Почитатели на Майкъл Джексън 3 - THIS IS IT

• 54 896
  • 1 293
  •   1
Отговори
# 1 215
Moon Walk, не се отчавай! Всичко се връща по един или друг начин. Аз съм убедена в това, виждала съм го с очите си и това е вид успокоение за мен на този етап. То вече кел файда дали доктора, дали AIG  Confused ама.. няма да останат ненаказани. Поне ако не от закона, това ще им тежи на съвестта, ще го изживяват всеки един божи ден до края на живота си, защото Майкъл не беше обикновен изпълнител, някой-си-там. Той беше епоха.

# 1 216
  • Варна
   Относно срещата в събота се получава така, че сме на РД и то точно от 18ч. Реших да взема балони и хлапетата да ги пуснат там, но най-много съжалявам, че няма да успея да се запозная с някои от вас, момичета Sad

# 1 217
     Аз не мисля, че онези, които експлоатират и манипулират подобен Човек само като продукт и печатница за пари спрямо единствено личните си интереси, могат да страдат от угризения или пък да изпитват страх от Божието наказание. Тъжно, но факт...

# 1 218
Като гледам за срещата в София оставаме 5-6 човека, или греша?

Аз не съм отмъстителна - не търся възмездие, не искам да видя никой наказан, това няма да промени загубата му, аз съм вярващ човек, вярвам в Господ, но и той не е отмъстителн, просто добрите взима при себе си, лошите - не, това ми стига Peace

# 1 219
Като гледам за срещата в София оставаме 5-6 човека, или греша?

Записвам се задочно за срещата и аз. На 25-ти пътувам и не съм сигурна, че ще успея за 18 часа, но ще се постарая.  Peace

# 1 220
  • Linz
Аз съм почти сигурна, че ще дойда.
А как ще се познаем (феновете от бг-мамма)?

# 1 221
Току що гледах интервюто на Лари с Джо. Боже този човек говори сякаш му е продуцент, а не баща. ooooh!

# 1 222
Аз съм почти сигурна, че ще дойда.
А как ще се познаем (феновете от бг-мамма)?
По децата Party

# 1 223
Току що гледах интервюто на Лари с Джо. Боже този човек говори сякаш му е продуцент, а не баща. ooooh!
Аз така и не мога да го изгледам до край.Сви ми се сърцето,заседна ми буца в гърлото....
Бащата  на въпрос с какво трябва да бъде запомнен Майкъл,отговор -  с това,че е в Гинес с най - продавания албум изобщо в историята на шоубизнеса...  ooooh!
Наистина вече ми се и плаче  Sad
Този човек е психо.Защо го канят изобщо?

Michael Jackson TRIBUTE - Music And Me (The MOONWALKER)Rare Official

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 16:00 от mi6ince

# 1 224
Заради рейтинг,а и никой друг като не склонява...

Moon Walk,точно така  Peace

# 1 225
Ако е останал и един човек на земята, който да вярва на Джо, значи е луд точно колкото него.....
няма да го гледам, че ще се ядосам, знаете ли колко ми е добре като не чета нищо.....

# 1 226
  • Linz
Моите деца вчера ги заведох на село. Но ще питам голямата дали няма да иска да дойде, тя уважава Майкъл. Вчера във влака се присети за него и ми каза, че би искала повече хора да приличат на него Grinning

# 1 227
# 1 228
  • Под тепетата
Току що гледах и аз Лари Кинг и:тея и двамата май не са много в час,особено дъртия Джаксън... ooooh!
Момичета,колко ли горе долу се събираме за Пловдив?! newsm78

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 17:31 от zdravka77

# 1 229
  • София
Старият Джаксън или е изкуфял, или е невъобразимо тъп, или просто е емоционален инвалид. Не познавам баща, който би се държал по този начин, ако синът му е починал. Отвратена съм до дъното на душата си! Горкият Майкъл!  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт