Перфектен тен -ФДТ и база за грим-7

• 75 753
  • 710
  •   1
Отговори
# 465
Момичета,моля за препоръка за фон дьо тен.Ефекта,който търся е не мазно лице,а сияйно,озарено,нещо като лек гланц на лицето.  Crazy Благодаря!   bouquet

# 466
Момичета,моля за препоръка за фон дьо тен.Ефекта,който търся е не мазно лице,а сияйно,озарено,нещо като лек гланц на лицето.  Crazy Благодаря!   bouquet
Минералният фон дьо тен- пудра на Арт Деко,точно такъв ефект има!
http://www.parfumi-market.net/pudra-artdeco-mineral-powder-found … f33ff417a9521b2bb

# 467
Аз тази съм я ползвала, покривна е, доволна съм!

Ми те всичките са в такива кутийки Grinning твоята коя е точно?!
Аз си взех отново Сити блока 25 на Клиник и го ползвам като база-перфектен Peace
  Laughing Ами дали помня! Само една тяхна съм ползвала доста отдавна и не помня точно коя  newsm78

# 468
Цоп и аз тук.
За първи път си купих ФДТ- новия афинитон на Мейбълин, цената е намалена -около 10лв. Цвета ми пасна, но има ли начин да изсъхне, така че да не цапа дрехите? Мажа се сутрин и оклепвам цялата яка...много неприятно. Пудрата и тя цапа, ама не е такова чудо  Rolling Eyes Иначе ми харесва, все още свиквам да го мажа де... Embarassed

# 469
Някой има ли впечатления от този фон дьо тен : BOBBI BROWN Luminous Moisturizing Foundation - Beige
BOBBI BROWN Skin Foundation SPF 15

Момичета, извинете ме, че не е по темата, но не исках да отварям нова - можете ли да ми препоръчате качествен молив за вежди, който да седи максимално естествено. Благодаря   bouquet

# 470
Момичета, тази база дали е подходяща за суха кожа и как изглежда кожата след нанасянето й - има ли блясък ?
Meteorites Perles Light Diffusing Perfecting Primer

# 471
От бюти зоната в мола Ревлон клолор стей  Peace

# 472
Момичета, тази база дали е подходяща за суха кожа и как изглежда кожата след нанасянето й - има ли блясък ?
Meteorites Perles Light Diffusing Perfecting Primer

Ефекта е невероятен но лично на мен в началото много ми мазнееше докато я нанасях а после кожата ми стана много суха и опъната и в сгъвките на носа и около устата ми щипеше....но при мен този проблем се появява след почти всички продукти на Гарлен от декоративната козметика Sad

# 473
Явно само аз не виждам невероятнив ефект от нея SadИначе и аз съм със суха кожа и  ми понася добре.

# 474
Момичета,моля за препоръка за фон дьо тен.Ефекта,който търся е не мазно лице,а сияйно,озарено,нещо като лек гланц на лицето.  Crazy Благодаря!   bouquet
http://www.parfumi-market.net/pudra-artdeco-mineral-powder-found … f33ff417a9521b2bb

С този фон дьо тен-пудра,лицето няма ли да стои по скоро-мат.?Защото точно пудрата убива гланц ефекта.....Преди имаше един ф.д.т на Макс Фактор (Адапт колора,ама с блестящи частици,спряха го) само с него добивах този ефект.

# 475

С този фон дьо тен-пудра,лицето няма ли да стои по скоро-мат.?Защото точно пудрата убива гланц ефекта.....Преди имаше един ф.д.т на Макс Фактор (Адапт колора,ама с блестящи частици,спряха го) само с него добивах този ефект.
Ами според мен не стои мат,по скоро прави лицето свежо и сияйно,най добре отиди в някой магазин да пробваш на място за да прецениш!

# 476
Момичета някоя от вас ползвала ли е някоя от тези бази и каква е разликата между тях?  Grinning

# 477
А ще си кажете ли мнението за този фон дьо тен на Guerlain.

# 478
А ще си кажете ли мнението за този фон дьо тен на Guerlain.

И аз също бих искала мнения,спряла съм се на него след като прочетох доста мнения.  Rolling Eyes

# 479
този фдт е просто невероятен за една кобинирана кожа е много подходящ средна покривност флуиден
но всичко е индивидуално определено трябва да се пробва

Общи условия

Активация на акаунт