината,после с няколко приятелчета у нас.Половинката разбира се се измъкна да се черпи по мъжки и след гостите,докато го чаках излъсках всичко,ама така се уморих Rolling EyesОсобенно от клякането,за да обирам играчките от пода.Като се прибра вече бях с прахусмукачката,почти приключила.Разбира се ми каза:Защо не ме изчака,щях да прибера аз!
То през това време какво да правя,да седя насред разхвърлената къща и да се пуля ли ooooh! Shocked
Ето малко снимки: http://arllina.multiply.com/photos/album/50/Happy_Birthday#1
Дю,Ронка:много са ви хубави коремчетата Heart EyesМоя вече е коремище,хич не съм за снимки Rolling EyesДю,малката е абсолютно копие на татко си Wink
Ронка,чак пък огромнаа.Хайде,хайде.Супер си си.Аз определено ще кача повече от 15 кг. този път.Ами то не спирам да ям BlushИ прическата много ти отива. Wink
Много са ни хубави тортите на дечицата.Направи ми впечатление,че повечето са фото торти с филмови герои LaughingТя и нашата де. Wink

Диди:верно малката много е пораснала,голяма е сладурана Heart EyesА костюмите на момчетата са страхотни.Къщата в стаята на Влади също. WinkА за бебе съм останала с впечатление,че отдавна си навита.Ами хайде,действайте.И аз така като теб,предпочитах още едно,отколкото да започвам на този етап работа.Нещо не мога да се настроя на режим от 8 до 15 ч. пък и като знам каква се скукаааа,всеки ден едно и също.А с дребусите всеки ден е пълен с изненади и е различен. Wink
Айде изчезвам,че пак окъснях.Лек ден ви желая Hug

# 221
Добро утро  Hug Hug Hug

Ронка, Диди, Арлина, страхотни снимки! Колко са ни хубави децата само!  Heart Eyes

Рени,  Hug

Пепи, излизай по-често с приятели!

Ети, пожелавам ти незабравима почивка!

# 222
сигурно вече сте ни забравили  Embarassed

На този ден преди 3г, в 9.04ч природното бедствие, получило минути по-късно името Ясмин, се сблъска със земята Wink

Честит рожден ден и Марти на Мартини_мама!Да расте весел и щастлив!

# 223
  • somewhere over the rainbow
До сега гледах снимки, разкошни са дечицата Heart Eyes
Влади и братовчед му си приличат като братя Simple Smile

Честит празник на всички пораснали тези дни дечица! /няма да изброявам, че ще попусна някой/ За майките   bouquet Hug

Исках да кача клипче от на Даяна рд-то във вбокса, но не дава - голямо било /300мб/ Crossing Arms

# 224
Майра, едва ли някой ви е забравил! Жива и здрава да е прекрасница Ясмин! Желая й едно прекрасно и незабравимо детство...нека продължава да е природно бедствие. Wink

Ние с Ема сега се прибираме, сутринта излязохме в 8:30ч. Имах час за консултация, но лекаря ми беше извикан по спешност и отмени всичките си часове. На отиване реших да се раздвижим с Ема и да походим пеш докато ни държат кракара. Та така почти до клиниката. На връщане обаче с 300 зора стигнахме до спирката.

Моите одисеи с паричките продължават. Но вече нямам сили да се разправям с Френските служби. Ще чакам, и аз не знам какво...ама нерви не ми останаха...
Отивам да опъна кълки.

Общи условия

Активация на акаунт