Юли 2006 - Тема 86 - Ще ядем вкусна торта с крем

• 21 453
  • 299
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Честито на всички малки и големи дечица,пораснали тези дни.Да са здрави и да слушат колкото могат родителите си Wink Hug

Аз нямам време да пиша,бачкам,сега Димитър е при баба си в Добрич.Днес съм си останала вкъщи,да пошетам малко ooooh!

Дю,Димитър не се изплаши,той не се усети на момента какво става.чак после осъзна че се е изгубил и че мама го е търсила и е плакала.сега само обяснява,как ако я няма мама,трябва да вика силно,мамо  Mr. Green Peace

И така......отивам да си свърша работата.После дано да ми остане време да ви видя пак

п.п. Мила Пиги,едно майната му на всички.този ник определено не ти отива.защо не го смениш на помагащата,или добрата Пиги.ще те зареди с положителна енергия Peace.Поне аз така си мисля. Hug Hug Hug

# 226
Дю,Димитър не се изплаши,той не се усети на момента какво става.чак после осъзна че се е изгубил и че мама го е търсила и е плакала.сега само обяснява,как ако я няма мама,трябва да вика силно,мамо  Mr. Green Peace

О, Жоржи, имали сте преживяване, спомням си, че и Галко и Рени имаха такава случка.  Hug По този повод Гергана знае адреса, на който живее. Но Смолян е малък град и е по-спокоен, дано не се случва на никой.

# 227

Ронка,влизам само да поздравя Калин с именния ден! newsm67Да ти е жив и здрав и много,много да си те обичка   bouquet
Арлина.много хубави снимките от рожденния ден.С тези разноцветни дечица в групата ми навява спомени за международните лагери,на които съм ходила Mr. Green

# 228
Да,и ние имахме една случика през зимата,която ако искате ми вярайте още ми държи влага и така ще е в близките 5 години сигурно.Непрекъснато съм на щрек и се оглеждам за него и ако не го видя се разтрепервам ви казвам. Не го изпускам за миг вече  Naughty

Жоржи не разбрах при вас как се е случило точно,но ще се върна сега да прочета  Hug

Майра хайде идвай в темата,не се ли отсърди вече?   smile3503

Арлина много хубава прическа има твоята рожденничка.Ти ли си фризьора?  Heart Eyes

# 229
Лети, мерси за пожеланията. Аз дори не знаех, че има празник, той още по-малко. Е щом има повод ще се отбележи, няма как. Wink

Арлина, много е сладка Зоя! Ах каква косааа...прическата си я бива, ти ли я спретна? Да я нацелуваш по големите бузета. Heart Eyes

# 230
Не съм аз бре,чак токова способна не съм Wink Плетоха я в Балчик на алеята,леля и я заведе при една нейна позната,която с това се занимава.Снощи я развалихме обаче,че доста беше опъната и тя искаше,явно я стяга.

Ронка,Нани:да са ви живи и здрави именниците и много да ви радват и слушат!  bouquet  bouquet  bouquet

# 231
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Ех, много, много големи сладурковци тез наште юлчета  Grinning!

Майра, да ви е здрава и много обичана Ясмин! Теб не можем те забрави  Crazy!

# 232
Да са живи, здрави и много усмихнати всички рожденници, които пропуснах( а те май станаха много Embarassed)!

Момичета, момичета, толкова сте ми хубави с тези коремчета Hug
И аз искам, но...няма за мен. Само на бирено коремче ще я докарвам това лято.

Аз естествено не намирам никакво време да пиша, по всичко личи Confused На работа - уж криза, уж 'нам к'во, а съм ангажирана с работа почти на 100%. След работа цялото ми внимание е насочено към детето, по-късно и към либето и като ударя чертата  време за нет не останало никакво.
.....оплаквам се нещо Joy

# 233
Мерси на всички за пожеланията!

Ренито, не съм се сърдила, просто в един момент всичките дразги (които са неизбежни явно поне за отчетните Whistling) много ме натоварваха и не ми се пишеше Confused

Иначе за нас няколко думи - имам си второ юлче, което избърза и е юнче всъщност  Mr. Green Стана наскоро на 1г. Аз пак си работя на непълен работен ден - така имам време и за работа, и цял слеобяд за тях. Растат и дивеят с пълна сила Wink Ясмин продължава да си ходи при онази гледачка, при кочто тръгна от бебе когато се върнах на работа и съм страшно доволна. Чак ми е едно криво сега, че от 1.9 тръгва на детска градина. Иначе плямпа на български и немски не можеш да и затвориш устата, постоянно Защо-тква, дива е за 9 села Crazy Обича много да играя с Лего, реди големи пъзели по 60 парчета и оцветява доста добре. Не може да рисува нищо обаче.

Чета ви от време на време и ми е жал как все болни дечица има Cry Моите 2 слава богу досега сериозна болест не са видели - да чукна на дърво! Ясмин е пила 2-3 пъти сироп за кашлица, 1-2 капки за нос и това е... Надявам се с тръгването на градина да няма бум на болести - но все пак тя досега е имала контакт с доста деца всеки ден и не е имала проблеми и съм оптимист, че ще е и занапред така.

Ето и малко снимки от вчера:

Трите  в очакване на лудницата

Рожденичката

Ясмин няма търпение да си пробва тортата

Някои гости влизат през задния вход Wink

Лудницата е в разгара си

Ясмин в действие

Ясмин в действие - 2

Лудницата се е пренесла навън

Барабар Петко с мъжете

Огладнели от скачането

# 234
Асе, включвай се, когато си откраднеш малко време. Hug

Майра, много хубави снимки! Heart Eyes
И Ноеми е тръгнала по стъпките на Ясмин. Няма да е от кротките, определено. Wink

Аз днес съм на преглед следобеда.

Хубав ден! Hug

# 235
Добро утро!
Пак никой не пише Rolling Eyes
Днес Зоя за първи път от месеци се разрева,като я оставих в детската.Какво пък му стана сега на това дете? newsm78 То верно някой почват по-късно да плачат,ама дано не сме от тях.Тя не ми е ревлива,ама знае ли човек ooooh!
Ронка:как мина прегледа?Как е бебето?
Майра:много са ти сладки дечицата Hug
Асе:пожелавам ти скоро да имаш коремче,като нашите Wink /то мойто вече си е бая коремище Rolling Eyes/и се включвай по-често,че наистина липсваш Hug

# 236
Добро утро и от мен!

Арлина, дано е инцидентно разплакването на Зоя. Може просто да е била тъжна днес.
Ема също не ми е ревлива, но последните пъти когато я оставях в почасовата градина, след няколко седмично прекъсване...аха, аха да се разплаче. Само й се насълзяваха очичките.
От сега обяснявам за градината, че там е много хубаво. Че ще я водя сутрин и на обед ще си я взимам. Там ще рисуват, ще режат, лепят, карат колела...и т.н. За сега е ентусиазирана, дано и септември е така.

Прегледа вчера мина добре, екстра съм. Взех си час и за последната ми ехография на 13 август! Нямам търпение вече, да го видя маймунчо. Да ми кажат как е плацентата, водите, позата, която мисля, че е главично, но може и да бъркам. И така....нищо особено не се случва на моите прегледи. А да, качила съм само 1 кг. за последният месец. На фона на това, че предният бях +5!! Но спрях френските вкусни кроасанчета и веднага даде резултат. То не може хем да се тъпча, хем да не качвам.

Искам ми се да започна да пазарувам за бебока, и мисля от другата седмица да се заема сериозно. Въпреки, че ми трябват обемисти неща, като матрак, дъска за повиване и ред други, а нямам място в тази квартира. Дребните нещица като бодита и одеалца са лесни, и мисля от тях да започна.
Искам да сменим най-сетне квартирата да наредя всичко, а след това и на бебе да ми замирише....ехх!
Аз май забравих да ви кажа. Дидка си е на Бг от няколко дни и затова не се включва. Онзи ден се чух с нея, и каза, че тези дни ще си включи нет и ще ни навестява.

Спирам, отивам да си будя чавето и да излизаме раничко, че днес ще е жега.

# 237
ЕЕЕЕ,бравос!
Аз затова ходих на 3Д скоро,че на ЖК никакви подробности не ми казват.При мен всичко е наред.И при теб ще е така HugБебо се обърна отдавна,ама много ме натиска тази глава по мехура бре! Не мога да вървя вече бързо или повечко,усещам точно там едно много неприятно опъване и натискане. Rolling EyesА като почне да си мърда главата и става страшно Crazy
Имам много малко неща да купувам за бебо,надявам се до края на август да я свърша тази работа.Днес късния следобед съм на ЖК,ще ми дават и болничния вече.Как минава времето ooooh!

# 238
На нас днес ни е последния ден в яслата и ни изписват CryМного ми е тъжно,защото имаме разкошни възпитателки и лелки и съм в ужас дали пак ще случим и в градината... ooooh!
Сега малко ще му дам ваканцийка,за да си почине ,а и малко на почивка,пък от 1-ви септември на тръстиката отново Mr. Green
И аз така съм се размечтала за бебе,ама още не ми стиска.. SickИмам една стара приятелка,която е с бебе на 2 месеца и кака на 1.6 години и се оправя съвсем сама. За капак мъжът й пътува,а свеки се почесва без да помага #2gunfireНаправо не зная как още не е полудяла милата.  Като зная,че и аз ще съм на този хал,въпреки че имма разкошна свеки...,мерси

# 239
  • София
Тиция-и сестра ми така,сама си гледаше бебоците с 1год. разлика,защото нямаше кой да помага.Родители нямаме,а мъжа И е грък,та отблизо виждам какво е да се гледат две деца,много натоварващо е!Затова се преместиха в Гърция от няколко месеца,та малко свекитата да помагат.
Сега са на гости от няколко дни и малката се разболя много сериозно-вчера като започна да повръща-кошмар,с часове!
Та от снощи са в болница,миличката е на системи цяла вечер,започнало е антибиотично лечение и ще останат там.Открили са инфекция на пикочните пътища и сега я лекуват и от това,и от повръщането.Излишно е да казвам,че сестра ми не е спала и е изтощена,но се надявам малката да се подобри бързо.Милото ми детенце,толкова ми е мъчно!
Сега съм с две деца,надявам се с Влади да не се избият,че ще полудея!Играят,играят и като започнат да се карат и бият,и реват и направо изперквам!Засега играят много хубаво.

Прегръдки на всички бременнлийки по коремчетата!

Общи условия

Активация на акаунт