Перфектен тен -ФДТ и база за грим-7

• 75 956
  • 710
  •   1
Отговори
# 285
получих си ФДТ-на само,че в место Pure Light тези от ягодка са ми пратили Eclat Satin за което обаче не съжалявам,фдт-на е много добър,един от най добрите които съм ползвала.

# 286
От около седмица ползвам тази пудра и този фдт и съм мнооого доволна.Със смесена кожа съм,клони повече към мазна.

lancome maquifinish
elizabeth arden ceramide

Може ли малко повече за пудрата, защото аз скоро ще се нуждая от нова  bouquet

Пудрата е много хубава.Не стои като брашно.  Покривна е, даже ако някой има хубава кожа може само нея да ползва.

# 287
  • UK
Az polzwam tozi - Strahoten e!

Pokriva strahotno, bez da pravi liceto da izglejda neestestveno!

( off topic- momicheta, zashto veche ne moga da pisha na fonetichna kirilica vqv foruma?)

# 288
Az polzwam tozi - Strahoten e!

Pokriva strahotno, bez da pravi liceto da izglejda neestestveno!

( off topic- momicheta, zashto veche ne moga da pisha na fonetichna kirilica vqv foruma?)
mqrr,а ти с каква кожа си?   bouquet

# 289
  • UK
Моята кожа е нормална- леко суха през зимата. Всички ми правиха комплименти миналата зима, колко свежо съм изглеждала с бебе на 2 месеца, а то си беше от хубавия фон дьо тен Wink

# 290
  • Хасково
Момичета може ли да ми препоръчате ФДТ - покривен до 20 лв
Имам на Maybelline Affiniton - но не уцелих цвета ,Чудя се нещо на Revlon?
 Hug Hug Peace

# 291
Момичета може ли да ми препоръчате ФДТ - покривен до 20 лв
Имам на Maybelline Affiniton - но не уцелих цвета ,Чудя се нещо на Revlon?
 Hug Hug Peace
Колор Стей има във вариант за суха и за мазна кожа както и като минерален мус / той е с -лека покривност/

# 292
Анти-бактериалният на Манхатан е евтин и според мен покривен, не знам дали сте обсъждали, но аз не съм много запозната, има ли някакъв подобен на него, че аз съм с големи изисквания  Simple Smile да е евтин, покривен и за проблемна кожа, че моята е ужасна  Cry препоръчайте ми нещо подходящо  Embarassed

# 293
  • София
Еми май няма нищо подобно.  Laughing Ползай си го този, като ти харесва!  Peace Аз едно време като по-зелена (тийнейджърка) също го ползвах и му бях гооляма фенка.  Peace

# 294
  • София
Днес си взех новия Колор Стей-минерален мус на Ревлон .Утре ще пиша как е.
Не е покривен и бързо "пада " .Нормалния по ми харесва.

И аз много му се чудих, на мен не ми трябва нещо много покривно, само да изравнява тена ми, но пък ми се иска да е по-дълготраен  newsm78 Ще чакам отзиви за новите фдт на Лореал и Макс Фактор

# 295
Искам да ви питам някой използва ли фон дьо тен на фирмата Импала и изобщо ,гримове, лакове и тн. каквото има от тая серия ,какво ви е мнението?
Аз съм ползвала доста от нещата им, добри са. Фон дьо тенът е особено сполучлив, няма да сбъркаш, ако си го вземеш, стои много естествено, със средна покривност и цената му е от сорта на 5-6 лева newsm10

# 296
Някои купувал ли е от ТУК тези продукти, доволни ли сте?     
База за сенки   , 
Минерален Грим

# 297
  • В къЩи.
Имам нужда от помощта ви Praynig
Спряла съм се на тези
http://www.maxfactor.es/es/products/Face/Foundations/miracle/detail.aspx
http://www.parfumi-market.net/pudra-artdeco-mineral-powder-found … b29587019bbdc6fd7
 Хвалите и на Roche Posay ,та съм в голяма чуденка  newsm78
Кожата ми е смесена към мазна,доста беличка съм и с жълтеникав оттенък,та ми е доста трудно да си намеря цвят,повечето светли тонове все розовеят Tired

# 298
Искам да ви питам някой използва ли фон дьо тен на фирмата Импала и изобщо ,гримове, лакове и тн. каквото има от тая серия ,какво ви е мнението?
Аз съм ползвала доста от нещата им, добри са. Фон дьо тенът е особено сполучлив, няма да сбъркаш, ако си го вземеш, стои много естествено, със средна покривност и цената му е от сорта на 5-6 лева newsm10

Бих казала,че ФДТ-на на Импала е мноого покривен,а не средно.Възможно най-покривния ,който съм виждала,наред с Калър Стея на Ревлон.Цветовете не са от най-естествените,но да кажем,че са  прилични.3-4-5-6 и номер са ок.Но 1 и 2-ри не стават.Има вариант за суха и за мазна кожа,като този за мазна/тоест по-сухия/ е по-скъп и е с помпичка.Иначе другия/за суха кожа/ в скъпите магазини е 5-6 лв,но на търговиите е 3.80  Wink За тази цена е просто супер ФДТ-на.Ноо остава много следи по дрехите,стои мазничък,много покривен и ако си сложите слънчеви очила после има дупки по лицето там ,където са се опирали очилата и трябва да го поразмажете,за да се прикрият.Но пък тогава си изцапвате и пръстите и въобще...какво да ви кажа.Ползвах го години наред,като най-накрая го смених с друг,който напълно оправда очакванията ми и не бих се върнала повече към Импала освен ако нещо не закъсам и нямам друга алтернатива да си взема от този по-хубавия,тъй като се прави поръчка за него  Laughing
  Но вкъщи примерно си мацам импалка,колкото да не е без хич  Mr. Green

# 299

Общи условия

Активация на акаунт