Юли 2006 - Тема 86 - Ще ядем вкусна торта с крем

• 21 449
  • 299
  •   1
Отговори
# 240
Leti, не се тревожи от сега за градината. Нещата ще се случат от самосебе си. Ако има нещо което не ти харесва, сигурна съм няма да пропуснеш да го отбележиш пред когото трябва. Hug
Да го нацелуваш сладкишчо Алекс. Heart Eyes Дай някоя снимка бре, не сме го виждали това дете от години.Засрами се! Naughty

Дидито, милото детенце, бързо да се оправя. Представям си какъв кошмар изживяват двете със сестричката ти. Confused
Хубаво е, че племенника ти седи при теб без проблеми. А че няма да се избият и ще оцелеят двамата бандита е повече от сигурно. И ти ще се справиш блестящо, защото когато човек се мобилизира има неподозирани възможнсоти. Peace

Арлина, ще се справиш с покупките и ще мирнеш и ти вече.
Иначе и аз се чувствам по същият начин. Много ме натиска в пикучния мехур и в ребрата. Ходя бааавно, бързо се изморявам, но не се спирам. Че залежа ли се, ще стане още по-зле положението.

Моето дете не пожела да стане сутринта рано, едва я събудих в 9"15. Стана хапна малко, и сега пак се метна в леглото да си почива. Дали пък не е болна нещо, ще взема да я проверя за Т?! Thinking

# 241
Пак съм аз, но искам да споделя с вас нещо прекрасно. Което ме накара да си поплача хубаво.

"Златната хартия

Историята започва с това, как не отдавна една майка наказала своята 5 годишна дъщеря
за това, че изхабила цяла ролка от скъпа позлатена опаковъчна хартия. Парите не им
достигали и тя се ядосала още повече, когато детето използвало хартията, за да увие
кутия, която сложило под елхата.

Въпреки това, малкото момиченце поднесло кутията на майка си и й казало, “Това е за
теб, мамо.” Майката се засрамила заради предишната си реакция, но гневът й отново я
изпълнил, когато отворила кутията и видяла, че тя е празна. Тогава се обърнала към
дъщеря си и със строг тон казала: “Млада госпожице, не знаеш ли, че когато подаряваш
на някого подарък, се предполага, че в кутията трябва да има нещо?"

Сълзи се появили в очите на детето и то казало, “О, мамо, тя не е празна. Аз слагах
целувки в нея, докато тя се напълни." Майката била съкрушена. Паднала на коленете си и
прегърнала малката си дъщеричка, молейки я да й прости за безсмисления й гняв. Малко
след този ден злополука отнела живота на детето и се казва, че майката пазела тази
позлатена кутия до леглото си през всичките години на живота си. Когато и да била
обезкуражена или пък имала някакъв проблем, тя отваряла кутията и си взимала от
невидимите целувки и си спомняла за любовта на детето, което ги било сложило там.

В действителност на всеки един от нас ни е била дадена Позлатена кутия, пълна с
безусловната любов и целувки от нашите деца, семейство, приятели и БОГ. Няма по-голямо
притежание, което някой може да има.
"

# 242
О, Ронка  Cry

# 243
Пак съм аз, но искам да споделя с вас нещо прекрасно. Което ме накара да си поплача хубаво.

"Златната хартия

Историята започва с това, как не отдавна една майка наказала своята 5 годишна дъщеря
за това, че изхабила цяла ролка от скъпа позлатена опаковъчна хартия. Парите не им
достигали и тя се ядосала още повече, когато детето използвало хартията, за да увие
кутия, която сложило под елхата.

Въпреки това, малкото момиченце поднесло кутията на майка си и й казало, “Това е за
теб, мамо.” Майката се засрамила заради предишната си реакция, но гневът й отново я
изпълнил, когато отворила кутията и видяла, че тя е празна. Тогава се обърнала към
дъщеря си и със строг тон казала: “Млада госпожице, не знаеш ли, че когато подаряваш
на някого подарък, се предполага, че в кутията трябва да има нещо?"

Сълзи се появили в очите на детето и то казало, “О, мамо, тя не е празна. Аз слагах
целувки в нея, докато тя се напълни." Майката била съкрушена. Паднала на коленете си и
прегърнала малката си дъщеричка, молейки я да й прости за безсмисления й гняв. Малко
след този ден злополука отнела живота на детето и се казва, че майката пазела тази
позлатена кутия до леглото си през всичките години на живота си. Когато и да била
обезкуражена или пък имала някакъв проблем, тя отваряла кутията и си взимала от
невидимите целувки и си спомняла за любовта на детето, което ги било сложило там.

