Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да кача снимка като аватар във форума?
Къде мога да намеря салфетки за декупаж в София?
Как да създам релеф върху чиния с помощта на декупаж?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да кача снимка като аватар във форума?
-
Къде мога да намеря салфетки за декупаж в София?
В София можете да намерите салфетки за декупaж в магазинитe на пазара Красно село. Там има три магазина, където можете да закупите различни салфетки. Освен това, може да намерите и различни салфетки в Мола на Стамболйски. Тези места предлагат разнообразие и възможност за избор на салфетки за декупaж.
-
Как да създам релеф върху чиния с помощта на декупаж?
За да създадете релеф върху чиния с помощта на декупаж, можете да използвате метода с яйчени черупки. Този метод включва залепване на мотива, след което навлажнена и намачкана салфетка се залепва и изсушава. След това се нанася цветът с тампон или кухненска гъба. Този процес може да се повтаря с различни цветове и слоеве, за да се постигне желаният релеф.
-
Какви съвети има за създаване на бутилка с послание, намерена в морето?
-
Какви техники се използват в декупaжа?
Записвам се за да мога да ви следя ,че ви губя дирите
И този път изборът на начална картинка е чудесен! Раковина, поздравления!

ще взема да пробвам 
ей ме на и мен в новата тема, която както обикновено дължим на Къдричка - поздравления за доброто оформление с петлето на Раковинка 
на kadrokosa и за новата тема и за прекрасния и избор на керемидката.
ако приятеля ти не оцени комплекта по достойнство, прати го при мен /и приятеля и комплекта
слагай предупредителен надпис, че не е за хора със слаби нерви 

И твоите нища са винаги прекрасни и изпипани до съвършенство