Почитатели на Майкъл Джексън 3 - THIS IS IT

• 54 901
  • 1 293
  •   1
Отговори
# 1 200
Баща му на моменти говори като човек,който наистина не е добре психически/мое мнение/,но пък има и неща,които казва...много вярни.За дечицата,че сега най - важно е да бъдат точно дечица.Че не се е сбогувал с Майкъл  виждайки го в ..../не искам да го напиша/ - иска да го помни жив.Сбогувал се е с него на мемориала.Не знае къде е било отнесено тялото му след това  Rolling Eyes Катрин го приемала много,много тежко - не я виждал до сега така...и как да я види я...За случилото се е научил от телефонно обаждане на фенове - така е разбрал....Като го питаха как според него Парис е намерила сили да излезе и да каже тези думи - отговора беше"Тя е Джаксън" ....

# 1 201
Дали е вярно,че е бил манипулиран?Ако е така как са успяли да вземат такъв контрол над живота му,как е допуснал?

Ако приемем това, то значи смятаме,че Майкъл е бил малоумен. Обаче той не е...нещо повече...според мен Майкъл е много интелигентен мъж и не смятам,че някой може да го манипулира. Проблема е,че всичко води натам,че той е бил болен и пристрастен, а пиявиците просто са се възползвали от този факт.

# 1 202
Ако приемем това, то значи смятаме,че Майкъл е бил малоумен. Обаче той не е...нещо повече...според мен Майкъл е много интелигентен мъж и не смятам,че някой може да го манипулира. Проблема е,че всичко води натам,че той е бил болен и пристрастен, а пиявиците просто са се възползвали от този факт.

Не, не, никой не е споменал, че малоумен. Точно, когато човек е болен, а впоследствие пристрастен, в случая към медикаменти, то той най-лесно може да бъде манипулиран.

# 1 203
уф чета и чета, не мога да го гледам сега, но по превода ви изпадам в някакви жестоки съмнения и обърквания и искам в крайна сметка някой адекватен човек, на който всички вярват да излезне поне заради феновете му и да каже какво подяволите в крайан сметка се е случвало - не говоря само за смъртта му, дали е убийство или не трудно ще се докаже. Но искам да чуя интервю с Джанет или Катрин - н атях вярвам. дОКАТО НЕ ЧУЯ интервю от тях или Джърмейн, на нищо не вярвам, най - малкото н абаща му. Всеки, който е прочел MOON Wlak знае за какво говоря.
Не го бил биел..........да прочете книгата на сина си, да изглед аинтервютата му и пак ще си поговорим, лицемер.......
И още нещо си мисля........какво значи напоследък не можели да стигат до него семейството му............той този човек да не би изведнъж да ги е отразъл..и какво значи охраната не ни пускаше - нали 3 седмици преди това всички са били заедно на Катрин на годишнината, Майкъл за 3 седмици ли се е наркоманизирал, влошил, попаднал под влияние на незнам си какво и кого..........
Докато не чуя хората, които казах по - горе, на нищо не вярвам..............

# 1 204
Platina 33, именно  Peace Не го е допуснал - това се опитах да кажа.  Peace

# 1 205
http://www.slava.bg/news/14377.html

Дано е вярно и вече да се обърне повече внимание на благотворителността му, отколкото на клюките.

# 1 206
Днес в магазина докато си слушах @Man In The Mirror@ отново ме споходи носталгия. Носталгията по Майкъл от 80-те. Как ми липсва точно той! Искам да го запомня такъв. Жизнен, усмихнат. Години наред отказвах да вярвам, че всички щуротии се пишат точно за него. Сякаш не ставаше въпрос за него, а за някой друг. Отказвах да гледам снимките на увяхващото му лице. Или ако ги видех, отказвах да вярвам, че това е той.
За мен той винаги ще е жив, колкото и банално да звучи. Не си отиде онзи веселият, енергичен Майкъл...отиде си един уморен, болен, изтормозен  човек.

Better On The Other Side  - тази песен има страхотен текст! Настръхвам всеки път когато я слушам, но нещо инструментала и самото изпълнение не  ме грабват. Сега може и да ме нападнете, но очаквах някаква много по-завладяваща мелодия. Нещо, което би подхождало много повече на Майкъл.

# 1 207
За 50те концерта го каzаха и много по/рано. Някакьв немски журналист, който е щял да се среща с МД, но не е успял, поради... АЕГ са го убедили, 4е финансово е много zле и трябва да направи 50 концерта. Пьрво се е сьгласил на 10, но като са видели как са се иzкупили билетите и са му окаzали натиск zа още.
Не мисля, 4е трябва да приемаме, 4е е малоумен. Понякога в живота нещата много се обьркват и ако няма кой да ти помогне, хора, на които да се довериш, е ужасно трудно да се вьрнеш кьм реалността и да направиш правилната преценка. Най/тьжното е, 4е той беше на вьрха, най/великият ентьртейнер, муzикант и про4ие. Парадоксьт е, 4е хората си мислят, 4е zвеzда от неговия ранг има много власт, сила и пари, а поне zа мен се окаzва, 4е светьт там е толкова долнопробен и хората от АЕГ и около него са нямали никакви ценности и морал и само ал4ността и парите са били от zна4ение zа тях.

Moon Walk , и аz се 4удих как семейството му не е било пускано от охраната. Наистина вярвам пове4е на Джанет или Катрин, но zащо и те не са направили нищо. Някьде 4етох, 4е Джанет е живеела на 30ммин  от неговата вила, а ЛаТоя още по/блиzо. Освен това zащо преди време се е обадил на Елиzабет Тейльр и я е помолил zа помощ. Тя му е уредила клиника zа ле4ение в Европа. Сьрцето й се свило като видяла колко zле е положението. И вкрайна сметка на много места пише, 4е той ве4е е бил на ле4ение и не е вzемал толкова много лекарства, колкото преди. Защо от АЕГ са му пратили лекар, който да живее с него.

AIG
е zастрахователна компания.

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 14:15 от В_и_В_и

# 1 208
Здравйте момичета!

Цитат
Направо като луда съм - ту се смея,ту плача,ту ме обвзема някаква еуфория,после пак рев.....

и аз съм така  Sad

Аби, напълно съм съгласна с твоето мнение! И на мен не ми се вижда толкова променен. Ако се загледате в чертите, формите и сенките на някои снимки той си е все същият. Бях намерила едно клипче, в което бяха съпоставени снимки когато е млад и в последните 10 години снимки - нивото на носа, формата на очите, брадичката, скулите.. всичко си беше еднакво. Външната му промяна според мен не се дължи пряко на пластичните операции на носа-то че има разлика има. Според мен е заради това, че кожата му все повече и повече изсветлява и на това, че вече остарява и най-вероятно с възрастта и кожните заболявания си казват думата. Та гледала съм да сравняват много негови снимки, но снимките които хората слагат са от 25-30 годишен и после цопват една снимка, където е в ужасна форма - примерно излиза от лекарски кабинет и от последните години. То ако така се правиха сравнения  :roll

Мерси, че информирате за предаването на Лари Кинг.  Peace

# 1 209
И аз се чудя защо вече толкова време семейството не излезе с някакво становище.Може би чакат някакво доказателство.
Джо ми изглежда по-скоро като свободен електрон,не много надежден.
Обаче пък Ленард ми се стори много искрен,дори на моменти истински ядосан и разгневен на тези,които обвинява.

# 1 210
Фльор, нали! Номера е като гледаш да не виждаш под вола теле. Ясно е как медиите манипулират. Като напишат на 10 места,че има 10 пластики,че носа му пада и как си избелва кожата,щот видиш ли не искал да е чернокож и масата почва да вярва. Обаче ако слушаш първоизточника виждаш гадната манипулация...виждаш обидата, когато се опитва да обясни,но въпреки това тъпче на едно място. Разбира се ако искаш да видиш. Тъжно е...много тъжно.

