Перфектен тен -ФДТ и база за грим-7

• 75 686
  • 710
  •   1
Отговори
# 480
Точно за комбинирана ми трябва на мен. Бях се спряла на Parure Aqua, ама ми казаха, че не става за моята кожа, защото на 15-тата минута ще лъсна. За съжаление в Бюти зоната нямаха моя номер на тестер и не можх да го пробвам.

# 481
  • Бургас
А какво ще кажете за ФДТ на Лореал, който е на промоция заедно със спиралите до 20.12?

# 482

Очаквам тази база на Смашбокс някой има ли отзиви?

# 483
  • Хасково
Момичета бихте ли ми предложили някакъв ФДТ за дъщеря ми - за тинейджърска кожа до 20 лв , който добре да покрива ? Simple Smile
 Hug

# 484
  • София
Като чуя тинейджърка кожа и винаги първо се сещам за антибактериалния на Манхатън.  Peace Няма да сбъркате.

# 485
Здравейте,аз искам да ви споделя,че страшно много харесвам козметиката на pupa,вие на какво мнение сте?Знаете ли дали мога да си намеря техни продукти онлайн?

# 486
Здравейте,аз искам да ви споделя,че страшно много харесвам козметиката на pupa,вие на какво мнение сте?Знаете ли дали мога да си намеря техни продукти онлайн?
В Ягодка има само палитрите им  http://www.strawberrynet.com/makeup/pupa/

# 487
Iliana,благодаря,то май онлайн навсякъде са само палитрите им,но фон дю тен,руж,гланц-само в магазин и то на много малко места!

# 488
Дами, в Бонжур предлагат ли тази минерална пудра на Арт Деко? Има ли разнообразие от цветове? Аз искам нещо като ефект  на лицето все едно е обработено с фотошоп Crazy Мсилите ли,че е подходяща? Hug
И в таз ивръзка хубави ли са прелите па кна Арт Деко
Щебъда благодарна,ако кажете и  този продукт за какво е точно

MINERAL LOOSE POWDER HIGLIGHTER

The Loose Powder Highlighter consists of an innovative mineral formula that will give your skin a fascinating shimmer. Apply the highligter with a brush to get the desired effect.

Последна редакция: нд, 20 дек 2009, 16:38 от *Jeny*

# 489
Iliana,благодаря,то май онлайн навсякъде са само палитрите им,но фон дю тен,руж,гланц-само в магазин и то на много малко места!
В Саса имаше доста неща ,но сего има само някакъв молив поглеждай там може да заредят пак.

# 490
А какво ще кажете за ФДТ на Лореал, който е на промоция заедно със спиралите до 20.12?

Аз ползвам на Лореал и си взех втора опаковка - доволна съм.

# 491
  • UK
Koй фдт на Л'Ореал е на промоция?

Аз в момента ползвам този и съм доволна.

# 492
Koй фдт на Л'Ореал е на промоция?

Аз в момента ползвам този и съм доволна.

Аз пък не съм  Crossing Arms Иде ми да го изхвърля през терасата.По ужасен ФДТ не съм имала  Sick Купих си друг и този вече "гние" в несесера ми  Twisted Evil

# 493
  • София
А ще си кажете ли мнението за този фон дьо тен на Guerlain.

Аз в момента ползвам точно този. С комбинирана кожа съм, изпробвах какво ли не - от по-евтините (манхатън, лореал, виши...) и от хубавите- Шанел, Диор, Ланком, Кларинс, Клиник и мисля, че най-накрая намерих моя ФДТ  Peace Просто е страхотен, стои супер естествено, бързо попива, не лъсваш, аромата му е приятен, препоръчвам  Hug ОСвен всичко друго кожата ми е супер чувствителна, а с този ФДТ нямам никакви проблеми (от антибактериалния на Манхатън такива обриви получих  #Cussing out)

# 494
  • София
Здравейте , може би вече сте го обсъждали ,но не намирам нищо за: Even Better

Може ли мнения  Peace

Общи условия

Активация на акаунт