Перфектен тен -ФДТ и база за грим-7

• 75 935
  • 710
  •   1
Отговори
# 270
Някой ползвал ли е този фон-дьо-тен http://prikachi.com/files/1087089G.jpg ,доволни ли сте от него? Искам да си взема такъв продукт, но да не бъде на козметична марка, а медицинска, защото кожата ми е много чувствителна и лесно раздразнителна.  Praynig

# 271
  • Бургас/Пз
Някой ползвал ли е този фон-дьо-тен http://prikachi.com/files/1087089G.jpg ,доволни ли сте от него? Искам да си взема такъв продукт, но да не бъде на козметична марка, а медицинска, защото кожата ми е много чувствителна и лесно раздразнителна.  Praynig

Аз го ползвам в момента. Писала съм много пъти че съм доволна. Имаше обаче други момичета тук които писаха че не са доволни. Най-добре отиди в някоя апетка и го пробвай, има тестери.

# 272
Благодаря ти много.. съжалявам, че не съм обърнала внимание..  ooooh!
При първия удобен случай ще отида в някоя аптека да пробвам и после ще споделя как е било Simple Smile

# 273
Здравейте момичета, а някой да е ползвал ФДТ на Авен и Ла рош позе? Бихте ли споделили впечатления, кой от двата бихте ми препоръчали?

# 274
Здравейте момичета, а някой да е ползвал ФДТ на Авен и Ла рош позе? Бихте ли споделили впечатления, кой от двата бихте ми препоръчали?
Аз ползвам на Ла Рош Позе. Много е хубав. Покривен, без да стои като маска. Прави кожата много хубава.  Peace И е траен.

Последна редакция: ср, 30 сеп 2009, 15:05 от *brilliance*

# 275
Дайте съвет за ФДТ и база за грим за суха и/или чувствителна кожа. Цената е без значение, по-важното е как ще се чувства кожата ми.  Peace

# 276
  • Бургас/Пз
Дайте съвет за ФДТ и база за грим за суха и/или чувствителна кожа. Цената е без значение, по-важното е как ще се чувства кожата ми.  Peace

Прочети темата няколко страници по-назад. Не може всеки път да пишем едно й също , а никой да не чете!  Peace

# 277
Аз ползвам на Ла Рош Позе. Много е хубав. Покривен, без да стои като маска. Прави кожата много хубава.  Peace И е траен.
*brilliance*, благодаря ти, чудех се кой от двата да избера. Rolling Eyes

# 278
Аз см си взимала 2 пъти от този на Ла Рош,мисля да си го взема пак щом ми свърши последния,много съм доволна. Peace

# 279
ще ви следя  Simple Smile

# 280
  • София
Ей направо съм разтро'ена кой да си взема?!  Laughing Ластинг на Максфактор, новият минерален Колър Стей на Ревлон ( кукувица оптимистка , чакаме отзиви) или видях някакъв нов на Максфактор- Секънд скин. ?! newsm78

# 281
От около седмица ползвам тази пудра и този фдт и съм мнооого доволна.Със смесена кожа съм,клони повече към мазна.

lancome maquifinish
elizabeth arden ceramide

# 282
  • Стара Загора
И аз си търся фдт, със нормална кожа съм, на 18 год. съм, нямам пъпки (през зимата суха около носа), около носа ми се омазнява. Искам нещо покривно, което да няма ефект маска. #Cussing outДнес си взех едно списание и видях, че рекламират на Макс Фактор и този на Лумене - ? Искам и някаква пудра, в момента ползвам антибактериалната на Манхатън, но взе да не ми харесва..  ooooh! http://www.olcombg.com/images/lumene/Lumene_Matte_Harmony.jpg за тази бях чела, че не била много хубава.  Rolling Eyes тези коректори наистина прикриват ли червенината по лицето? Предварително се извинявам за многото въпроси и благодаря.   bouquet

# 283
От около седмица ползвам тази пудра и този фдт и съм мнооого доволна.Със смесена кожа съм,клони повече към мазна.

lancome maquifinish
elizabeth arden ceramide

Може ли малко повече за пудрата, защото аз скоро ще се нуждая от нова  bouquet

# 284
Днес си взех новия Колор Стей-минерален мус на Ревлон .Утре ще пиша как е.
Не е покривен и бързо "пада " .Нормалния по ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт