не съм много наясно със техниката.
Аз харесвам да ми е топло, не ми пречи. Мразя студеното, обличането на много дрехи за излизане.

нищо, че не я обичам 
Само дето ние в къщи сме 10 човека и всички обичаме праскови и аз ,лично,щях да съм на диета с праскови.Хем килца щях да смъкна хем щях да преям с тях и после може и да не ги обичам вече.Сега съм яла до 5-6 кг на ден на бригадите и при това съм сваляла около 10 кг за 1 месец.Преди да започна работа в ДГ бях ужасно гнуслива
Само като ми кажат нещо и почвах да повръщам.Точно от това ми качество се възползваха момчетата от класа ми ,дето все не им стигаше яденето по бригадите.Като почнат да правят простотии на масата и аз преди да опитам яденето скачах и след като стоях гладна 2-3 дни започнах да ям от прасковите,сините сливи и доматите ,които беряхме.Върнах се мацка и половина.При това половината момичета последваха примера ми и от тогава прасковите си ги обичам. 

ползвайте си го със здраве и му се радвайте.

Тя първата се стопява по бързо но аз се изтарикатих и слагам студена вода от фризера и държи с часове
аз ще си взема нещо разхладително, че в тази жега...

Те се спасиха на някаква вила .Ще празнуват с приятели и ще комбинират два рождени дни,а ние останахме защото пак закъсах със старците!Вече не зная какво да правя
Сега в жегата хич не са добра,а не искат и да чуят като им говоря.Обясних,че гледам децата и не мога да ходя всеки ден и ....а бе какво да ви занимавам вас с проблемите си!Препоръчани теми