Почитатели на Майкъл Джексън 3 - THIS IS IT

• 54 952
  • 1 293
  •   1
Отговори
# 1 095
  • Бургас
Сигурно е взимал уроци по рисуване, графиките са много добри.

# 1 096
  • Стара Загора/Сливен
Да тази рисунка я има в книжката приложение към "Хай Клуб" и пишеше че, е негов автопортрет.

# 1 097
Е това е нещо, което не знам а ми е безкрайно интересно - къд есе е учил да рисува така, искам да видя повече картини - много картини, това ми е много интересно.
Прекрасна картина..........но много тъжна. Имам чуството, че ако е можел, е щял да приюти всички деца на земята само и само никое да не страда Confused

# 1 098
Защо не наблегнете на това,че 5 албума на Майкъл са в топ 10 на Англия,че от смъртта му до сега са продадени 2,5 мил.копия от тях,че неговото творчество достига до все повече хора,а се хващатате за жълтото?Онова,което той мразеше с цялата си душа и онова,което помогна той да си отиде толкова не навреме?

Някъде четох, че са станали 9 млн.

О, да, много си права, мен лично такива новини ме вълнуват много повече от другите. За тези 3 седмици се почувствах добре само като прочетох, че към Коледа ще пускат албум с неиздавани песни. Така чакам Коледа, че няма накъде  Simple Smile

# 1 099
  • Стара Загора/Сливен
В автобиографичната му книга "Лунна разходка"пишеше, че Даяна Рос го е въвела в дебрите на изкуството.Учила го е да рисува водела го е по музеи и т.н. това е периода когато тя се е грижела за тях.

# 1 100
  • Стара Загора/Сливен
Това показва каква уникална личност е той, музикант невероятен , певец, композитор ,текстописец, танцьор а накрая излиза че и рисува много добре. Невероятен човек с огромен  потенциал и голямо и добро сърце няма втори такъв!

# 1 101

Не мисля, че някой иска да оспорва величието на Майкъл, то ще си остане такъв вероятно  иза следващите 100 години. Някои от нас се интересуват и от конспирации и не мисля, че Майкъл е единствената личност, за която се смята, че може би е жив - садам хюсеин, Ту Пак, Елвис Пресли и т.н.

Една статия за 'Вторият живот на прочутите покойници"

Цитат
Според известния холивудски хроникьор Перез Хилтън пък смъртта на Джако е била просто инсценировка, за да се отърве от изтощителните концерти в Лондон.
Говори се, че AEG Live са му спретнали такъв номер, че ако Майкъл се издъни ще затъне в още по-големи дългове, т.е. с договора са го държали в ръцете си, не е ясно с какво щяха да го изнудват. Мисля, че и някой го беше предупредил, че са гоелми мошеици, но вече е било късно.

Цитат
Поредица самоубийства на известни личности шокира Уолстрийт. Оказва се обаче, че не във всички случаи банкерите и борсовите играчи отнемат живота си наистина. Много от тях инсценират самоубийства, за да се измъкнат от съдебното преследване. Как става това, пише сп. “Шпигел”.

Служители на федералната полиция извеждат финансиста Самуел Израел
от съда в Спрингфилд, Масачузетс. Израел инсценира самоубийство
но по-късно се предаде на властите. Снимка: Ройтерс

Да не забравяме,че Майкъл е искал да се стане режисьор, а е имал доста връзки с нужните хора.  

