Перфектен тен -ФДТ и база за грим-7

• 75 648
  • 710
  •   1
Отговори
# 630
На Парюр- Екстрийма как е,става ли,добър ли е,заслужава ли си 100 те лева,че ми писна да се набутвам????....

Снощи си го взех. Действително е много хубав, стои страхотно на кожата, но няма силен матиращ ефект. Дълготраен е и не се размазва, за разлика от другите.  Лъсваш леко, няма да те лъжа, но не седи грозно, по-скоро озарява лицето.  
До вчера ползвах на Clarins Truly Mat и той матираше по-добре, явно съдържанието на пудра е по-голямо, отколкото в Парюр-а. Не знам какво да ти кажа, на мен ми харесва, но няма дълготраен матиращ ефект. Горе- долу е като Парюр Аква.

# 631
Аз съм решила вече да си купя този на герлен.А за тези отзиви имате ли ?

това е бронзант.  Rolling Eyes

# 632
  • Paris
Аз съм решила вече да си купя този на герлен.А за тези отзиви имате ли ?

това е бронзант.  Rolling Eyes
Харесвам и Парюрите-всичките и Про на Шанел, но аз лично бих избрала на Герлен Peace

# 633
Аз искам и двата.  Laughing Ще ми се да си ги взема и двата и да си ги сменям.Можеш ли да направиш сравнение между двата?   bouquet

# 634
А бронзанта има ли някакво покритие? Confused

# 635
От клипчетата,които гледах в йутуб,казват,че има.Има някои ревюта в make up alley,където момичетата казват,че използват бронзанта вместо фон дьо тен.

edit:jaklins спомням си,че ти имаше парюр голд-а.Можеш ли да кажеш нещо повече за него?

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 20:46 от миличката

# 636
  • Paris
От клипчетата,които гледах в йутуб,казват,че има.Има някои ревюта в make up alley,където момичетата казват,че използват бронзанта вместо фон дьо тен.

edit:jaklins спомням си,че ти имаше парюр голд-а.Можеш ли да кажеш нещо повече за него?
Голда е за по-зряла кожа с лифтинг ефект. И за суха кожа. Страхотна покривност и дълготрайност. Един от любимите ми. А бронзанта на Шанел е доста тъмен, може лятото да се използва, по-скоро.

# 637
Благодаря jaklins.Аз търся такъв кремообразен бронзант,но да става и за по-светла кожа.  ooooh!

# 638
А аз да попитам с какви впечатления сте от спрей ФДТ на Диор  http://img2.timeinc.net/instyle/images/2007/products/sept/BPP/080107_dior_b.jpg  ?  Купих си го, днес го ползвах за първи път, но ми се струва, че не е достатъчно покривен и за моята суха кожа не е много подходящ. Но отдолу не бях сложила кремът, който ползвам по принцип под ФДТ , та може и да греша.

Какво е вашето мнение?

# 639
Аз не съм го ползвала лично,но навсякъде съм чела,че не е от най-покривните.

# 640
Кой фдт ще ми препоръчате Even Better или Superbalanced на Clinique?
С мазна и чувствителна кожа съм.
 Hug

# 641
Мелиса, май нито един от двата. Със Superbalanced лъсвах .По-добре на Герлен Parure

# 642
  • Бургас/Пз
Мелиса, май нито един от двата. Със Superbalanced лъсвах .По-добре на Герлен Parure

При мен пък е обратното от Баланса съм по-доволна Mr. Green Питах за Евън Бетър, но ми казаха че е за проблемни кожи с петна, недостатъц;и и т.н.

Ахче, то си пише че е лек, няма как да има голяма покривност. Пробвай с крема под ФДТ мисля , че ще е по-добре  Peace

# 643
Кой фдт ще ми препоръчате Even Better или Superbalanced на Clinique?
С мазна и чувствителна кожа съм.
 Hug

Нито един  от двата.
Суперфит или Стей тру Peace
Или Пор-минимайзер ако го има все още...

# 644
Да, днес вече ще пробвам с крема. А спрямо Еквалайзера на ЕЛ , по-лек ли е ?  Понеже в момента между тях правя разликата.

Общи условия

Активация на акаунт