Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да кача снимка като аватар във форума?
Къде мога да намеря салфетки за декупаж в София?
Как да създам релеф върху чиния с помощта на декупаж?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да кача снимка като аватар във форума?
-
Къде мога да намеря салфетки за декупаж в София?
В София можете да намерите салфетки за декупaж в магазинитe на пазара Красно село. Там има три магазина, където можете да закупите различни салфетки. Освен това, може да намерите и различни салфетки в Мола на Стамболйски. Тези места предлагат разнообразие и възможност за избор на салфетки за декупaж.
-
Как да създам релеф върху чиния с помощта на декупаж?
За да създадете релеф върху чиния с помощта на декупаж, можете да използвате метода с яйчени черупки. Този метод включва залепване на мотива, след което навлажнена и намачкана салфетка се залепва и изсушава. След това се нанася цветът с тампон или кухненска гъба. Този процес може да се повтаря с различни цветове и слоеве, за да се постигне желаният релеф.
-
Какви съвети има за създаване на бутилка с послание, намерена в морето?
-
Какви техники се използват в декупaжа?

Много ми хареса и трика с оризчето - ще крадна идеята колкото и да е недостойно
и да си призная и аз , някой ден ще лепя ориз и нали признат грях, половин грях 

. А и дъската много ми хареса. Благодаря и за есенния полъх, имам нужда,че тая жега ми убива ентусиазма за работа

Ама шишето с тигъра най ми легна на сърце.

- и това е нищо с това което чувствам като ви разглеждам поредните неща
човек, винаги съм си признавала, че още не съм освидетелствувана, само защото не са ме хванали, а както всички знаят луд, умора нЕма,
Страхотна дъска си сътворила, в тази жега така съм се размечтала за есен, че тиквите добре ми дойдоха /поне в мечтите/