------------------------

За първи път чух за Майкъл Джексън през 88-89 година.На чичо жената ме запали, беше луда фенка, обличаше се с такива дрехи, пускаше си къдрица, на мен също. Подари ми един огромен плакат от някакво списание, което беше изпратено от чужбина. Харесваха ми "Billie Jean",  "Thriller", "Beat It", "Man in the Mirror", "Smooth Criminal", "Dirty Diana" ,"Bad" ,    "The Way You Make Me Feel"  ,"Liberian Girl",   "Dangerous"  , "Give In to Me" "Jam", "In the Closet" ,"Remember the Time", "Heal The World" ... В ученическите години много харесвах "They Don't Care About Us", няма да забравя как бяхме на една екскурзия и шофьорът ни я пускаше непрекъснато ,а целият рейс крещяхме от кеф - момичета и момчета. Много от нас го имитираха  Crazy много часове ги проваляхме точно с They Don't Care About Us  Party Бях в музикална паралелка и считайте за какво ставаше въпрос - отвсякъде таланти, пеещи красиво  Heart Eyes Към 1993 бяха ече ориентирана към друг стил, но не го забравях, все пак той беше причината да се ориентирам към друг стил, главно заради танците. Няма да забравя в дискотеките каква еуфория наставаше, когато пускаха парчета на Майкъл. Имаше един танцьор, фен на Майкъл, който се обличаше като него и танцуваше прекрасно. Предполагам как се е чувствал, когато е разбрал за смъртта му. Когато е появи онова парче с МП бях леко ядосана, защото ми се стори много женствен с този грим, тогава за първи път изпитах разочарование. Ядосах се. оттогава не се интересувах толкова, от време на време си пусках MICHAEL JACKSON GREATEST HITS, като последно беше преди 3 години, цял един следобед  го слушах и даже се учудих от себе си.  Flutter Бях ядосана и грабнах този диск - такова настроение ми дойде, че реших да продължа с парчетата. Какво друго  .... онези години и ги свързвам с много ценен човек, който вече не е между живите и може би затова толкова насериозно взех смъртта му.Той също харесваше Майкъл, а мнението му беше професионално и го оценяваше на доста високо ниво. от 2 дни не слушам негова музика и мисля, че се чувствам по-добре.Мисля да не се тормозя повече, много ми дойдоха тези 4 седмици.  Crossing Arms

http://www.youtube.com/watch?v=9HLSOYFaLio Peruvian fans perform Michael Jackson's Thriller

Последна редакция: пн, 20 юли 2009, 13:41 от MJ

# 1 102
  • Бургас
Когато чух за смъртта му си спомних, че някакъв гадател беше предсказал, че няма да доживее до 50 г. Не че вярвам на такива неща, но това беше първото, което си помислих...

# 1 103
  • Бургас
Нова песен  !!! Казва се "A place with no name" и беше публикувана на сайта http://www.tmz.com, който преди време първи разпространи информацията за смъртта на попидола.

# 1 104
# 1 105

newsm09  Тази статия ме разби! Благодаря, че я пусна.

# 1 106
Аз искам да помоля някой,който знае повече за разрива на Майкъл със Сони да напише.Малко ми е странно,че са имали разногласия,но пак те ще печелят от него и сега.

# 1 107
Abi, ето едно клипче, което показва Майкъл в необичайна светлина - ядосан е на Сони и "раздава шамари"
http://www.youtube.com/watch?v=aW1T1DZdWrA

Последна редакция: пн, 20 юли 2009, 14:31 от Фльор

# 1 108
Не е прощално писмо, а контактьор говори с духа на Майкъл.

Ами аз също съм склонна да вярвам и да ви призная честно не се притеснявам, че на някой ще му е смешно.Не вярвам от вчера в такива неща.И да ви призная - чувствам се много по-добре, като чета, че се чувства щастлив и че са го посрещнали музиканти  Heart Eyes   Flutter

MJ ти ве4е съвсем се побърка, на стр.30 пишеш как "контактьор говори с духа на Майкъл", а наи новата ти глупост е 4е може да е жив. а аз предсказвам бъдещето ( за справка 32 стр.  "някой сигурно скоро ще каже, 4е е видял Майкъл жив и здрав на самотен остров").лековерни хора

# 1 109
Abi, ето едно клипче, което показва Майкъл в необичайна светлина - ядосан е, заради това, че Сони го карат да запише албум, а в последствие вкарват само две нови песни...  Wink
http://www.youtube.com/watch?v=aW1T1DZdWrA

Аз клипчето гледах,ма пуст английски Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт