КГБ = Клуб на Готините Баби - 81:)

• 20 653
  • 436
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Дуня, Деси ааа и общи познати  Wink, хубави са тези срещички, аз пък направих настъгнаните картофки със сирене, добавих и пушено сиренце вкусотийка стана, хапнахме половината тавичка има и за днес Grinning, Зиче преди десетина дни се приспивахте до четири със Здравун а сега още в един и половина hahaha сигурно и баба е полегнала  sleepuu ааааааааа не си smile3503

# 106
сигурно и баба е полегнала  sleepuu ааааааааа не си smile3503
Ба,полегнала...Ше полегне ако я оставя на мира  Mr. Green Mr. Green Mr. Green То беше един хилеж до преди малко по Скайпа  Joy Joy Joy Joy

# 107
  • Пловдив
Марги няма лягане при мен  Joy Joy Joy  С Мастерче се хилихме по скайп чак ни се разчекнаха устите  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Фанала ни беше лигнята мЪЪЪЪЪничкооооо Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 108
  • София
сигурно и баба е полегнала  sleepuu ааааааааа не си smile3503
Ба,полегнала...Ше полегне ако я оставя на мира  Mr. Green Mr. Green Mr. Green То беше един хилеж до преди малко по Скайпа  Joy Joy Joy Joy
smile3533 newsm51 smile3532 Сладурани.
 Деска и Дуня много ви се зарадвах и кавалер си имате. Hug
 Георгена много ми е далече парка,а мога да дойда само с децата... Съжалявам ,че няма да те видя. Sad Hug
 Елина е много кисела днес след 2-рата ваксина Пентаксим-"спря ни тока" от сутринта. Mr. Green

# 109
  • Пловдив
ШПУНЦ уфффф тези ваксини значииии ooooh! какво няма да е кисело детето  Whistling

Дзверо се събуди тъй че изчезвам  Mr. Green Joy Joy

# 110
  • Географският център на България-Габрово
Забравих да Ви пусна и снимчици от нашата трапеза.То от приказки не ни остана време за ядене но все пак,имаше нещичко.

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 17:10 от dunia53

# 111
А  newsm78 аз такива работи не видях.
Имаше ли ги? Wink
Наистина много сладко си поприказвахме ама не ни достигна.Имаме още и вече плануваме следващата среща.

# 112
А  newsm78 аз такива работи не видях.
Имаше ли ги? Wink
Наистина много сладко си поприказвахме ама не ни достигна.Имаме още и вече плануваме следващата среща.

Деси ами кашкавалките,салатката,яйчицата и саламчето нали си бяха на масата.Ама ние  като я заплетохме та не спряхме плетката.

# 113
Доче,
нали това имах предвид - шегувам се че от приказки не ни остана време да хапнем а така се беше приготвила.

# 114
  • София
Аз да ви питам какви са тези голями бутилки а  hahaha

# 115
Ами питай .Отделен въпрос е дали ще ти отговорим! Whistling
Това беше лекообедна закускообед.

# 116
Аз да ви питам какви са тези голями бутилки а  hahaha

Това за бутилките да не те притеснява,то ние сме едни пиячки.Но етикетът на бутилката говори сам за себе си.

# 117
             Деси,Дуня,браво на вас!Ей,пак се уредихте и в срещата ви присъства най-готиния синеок мъж!Направо да ви завиди човек!Благородно де! Laughing
             Аз все още тичам след малчовците!Само Люби го взе майка му,че той късно заспива и може би още спи!Днес сме у нас,че горе едни съседи къртят нещо по терасата си и винаги започват към 13 часа и не може да се стои какво остава да се спи!Чакаме малко да захлади,че да отидем на двора!

# 118
  • София
Тук съм вече. Бях при Криси в болницата, занесох и пюрета на Хип и разни други работи.
Деси, Дуня - явно добре сте си изкарали. Аз пак не съм разбрала, но  Криси не живее ли в чужбина и не си ли тръгнаха?
Шпунц, след ваксините всички деца са кисели, сигурно си спомняте от Вели. Като преспи  утре ще и мине.
Пламен е в къщи и готви леща.

# 119
         И Любчо днес са го боцнали,че имал една пропусната ваксина.Ние сме така с него все закъснели с ваксините.Сега обаче вече всичко е точно.
        Издадох смяната и вече съм свободна. Laughing
        Айша,според мен малкия синеок мъж на Дуня живее в БГ и е на сина и,а щерката е в Г-я!

Общи условия

Активация на акаунт