Споделете 113

• 23 288
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
  • На брега
Честито на рожденичките и от мен!
Споделям, че съм пипнала някакъв летен вирус. Гадно е!
Плажа не съм го виждала още по светло...

# 406
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Жоз, ти ме хвърли по гръб с това, дето го написа.

Честито на рожденничките, да са усмихнати и здрави  Simple Smile

Пак си имам книга, тоя път няма да я чупя  Crazy

Дед, стигна ли благополучно до Варна?
Топни дупето в морето и от мен.

От утре започвам обратното броене на летните дни  Sick Писна ми на гъдулката, ама трябва да се търпи.

# 407
Вълк, много тъжно и нелепо  Sad

Мен цялата седмица ми мина в следната последователност - дринкинг, байкинг, дринкинг, байкинг и днес завършихме пак с дринкинг, ама в по-лека форма, та най-после баш петък вечер съм се кротнала малко....

А Марчето е права, много жега в тоя Пловдив, освен, че И-каме ... в момента вра в собствен сос  sweating

# 408
  • Варна
Споделям наздраве с розе!
Утре сме на плаж за първи път и с Митака. Той първо се ентусиазира, после каза, че не му харесвало...Как ще му харесва от двата лагера? Идея си няма, че на Мишо постоянно му завиждат защото няма ограничения на сладоледа и кисненето във водата, а другите майки ме одумват, защото "развалям дисциплината" на плажа Simple Smile. Иначе на вилата иска и му харесвало. Ех...
Понаместиха се вкъщи отношенията и чувствата/пу- пу/ и ми олекна малко на душата.

# 409
Неравности има, те остават обикновено след трудно извървяни пътища, но душите, които си принадлежат още преди телата да се срещнали (това ми е от тефтерчето с мъдрите мисли  Mr. Green) винаги се наместват Hug

Весело прекарване ви пожелавам утре  Grinning

# 410
 Споделям, че представянето на Димана в Скайп е "Дими е умна и красива"  Crazy

# 411
  • Варна
Мерси Естер  Hug!

Кифле, детето е обективно и има самочувствие, какво по- хубаво Simple Smile?

# 412
Предвид, че съм я виждала Димана смея да твърдя, че си е съвсем вярно.  Grinning

# 413
  • Boston, MA
Бря. Темата за премиершата ми отвори очите за Бойко и булката, мислех, че моето семейство е уникално.  Rolling Eyes

# 414
  • Майничка
Споделям, че днес ни халоса като с мокър парцал новината за смъртта на две приятелчета от някогашната ни ергенска компания. Удавили се на любимия си плаж, пред очите на роднини и приятели.

# 415
Ох, Гаргамела...много жертви взима това море...защо така става да му се не знае....

# 416
Може би, откакто живеем по-близо до вода, развих нежелание да се плицикам в басейни и океан. Донякъде спомогна и непрестанното тичане и киснене във водата, покрай децата. А и не мога плувам. Предпочитам на сянка, с нещо разхлаждащо в чаша и книга. Но пък, ще се постарая, момчетата да се научат да плуват, винаги е от полза.

Пазете се.

# 417
  • България-Швейцария
Gargamela, от подобни новини ме втриса, защото моят скъп се има за много опитен, безсмъртен и излиза да плува едва ли не в открито море.
Нямам още бели коси, но ако се сдобия с такива, едната от причините със сигурност ще е тази.
Всъщност и фактът, че лятната си отпуска ще прекараме в болнични условия пак е заради проклетия спорт, може и канцеларски плъх да ме наречете, но не го разбирам това.

# 418
Деси, наскоро се докоснах до книга, като твоята и май те разбирам. Хареса ми.

Съседите в блока отсреща правят купон, новодомци са. Вече прекаляват, никое време е.
Аз съм болна, изгарям от температура и ми иде да им метна нещо.

# 419
Не е от можене или неможене. Аз мога да плувам прекрасно, живеех до морето и пак не се къпя. Изобщо откак спрях да тренирам преди 10 години влизанията ми в море или басейн се броят на пръсти. А и преди никога не съм се имала за безсмъртна, сигурно помните световния шампион Юлиян Русев, който се удави в басейн. А може просто да съм пъзла Crazy

Общи условия

Активация на акаунт