В действителност на всеки един от нас ни е била дадена Позлатена кутия, пълна с
безусловната любов и целувки от нашите деца, семейство, приятели и БОГ. Няма по-голямо
притежание, което някой може да има.
"
Както ми е скапано и само викам тези дни по Марти рева като крава newsm45

# 244
Момичета, влизам само да ви целуна набързо  Hug Hug Hug
Утре тръгваме на балкан. Дано да случим на време и Венци да е послушен, че тия три дни ми взе ума  Crazy Много капризи. Ни барче може да посетим, ни магазин. Едвам си напазарувах нови дрешки, че старите вече са ми големи  Rolling Eyes Ама да ми е жив и здрав Heart Eyes
Хайде ставам, че пак нещо майстори беля в другата стая  ooooh!
Иска Weary smile3518 Така се бях настроила ....
Рони- такива неща, обикновено ни казват да се радваме и на най-мъничките неща. Благодаря ти, че го публикува  Hug
Чао от мен!  Hug Hug Hug Обичам ви!!!

# 245
  • някъде
 wavey
Привет!
Дидито, дано всичко се оправи и бьрзо да изпишат детенце Praynig
Ронка, много хубаво и тьжно е това, което си написала Sad
Както Рони вече ви е казала ние сме си вьв Видин и ни е много добре засега- Але си играе по цял ден, всички му обрьщат внимание и вьобще не скучае Simple Smile
Нашето идване беше набьрзо решено, трябваше да докараме колата и да я оставим на свекьра и след това да купим една друга, която все още я чакаме да дойде и да я прехварляме.
Пьтувахме достаааа, но Алекс беше много послушен Heart Eyes Изненадахме баба /майка ми/, защото тя не знаеше че сме трьгнали, а сьщо и за дядо /свекьра/ беше малка изненада-той знаеше,че правим планове за идване,но не знаеше кога точно Party
На Але много му харесва, а и аз малко си отпочинах, защото баба и дядо имат желание да го гледат, докато ние вьршим сто неща наведньж. Crazy Не сме се спрели- смяна на документи, плащане на осигуровки, ходене по доктори, прегледи и изследвания,срещи с приятели и роднини и т.н. Правихме си изследвания- на всички са горе-долу добри. Але е 107см и 17кг. Simple Smile Аз в понеделник сьм на гинеколог и ми е много неприятно това нещо Confused После започваме и сьс зьболекарите и с нещата по новата кола и ще е пак тичане Crazy
 Да ви кажа останахме много приятно изненадани от обслужването в различните институции- все на добри и учтиви хора попаднахме Rolling Eyes
Тук ни е добре и си ни харева, само да имаше работа и някакви  нормални  заплати, хич и не бихме трьгнали никаде Tired
засега толкова, да не ви досадя, друг пьт пак Hug

# 246
Здравейте и от мен. Hug

Днес цял ден лежа ту на едната, ту на другата кълка...то са си кълчища вече. Embarassed
Изгледахме няколко филма, и сега ме боли глава. Не съм свикнала да лежа и да гледам филми по-зял ден. Отдаван не ни се бе случвало. Детето и то на филми и рисуване се бе отдало. Embarassed
Някаква буря се опитва да се извие при нас.

Етко, приятна почивка! Hug

Дидка, хубава ваканция на Бг земя ви желая. Много е голям Алекс, браво на него. Heart Eyes

Друго не се сещам.
Дано се пораздвижи поне малко темичката...

# 247
  • някъде
Ронка пак сме си само ние в темата  Mr. Green
Днес ходихме на разходка в градската градина, Але кара джип, скача на надуваем замьк, но ни изпоядоха комарите и утре ще му купя нещо да го мажа преди излизане. Вие какви репеленти ползвате и от кои сте доволни?

Имам вьпрос- преди време говорихте за гьбички и че при някои се появяват през месец-два. Сега сестра ми се оплака, че постоянно си ги отглежда и са станали хронични вече и с каквото и да се лекува никаква файда Tired Спомням си че бяхте споменавали за някакви силни хапчета ли, глобули ли, дето от няколко пьти използване и гадинките изчезват за дьлго време Rolling Eyes
лека вечер Hug

ето и малко снимки  http://www.album.bg/alekspetkov/images/16282270/94901/

Последна редакция: сб, 01 авг 2009, 23:43 от didka_81

# 248
Eйй,половин месец една тема не можем да изпишем Wink
Ние сме добре,като изключим все още,че Зоя покашля и има някой друг сопол.
Днес ходихме на плаж,утре пак.
Бебето е добре,расте и си върви малко по-голямо.Вече ще ходя всяка седмица на ЖК.Още не съм решила окончателно къде ще раждам,голямо чудене пада,ама трябва да реша до 2 седмици.За сега клоня към Майчин дом,за д-р Боян Георгиев чувам само хубави неща.Почти съм се навила да си запазя при него час и да видим.Зоя я раждах във АГ-то горе във Випа,ама там сега по-скъпо и от МД станало ooooh! 
Дидка:много хубав джип има Алекс Peace
Отивам да лягам.Напоследък спя по 5-6 часа и все не мога да се наспя.Просто много късно лягам,а Зоя ме вдига рано Rolling EyesИначе бебето не ми пречи,кротува си и изобщо не ме притеснява вечер.Лека Hug

# 249
  • някъде
Дидка:много хубав джип има Алекс Peace
не е наш Wink има в градската градина една жена с 4-5 коли на батерии, и преди не се е возел, че беше мальк, но сега много му хареса Laughing
иначе в Италия няма място за такива екстри, там няма кьде да кара колело, а кво остава за джипове Confused ooooh!

