Перфектен тен -ФДТ и база за грим-7

• 75 800
  • 710
  •   1
Отговори
# 390
От сайта, който си показала ли го поръча и ако да каква е цената на доставката?
Да.Цената за доставката на този продукт ми е 4,26$.Може би се определя от теглото ,защото при проба с други продукти в кошницата ми даваше различни цени за доставка .Има код за 10% намаление.

# 391
Моля за вашите отзиви за фондьотените на ALMAY - и по- точно за този:
http://www.brigettesboutique.com/Almay_Smart_Shade_Light_Medium_p/alm012.htm
Вече го поръчах,но все пак бих искала да се консултирам с вас,какво да очаквам? Heart Eyes Two Hearts Heart Eyes

Не съм ползвала точно този, а един друг на Almay бих казала нищо особено. Нещо като ревлон, лореал, макс фактор за цената си е ок.

# 392
Взех си пудрата на Maybeline Affinitone вие ползвали ли сте я и добри отзиви ли имате, защото моята кожа е склонна към акне и ся се чудя какво да правя и само по малко ли да слагам? Thinking

# 393
Днес отидох за база най-накрая и ми дадоха това http://images.google.com/imgres?imgurl=http://beautycosmetic.biz … art%3D18%26um%3D1
Позачудих се аз защо не е в кутийка, а в тубичка.И като се прибрах видях,че не е за сенки а за ФДТ Sad . Ще стане ли за сенки?

# 394
В момента редувам Repairwear на Клиник и минералната пудра-фдт на Артдеко (отново благодарности  bouquet на ani_d за препоръката) с базата на Clarins. Доволна съм Hug и от двата - добра покривност, издържат една идея повече през работния ден. А от Артдеко съм впечатлена Flutter - не съм очаквала толкова наситено покритие от продукт с консистенция пудра Peace

# 395
Днес отидох за база най-накрая и ми дадоха това http://images.google.com/imgres?imgurl=http://beautycosmetic.biz … art%3D18%26um%3D1
Позачудих се аз защо не е в кутийка, а в тубичка.И като се прибрах видях,че не е за сенки а за ФДТ Sad . Ще стане ли за сенки?

Ако пазиш касовата бележка защо не се опиташ да го замениш?
Иначе не знам дали ще стане за основа на сенки.

# 396
  • София
Все още ли никой не е пробвал Секънд Скин на Максфактор? Thinking

# 397
Frig чудя се може да кажат,че е ползвано Sad а и аз съм си виновна,че не прочетох там.

# 398
Някакъв покривен и хубав коректор да препоръчате? Аз за сега съм най-доволна от стика на Лореал, но ми се иска да сменя с нещо друго. Да не е от най-скъпите (Диор, Шанел и т.н.). А и някаква пудра ? newsm78

# 399
Някакъв покривен и хубав коректор да препоръчате? Аз за сега съм най-доволна от стика на Лореал, но ми се иска да сменя с нещо друго. Да не е от най-скъпите (Диор, Шанел и т.н.). А и някаква пудра ? newsm78

За под очи ли? Аз съм доволна от коректора срещу тъмни кръгове на Максфактор - Мастъртач Peace Пробвай в някой козметичен магазин дали ще ти хареса Wink

# 400

За под очи ли? Аз съм доволна от коректора срещу тъмни кръгове на Максфактор - Мастъртач Peace Пробвай в някой козметичен магазин дали ще ти хареса Wink

И за под очи и за пъпчици, за каквото намеря. Мерси, ще ходя и ще пробвам този на Максфактор.   bouquet Обикновено слагам първо коректор и после малко пудра. Вече не ползвам фдт Crazy

# 401
  • В къЩи.
Имам въпрос към ползваЩите минералната пудра на АртДеко,подходяЩа ли е за този сезон и за колко време ви стига при ежедневно ползване? Мерси   bouquet

# 402
  • Бургас/Пз
Имам въпрос към ползваЩите минералната пудра на АртДеко,подходяЩа ли е за този сезон и за колко време ви стига при ежедневно ползване? Мерси   bouquet

Ако си с мазна или смесена кожа, мисля , че ще е подходяща и за зимата  Peace А при ежедневно ползване мисля , че аз ще я ползвам поне 6 месеца, ако не и повече. Моята си я купих през август и още не съм изхабила дори и половината. Според мен много зависи от четката , с която ще я нанасяш!

# 403
  • В къЩи.
Да,кожата ми е смесена,имам сухи участъци по бузите,който с ФДТ за мазна кожа стават направо лишеи  Sick , а за нормална кожа ми се омазнаява много в Т зоната...затова се спрях на мин.пудра,надявам се с нея да нямам тези проблеми. А четка...нямам специална за такъв вид пудра,но ако видя,че с наличните ми не се получава добре,Ще си купя. Ако наистина стига за 6мес си е супер икономична Crazy
Благодаря за бързия отговор   bouquet
Трябва да видя дали Ще синамеря подходяЩ цвят.

# 404
Аз моята Арт Деко също си я взех август,и не съм изхабила и 1/2 от нея,но не я ползвам всеки ден,но съм съгласна с Ани,че при всекидневна употреба ще стигне за 6м,много е икономична,мисля,че е подходяща за всякакъв тип кожа и за всеки сезон,защото сестра ми е със суха кожа и също я ползва от скоро и е супер доволна!

Общи условия

Активация на акаунт