Перфектен тен -ФДТ и база за грим-7

• 75 854
  • 710
  •   1
Отговори
# 375
Дими, базите на Шанел, Смашбокс, Гош, са хубави,  просто трябва да намериш коя е най-подходяща за тебе!

Базата на Шанел кокви парички е горе - долу ?  Hug

# 376
  • В къЩи.
1. Някой пробвал ли е този тип фон дьо тен?
http://www.loreal-paris.es/img/l10n/products/305x262/Cos141_2.jpg

2. По принцип като си слагате фон дьо тен навлажнявате ли гъбичката с вода?

1.Ползвала съм по/старата версия(вече май не се предлага) . В съЩата кутиика като този е,но  е с обикновенна правоъгълна гъбичка, и бях доволна.
2.Ако ползваш обикновен ФДТ не е нужно да мокриш гъбичката,но компактните от вида на този,който си показала стой по/добре ,ако се нанесе с влажна гъбичка.

# 377
  • Бургас/Пз
Дими, базите на Шанел, Смашбокс, Гош, са хубави,  просто трябва да намериш коя е най-подходяща за тебе!

Базата на Шанел кокви парички е горе - долу ?  Hug

http://www.strawberrynet.com/makeup/chanel/base-lumiere-lotus/34796/#DETAIL

# 378
ani_d, благодаря  Hug
Обаче, ако трябва да съм честна толкова пари за база не ми се дават.  Blush
Ще потърся тази на Гош, тя е на по-нормална цена  Peace

# 379
ani_d, благодаря  Hug
Обаче, ако трябва да съм честна толкова пари за база не ми се дават.  Blush
Ще потърся тази на Гош, тя е на по-нормална цена  Peace

Добре ще направиш Peace
Базата на Гош е мн.хубава и на нормална цена при това.

# 380
  • Бургас/Пз
На Смашбокс може да се намери в Ибей за окло 30-35лв. Но пробвай тази на Гош, мисля че за зимата е подходяща.

# 381
# 382
На Смашбокс може да се намери в Ибей за окло 30-35лв. Но пробвай тази на Гош, мисля че за зимата е подходяща.

На Смашбокс е по тежка от тази на Гош.Има лайт версия но нея не съм я ползвала.Като резултат са напълно еднакви Peace
На зимни и летни не ги деля,но ми е любопитно да разбера по какъв критерий се определят като такива.

# 383

Първите два ми се струват избелващи и с този висок фактор не бих ги ползвала сега Peace
Последното се води компактен фдт но си е направо пудра,трудно е да се нанесе с приложеното тампонче но се нанася добре с четка.По принцип е страхотно като пудра.
Екстийм и Аква са хубави,но не и за мазна кожа.А ако кожата ти е чувствителна или раздразнена не ти препоръчвам фдт на Гарлен...поне моя горчив опит е доказал това Peace

# 384
Kожата ми преди беше мазна,но сега е по-скоро нормална.Фон дюо тен-а и пудрата ми трябват за пролетта,приятелят ми има бал,но аз от сега искам да имам идея какво да си купя.  Grinning
Искам нещо на герлен,защото за тях чета най-добри отзиви и се чудех кои от всичките видове(фдт и пудра)парюр,екстрийм и т.н е най-хубав и ще е добър за кожата ми.  newsm78

Искам да попитам и за продукт,който да се смесва с фдт и да придава т.нар. сияен вид на кожата иил само на скулите,досещате се онзи лъскав вид...  Blush Видях,че бенефит имат продукт "холивуд глоу",но ми изглеждаше твърде розовеещо,а аз искам по-скоро светло бронзово.  Thinking

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 22:04 от миличката

# 385
Kожата ми преди беше мазна,но сега е по-скоро нормална.Фон дюо тен-а и пудрата ми трябват за пролетта,приятелят ми има бал,но аз от сега искам да имам идея какво да си купя.  Grinning
Искам нещо на герлен,защото за тях чета най-добри отзиви и се чудех кои от всичките видове(фдт и пудра)парюр,екстрийм и т.н е най-хубав и ще е добър за кожата ми.  newsm78

Искам да попитам и за продукт,който да се смесва с фдт и да придава т.нар. сияен вид на кожата иил само на скулите,досещате се онзи лъскав вид...  Blush Видях,че бенефит имат продукт "холивуд глоу",но ми изглеждаше твърде розовеещо,а аз искам по-скоро светло бронзово.  Thinking

Има бази за под фдт-ена с такъв ефект,има течни и прахообразни хайлайтъри,пудри,перли и спрейове...
не е нужно да ги смесваш с фдт-ена,те се нанасят след него.

# 386
HOllywood Glow е лосион за тяло, пък и го спряха вече.
BeneFit точно имат High Beam и Moon Beam за тази цел. Аз имам High Beam, другото ми идва много жълто.

# 387
Здравейте, момичета! Аз съм ползвала само един вид фон дьо тен през живота си и честно казано не мисля да го сменям за друг. Доволна съм страшно много. Ето този на Vichy:

Преди си купувах 23, но след летния тен ми дойде светличък и сега ползвам 32 номер. Със суха към нормална кожа съм, нямам кой знае какво за прикриване, много е лекичък и приятен. След прочитане на темата се замислих за закупуване на базичка.  newsm78

# 388
Моля за вашите отзиви за фондьотените на ALMAY - и по- точно за този:
http://www.brigettesboutique.com/Almay_Smart_Shade_Light_Medium_p/alm012.htm
Вече го поръчах,но все пак бих искала да се консултирам с вас,какво да очаквам? Heart Eyes Two Hearts Heart Eyes

# 389
От сайта, който си показала ли го поръча и ако да каква е цената на доставката?

Общи условия

Активация на акаунт