Перфектен тен -ФДТ и база за грим-7

• 75 666
  • 710
  •   1
Отговори
# 495
  • Бургас
ето този е на промоция. Според мен е хубав, много лесно се разнасяи попива.

# 496
Здравейте , може би вече сте го обсъждали ,но не намирам нищо за: Even Better

Може ли мнения  Peace
Има тема за ФДТ -те на Клиник потърси я.

# 497
Да е ползвал някой този фон дьо тен?   Thinking http://www.-spam120-/userfiles/productimages/product_215.jpg

# 498
Плачи, и аз съм се чудела за този фон дьо тен, ама моято кожа е смесена и ме притеснява на първия час да не лъсна.

# 499
Плачи, и аз съм се чудела за този фон дьо тен, ама моято кожа е смесена и ме притеснява на първия час да не лъсна.

Ми нали пише дълготраен   Thinking .И аз съм с ъс смесена кожа и не знам вече, не мога да си намеря хубав фон дьо тен.Искам да матира и покрива много добре. Взех си този на Лумене http://www.olcombg.com/images/lumene/Lumene_VitaminC_12h_Radiance_Makeup.jpg   и е толкова прозрачен  Rolling Eyes , а аз съм много бледа   Sick , този http://slimages.macys.com/is/image/MCY/products/4/optimized/5269 … .5,0&fmt=jpeg  не е лош  ама защо ли си мисля ,че не си уцелих цвета. newsm78

# 500
Е този на Клиник не е ли за прикриване на пигментни петна? Видях му рекламата в един брой на  Космополитан и веднага отидох в Бюти зоната, но там ми казаха, че не е за мен. Абе знам аз кой искам, ама нещо много дебело идва.  Mr. Green

# 501
Да затова е ,но е хубав и ми дадоха доста голяма мостра  Whistling Mr. Green /имам позната  в БЗ/ - за петната , не знам  Thinking ,защото аз нямам ,но не е лош и вечерта изглеждаш по същия начин както сутринта. Peace
Кажи  кой  е и колко струва  Twisted Evil

# 502
Guerlain - Parure Extreme - 88 лв
По-горе съм дала и снимка.

# 503
Guerlain - Parure Extreme - 88 лв
По-горе съм дала и снимка.

Мдааа  Whistling , и както си се мацам на воля ,не мож ми смогна  ooooh!

# 504
  • В къЩи.
Плачи,ползвала ли си на Ревлон Колор Стей,за мазна кожа? Имат страшно много цветове и мисля,че Ще ти допадне  Peace
Последно в темата за нови придобивки се обсъждаше ,а и тук на предната страница има доста мнения за него.

# 505
Колор стей, който го внасят в БГ имам чувството,чее мног оразвален отпреди. Ужасно миришещ на спирт, лъска по лицето, запушва порите и стои много тежко. Може и аз да не съм случила ,незнам.... Rolling Eyes

# 506
Миналата година си взех на Мейбълин Афинитон. Е, честно казано по-ужасен фон дьо тен не бях ползвала. Излязоха ми  гадни пъпки след второто нанасяне. Ужасно запушва порите. Така че предполагам и Ревлон и подобните марки ще са същата работа.

# 507
Дами, в Бонжур предлагат ли тази минерална пудра на Арт Деко? Има ли разнообразие от цветове? Аз искам нещо като ефект  на лицето все едно е обработено с фотошоп Crazy Мсилите ли,че е подходяща? Hug
И в таз ивръзка хубави ли са прелите па кна Арт Деко
Щебъда благодарна,ако кажете и  този продукт за какво е точно

MINERAL LOOSE POWDER HIGLIGHTER

The Loose Powder Highlighter consists of an innovative mineral formula that will give your skin a fascinating shimmer. Apply the highligter with a brush to get the desired effect.

Аз си актуализирам питането Crazy Embarassed

# 508
  • В къЩи.
Колор стей, който го внасят в БГ имам чувството,чее мног оразвален отпреди. Ужасно миришещ на спирт, лъска по лицето, запушва порите и стои много тежко. Може и аз да не съм случила ,незнам.... Rolling Eyes

Не знам как е този в Бг,моя съЩо има мирис на спирт,но пък е страшно покривен,издържа ми цял ден без да мръдне и изобЩо не е тежък,напротив ,много лек и нежен стой на лицето. Аз даже го смесвам с  другия за суха кожа,заЩото само за мазна ми изсушава много лицето.

# 509
Момичета бихте ли ми казали какви са цените на фон дьо тените на Клиник,и по специално Супербаланс,искам да  си го взема за празниците,и ме интересува колко парички горе долу да си приготвя.
За перлите на Арт деко предполагам,че са хубави,до сега всички продукти които съм имала на тази марка много пи допадат.
За фон дьо тена на Ревлон дали ще е подходящ за комбинирана кожа,щом толкова изсушава newsm78,или този за суха кожа ще е по добре?

Общи условия

Активация на акаунт