Почитатели на Майкъл Джексън 3 - THIS IS IT

• 54 946
  • 1 293
  •   1
Отговори
# 1 110
Аз искам да помоля някой,който знае повече за разрива на Майкъл със Сони да напише.Малко ми е странно,че са имали разногласия,но пак те ще печелят от него и сега.
Да, аз също бих искала да знам подробности.

MJ относно статията за втория живот този цитат от нея

"И накрая ще припомним очевидното - колкото повече загадки изпълват живота на звездите, толкова по-добре се продават самите звезди. Дори след смъртта им. Така че от гледна точка на шоубизнеса дали някой е жив или не, е само незначителна подробност."

отразява моята гледна точка за тези случаи.

# 1 111
Ева, бих ти препоръчала да не ме обсъждаш още по-малко "глупостта" ми. Не изключвам версията, че може би е жив, аз мога да допускам, че има вероятност за истина в 100 версии и всяка една да влиза в противоречие с друга, но това все пак са предположения. Вероятно за теб е невъзможно човек да допуска множество варианти - ако е мъртъв вероятно е щастлив; ако не е мъртъв - говорим за конспирации.Какво глупаво има в това да допускам няколко възможности?
"

MJ ти ве4е съвсем се побърка, на стр.30 пишеш как "контактьор говори с духа на Майкъл", а наи новата ти глупост е 4е може да е жив. а аз предсказвам бъдещето ( за справка 32 стр.  "някой сигурно скоро ще каже, 4е е видял Майкъл жив и здрав на самотен остров").лековерни хора

Избягай да ме обсъждаш, още по-малко да се съмняваш в интелигентността ми, защото аз бих се усъмнила в грамотността ти.  Grinning

За последно повтарям - обсъждам вероятности, никъде не казвам "ТОЙ Е ЖИВ".Правете разлика, скъпи дами, че ми писна да се обяснявам. Какви са тия големи думи "глупаво", "наивни", "съдници"?! Shocked Форумите не са за да играем по свирката на 1 човек, всеки има право да изказва мнение, да се уважава мнението на околните, дори само заради това, че си губи част от времето, за да СПОДЕЛЯ С ВАС СОБСТВЕНИТЕ СИ МИСЛИ, ДА ТЪРСИ СТАТИИ, ДА ПРЕВЕЖДА ЗАРАДИ ВАС. Ако не сте съгласни просто се аргументирайте, но моля без да обиждате другите. Не съм длъжна да чета за себе си мнения от хора, които нямат и бегла представа за мен. По-спокойно, нещо превъзбудата е в повече.

# 1 112
Както самия Майкъл казва"Томи Мотола е зло".Става въпрос,че Сони печелят на гърба на музикантите и той не съгласен с това.И не казва,че вкарват 2 песни,а че по договор им дължи още 2 песни и че той така или иначе пише по 100 песни за албум и може да им даде която и да е.

# 1 113
Както самия Майкъл казва"Томи Мотола е зло".Става въпрос,че Сони печелят на гърба на музикантите и той не съгласен с това.И не казва,че вкарват 2 песни,а че по договор им дължи още 2 песни и че той така или иначе пише по 100 песни за албум и може да им даде която и да е.

Embarassed Права си. Объркала съм се нещо с Blood on the dance floor където имаше малко нови песни. ще едитна предния пост да не обърквам хората.  Peace

# 1 114
liliyyy, благодаря! Hug Има нещо в тази Сони,което ме дразни.  newsm78

# 1 115
  • MJF
здравейте. аз с балони на 25.07.09 ще съм в Благоевград. тези дни бях в информационна почивка и сега имам време и желание да проверя какво пише като новини по нета. след бързия прочит на последните 30-40 стр. Ви предлагам Coffee beer и прочие разхладителни.

# 1 116
За последно повтарям - обсъждам вероятности, никъде не казвам "ТОЙ Е ЖИВ".Правете разлика, скъпи дами, че ми писна да се обяснявам. Какви са тия големи думи "глупаво", "наивни", "съдници"?! Shocked Форумите не са за да играем по свирката на 1 човек, всеки има право да изказва мнение, да се уважава мнението на околните, дори само заради това, че си губи част от времето, за да СПОДЕЛЯ С ВАС СОБСТВЕНИТЕ СИ МИСЛИ, ДА ТЪРСИ СТАТИИ, ДА ПРЕВЕЖДА ЗАРАДИ ВАС. Ако не сте съгласни просто се аргументирайте, но моля без да обиждате другите. Не съм длъжна да чета за себе си мнения от хора, които нямат и бегла представа за мен. По-спокойно, нещо превъзбудата е в повече.

202uu

По-добре и да исках,нямаше да мога да го кажа!
Браво MJ!

# 1 117
Майкъл нарича Мотола "расист" и истински дявол, тъй като не поддържа тъмнокожите музиканти. Мотола е наричал някои "мазни негри", твърди Джаксън. Скандалът се оформя около албума Invincible.

# 1 118
Съжалявам,че няма как да ви покажа рисунките му към текстовете на "Thriller".

за това ли говориш?
http://i47.photobucket.com/albums/f173/Ramiella/Michael%20Joseph … o_thriller-1p.jpg
само една успях да намеря

# 1 119
Съжалявам,че няма как да ви покажа рисунките му към текстовете на "Thriller".

за това ли говориш?
http://i47.photobucket.com/albums/f173/Ramiella/Michael%20Joseph … o_thriller-1p.jpg
само една успях да намеря

Да,за това.Май имаше и на "The girl is mine"

# 1 120
# 1 121
  • София
  202uu
По-добре и да исках,нямаше да мога да го кажа!
Браво MJ!

Подкрепям  Peace

# 1 122
Искам да напиша едно мнение, специално да се извиня на Смарайда, че се е почувствала зле след мой коментар и се заклевам, че това, което писах (на 68 страница е, не искам да го цитирам тук) НЕ беше отправено към нея, въпреки, че цитирах мнението и! Съжалявам, че се е получило такова объркване, ще едитна мнението, за да си личи към кого е реално. Занапред ще се постарая да не се случват такива неща.   love001

# 1 123
MJ благодаря за линка Hug
Мен ако питате, всички трябва да бойкотираме Сони..........ама ншма да стане Confused

# 1 124
   MJ, благодаря за линка!   Hug

Общи условия

Активация на акаунт