# 250
Дидка супер е че сте си дошли да се видите с роднинтите.Ще заминавате ли пак ?

Ети значи си отслабнала бе душа  Joy  Искам и аз на планина,ама май тази есен няма да е  Crossing Arms

Репилент не използваме никакъв това лято  Whistling Имахме един от предното лято,но го изхвърлих,стори ми се изсъхнал.Ама аз нали съм малко с предрасъдъци,та и без тях можем.

Арлина в МД не може ли по здравната каса?  Thinking

Дидито много гадно така с твоята племенничка се е получило,как е тя?

# 251
To може Рени,ама не е кой знае колко по евтино.Абе,че ще се плаща,ще се плаща.Въпроса е къде? newsm78
Аз използвам Аутан за деца срещу комари и други гадини.Всяка вечер,преди да излезем я мажа цялата.Имам си параноя от миналото лято,когато и намерих кърлеж на гърба.Та от тогава мажа здраво и дори комар не я е хапал.
диди:верно,какво стана с племенничката?Пооправи ли се милото детенце? Sad
Ние днес пак бяхме на плаж.Зоя явно много се изморява,преди малко едва я вдигнах след 3 часа сън.Баба и ни чакат на вечеря на вилата,та ще тръгваме след малко.
Пак никой не пише. Rolling Eyes

# 252
  • някъде
купих аутан ще видим дали помага, дано, защото за три дни направо го изпонадупчиха на всякьде тези комари Tired
Рени, пак ще заминаваме, ако тук имаше работа не бихме трьгнали Tired, то ще видим докога ще седим и в Италия, че и там вече трудно се намира работа Confused

# 253
Arllina как по-евтино бе.Аз питам дали няма по ЗК т.е. да отидеш и да родиш без да плащаш  Thinking Щото тук може.И от благодарност можеш да дадеш после на персонала.Ох,дано скоро да направят тази новата Св.София че да раждаме там...

дидка много голям тоз твоят юнак бе... Whistling в сравнение с моя  ooooh!

Направо незнам как вече да процедирам с това неговото ядене.Неще и неще готвено,злоядо  ама мноооого злоядо.Най-злоядото същество на мен се паднало.Сааамо боклуци иска-салам,пастет,бонбони,сок, и всичко което не трябва.Сега го гоня с чинията от 1 час.Неще,казва че е гладен пък неще.
Някакви идеи?

# 254
Ами аз ще съм секцио.Ако чакам на ЗК,това значи да пренося пак като предния път. Да отида  без уговорка някъде при случаен екип да ме изражда след преносване от почти 2 седмици сигурно.Зоя така и не слезе и я преносих,оказа се че имам някакви сраствания,които пречат на бебето да тръгне нормално.Мерси,ама този път ми тежи вече доста,за да раждам чак края на септември.От тук  на нататък имам 2 варианта:да се уговоря с лекар за секцио и да му дам пари на ръка или да си платя на касите на болницата легално.
Ако се уговоря с лекар,трябва да му дам поне 400-500лв,толкова вървят паричките тук на ръка+един списък,който ти връчват с консумативи/конци,марли,спринцовки.../,който е към 150-200лв,нищо че по каса всичко ти влиза.Въртят си далавери в болниците.Освен това и почерпка на персонала,ето ти още поне 100лв и то станали 700-800лв поне.Другия вариант е да дам 1000лв в Майчин дом и да не нося абсолютно нищо,даже памперси за бебето.Всичко си влиза в тези пари.А във ВИП-а на АГ,където раждах,освен че ще нося някой неща за себе си и бебето,ами и вече е по-скъпо от Майчин дом.Та такива са ми вариантите,нищо че съм здравно осигурена.Пари ще се дават.Въпроса е легално с фактура или под масата.Предпочитам да си имам фактура и касов бон. ooooh!

А за Галко не мога да помогна.Зоя си хапва нормално,нито много,нито малко.Не съм се сблъсквала до сега със злояди деца.

Дидка:вземи и нещо да го намажеш за ухапванията,първо тях да оправите,че много неприятно да е в пъпки и да се чеше целия.

Общи условия

Активация на акаунт