Перфектен тен -ФДТ и база за грим-7

• 75 721
  • 710
  •   1
Отговори
# 510
Клиник са около 60 лв.

# 511
  • София
За фон дьо тена на Ревлон дали ще е подходящ за комбинирана кожа,щом толкова изсушава newsm78,или този за суха кожа ще е по добре?
Това и мен ме интересува ............. Peace

# 512
  • Бургас/Пз
Момичета бихте ли ми казали какви са цените на фон дьо тените на Клиник,и по специално Супербаланс

Да в Б-я е около 60лв, но можеш да видиш в Ягодка, май излиза около 40лв http://www.strawberrynet.com/makeup/clinique/?LineId=3310#3310

# 513
Колор стей, който го внасят в БГ имам чувството,чее мног оразвален отпреди.

Абсолютно Peace, няма нищо общо с качеството на предишния вариант, когато беше с помпичка.

Момичета, напоследък се замислям дали не запушват порите фдт-те Thinking Никога не съм била на това мнение Peace, съвременните мазила се предполага, че не би следвало, но козметичката ми пусна мухата ooooh! Tired и аз сега съм изпаднала в "дълбок умисъл" Mr. Green

# 514
  • София
И аз съм се чудела доста по въпроса, но при мен поне едно е факт - когато съм с фдт лицето ми остава чисто, сякаш се предпазва от гнусната среда в София по този начин. Когато съм без фдт няколко дни - пъпките са на лице ........... Не знам дали е благодарение точно на грима или си въобразявам, нека и някой друг сподели  Peace

# 515
Спорен е въпроса за ползата и вредата .Според моята козметичка не е хуабво да се ползва всек иден, наистина понякога запушва порите. За това уж залагаме на по-скъпитепродукти, но не е гаранция
Иначе за пъпките , не съм забелязала такава тенденция Rolling Eyes

# 516
  • В къЩи.
За фон дьо тена на Ревлон дали ще е подходящ за комбинирана кожа,щом толкова изсушава newsm78,или този за суха кожа ще е по добре?
Това и мен ме интересува ............. Peace

Моята кожа е комбинирана,по/мазна лятото и по/суха зимата. Този за суха кожа не е изобщо мазен,хидратира добре,но поне на мен не ми стои мазен на лицето. Не знам. Най/добре ,ако имате възможност да го пробвате.

# 517
Плачи,ползвала ли си на Ревлон Колор Стей,за мазна кожа? Имат страшно много цветове и мисля,че Ще ти допадне  Peace
Последно в темата за нови придобивки се обсъждаше ,а и тук на предната страница има доста мнения за него.

И аз до този извод стигнах   bowuu .Благодаря ти   bouquet Hug.Иначе засега от по - евтините фон дьо тени най - матиращ излиза този 

# 518
Дами, спешно ми трябва мнение за този Praynig

# 519
Здравейте,искам да ми препоръчате база за грим на есте лаудер или шанел,сигурно е писано 1000 пъти,но нямам време да чета,за което много се извинявам  Embarassed.Предварително благодаря   bouquet

# 520
  • София
Момичета, след като изчетох толкова много хубави отзиви си купих фон дьо тен Revlon colorstay за комбинирана/мазна кожа, цвят 320 True Beige.
И понеже в нас като си сложих от него забелязах, че не е моя цвят  си купих друг цвят. Та ако някоя от вас ползва 320 True Beige и това е нейния цвят нека ми пише на ЛС понеже аз няма да го ползвам.
Ето и обявата ми в Продавалник: http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=891663&cat=500

# 521
kikoikris , aко си в Пафос ти препоръчвам да отидеш дo Beauty Line на Маркета, мацките са много добри и ще ти препоръчат какво е най-добро за лицето ти Peace

# 522
  • София
Дами, спешно ми трябва мнение за този Praynig

Ползвах този фон дьо тен през лятото. Като консистенция много напомня базата за грим на кларинс и по този повод се разнася много лесно и приятно. Покритието е леко към средно и лицето изглежда много естествено с него. Не покрива обаче по-сериозни недостатъци като пигментни петънца, например. По-скоро има матов завършек, но без да се получава пудрен ефект. Според мен е по-скоро за нормална кожа.
Недостатъка на този фон дьо тен е малкият избор на цветове. Най-светлите три - 00, 01 и 1.5 не се внасят у нас, а следващите са тъмнички.

# 523
kikoikris , aко си в Пафос ти препоръчвам да отидеш дo Beauty Line на Маркета, мацките са много добри и ще ти препоръчат какво е най-добро за лицето ти Peace
Тук съм  Blush,аз от там мисля да си го купя,но проблемът е,че още не съм много добра с езика  Embarassed,за това исках да видя как изглежда,за да ми е по-лесно да знам какво да търся  Crazy

# 524
Lindt , много благоаря. Беше ми изключително полезна  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт