Перфектен тен -ФДТ и база за грим-7

• 75 687
  • 710
  •   1
Отговори
# 540
Пудрите на Клиник минерални ли са? newsm78 Искам да си взема нова, бях се спряла на няколко на Клиник, но сега се двоумя към какво да се насоча #Crazy

Не ,не са.....има само редна с минерално съдържание.

# 541
Мерси за отговора. В такъв случай се чудя дали да се насоча към някоя друга, или да остана на Клиник въпреки това. В момента ползвам тяхна пудра, но не ми е достатъчно покривна и ми се иска нещо по-дълготрайно newsm78

# 542
  • София
Преди около седмица си взех ето това http://www.superdrug.com/content/ebiz/superdrug/invt/385980/385980_l.jpg
и съм мнооого доволна,че цвета ми пасва много добре и покривността за мен е учудващо добра, тъй като не вярвар, че пудра би покравала така добре без фдт отдоло! Покривността според мен е средна и смятам, че стои доста естествено на лицето, определено съм доволна от покупката! Heart Eyes 

# 543
  • Бургас/Пз
Преди около седмица си взех ето това http://www.superdrug.com/content/ebiz/superdrug/invt/385980/385980_l.jpg
и съм мнооого доволна,че цвета ми пасва много добре и покривността за мен е учудващо добра, тъй като не вярвар, че пудра би покравала така добре без фдт отдоло! Покривността според мен е средна и смятам, че стои доста естествено на лицето, определено съм доволна от покупката! Heart Eyes 

Аз бях писала преди, че съм доволна от Минералната на Лореал, но после взех на Артдеко и определено съм по-доволна!

# 544
Още 1 път да питам, че последния път не разбрах  Crazy - Артедекото може ли да се купи по интернет? Доставя ли се извън България (Англия) ?  newsm78

# 545
от пудрите-педпочитам на Лореал минералната True Match
от ФДТ съм доволна изкл много от:
Colour Stay на Ревлон-около 20 лв
Double Wear EL-около 75 лв/купувам си го от Англия с още един продукт за лице,мисля,че излиза по-евтино  и взимам в повечето случаи чантичка с мини продукти/.
от базите-мисля да пробвам с Кларинс,много е хвалена....

# 546
  • София
Guerlain - Parure Extreme - 88 лв
По-горе съм дала и снимка.

Извинявам се ако вече е коментирано, но този Гарлен с каква покривност е? Embarassed

# 547
  • Варна
записвам се да ви следя пак Simple Smile

# 548
Взех си на Ел АероМат пудреата и съм много доволна,много добра Peace

# 549
ЧНГ   bouquet
Намерих моя ФДТ в лицето на Avon- Ideal Shade.МНого съм доволна.На този етап напълно задоволява потребностите ми : средна покривност,седи невероятно естествено,леко хидратиращо,моят цвят и тен.Не е въпрос на хвърляне на нещо скъпо,което не е за твоята кожа,а човек трябва да пробва с доста мостри,за да намери това,което е за него.Успех Simple Smile

# 550
Здравейте, някой ползвал ли е фон-дьо ден на Covermark - СВЕТОВЕН ЛИДЕР В КОЗМЕТИЧНИЯ КАМУФЛАЖ.

В чужбина била доста популярна козметика. Сега се предлага в България.

# 551
  • Варна

Извинявам се ако вече е коментирано, но този Гарлен с каква покривност е? Embarassed
Герлен е най-добрият фдт, който съм ползвала. Страхотна покривност и в същото време не личи, че си с фдт. Не смятам да го сменям с друг занапред  Peace

# 552

Герлен е най-добрият фдт, който съм ползвала. Страхотна покривност и в същото време не личи, че си с фдт. Не смятам да го сменям с друг занапред  Peace
А като трайност как е , подходящ ли е за мазна кожа Simple Smile

# 553
А за парюр голд някой има ли по-подробни отзиви?  Flutter

# 554

А като трайност как е , подходящ ли е за мазна кожа Simple Smile
Със сигурност е дълготраен.  Laughing Аз да попитам какъв е финиша-матов или свеж?Ти кой цвят използваш?

Общи условия

Активация на акаунт