Miss Fairy, ам те половината семейство се изредиха...без тези,които искаме да чуем.  Sad Аз веднъж вече написах,че тези,които истински скърбят за него...тези,които истински са го обичали ще говорят евентуално след много време. Щот представяте ли си нас как ни заболя,а за тях сигурно е убийствено.

# 1 211
    Джо ми изглеждаше много неискрен / освен това отговаряше хитро и уклончиво на доста от въпросите/, за разлика от другия господин. И все пак имам чувството, че и Ленард не каза всичко, което знае. Само като знам какви акули са тези от AEG, нищо не би ме учудило...Много ми е интересно как ще извъртят нещата накрая.

# 1 212
Moon Walk и аз така - Искам да излезе нещо официално,защото и аз започвам да се вкарвам в поредните филми.
Освен това от факта,че баща му не знае за много неща и как отговаря имам чувство,че не поддържа кой знае каква връзка с другите,знам ли.Колкото пъти Лари го пита - "Как не знаеш,нали ти си бащата?" - отговора"Разбира се,че аз съм бащата...Все още не са ми казали,нека така да кажа..." - и неща от този род  Rolling Eyes
Джърмейн бил казал,че му се е искало той да е бил ... вместо Майкъл....

Имало е и някакво писмо,с което Майкъл преустановява един вид отношенията си с този Ленард.Писмо,което той самия не е получил и казва,че Майкъл е можел да се свърже с него - по тел,чрез мейл и да му каже.Както и че 3 седмици преди ...са били заедно с Майкъл,баща му и майка му и ако са искали да му дадат това писмо много лесно са можели тогава  Confused Това писмо не го е получил.Бащата потвърди.Хората от AIG не са го искали около М.Дж.Защото не са искали да държат около него хората,които ги е било грижа за него....И баща му в този момент каза,че е щял да бъде на концертите в Лондон,въпреки,че те не са го искали,защото са знаели,че той ще наблюдава всичко,което те ще направят.Този Ленард го предупреждавал,че хората от AIG правят неетични неща в Лондон....
Ох,хора аз си пиша тук  и все повече ми се свива сърцето.....
Дали наистина до Майкъл не е останал нито един човек на когото да му пука,поне един от всичките му приятели,истинските - имал е такива  Rolling Eyes Възможно ли е наистина да е преустановил контактите си с всички...Мислите ми пак започват да летят в 100 посоки  Tired

# 1 213
реших - спирам си застраховката в AIG Crossing Arms
това горе и в кръга на шегата и не толкова.......но аз смятам, че ще минат години, преди Катрин, Джанет или Джърмейн например да изнесат цялата истина, ако въобще го направят някога де.
Много, много объркано е всичко - не знам дали има друга такава заплетена история - едва ли, вие сещате ли се?
Но да ви кажа, на мен не ми пука - в мисъл................нищо никой не може да върне назад, съмнявам се, че сторилите лошо на Майкъл ще си понесат последиците на този свят, съмнявам се, че е могло да има и друг сценарии, не мипука защото него просто го няма и съм безсилна и за това предпочитам да му отдам почит и да продължа да живея с оставеното от него и следвайки примера му, отколкото да задълбавам все повече и повече..........защото информацията и версиите вече станаха неизборими - и за него, и за децата му, и за личния му живот и за всичко....
Представяте ли си дори за секунда, да живеете такъв живот..........миличкия..............не знам и до 50 как стигна, честно.............имало и други хора известни колкото него - Битълс, Елвис и тн, но никой от тях не е живял по този начин..........
Живота на Майкъл е толкова далече от всеки един друг земен, че е направо неописуемо за мен............този извор на талант, в този скапан реален свят...........

mi6ince не мисля и не вярвам...пак казвам, Майкъл е бил с цялото си семейство 3 седмици по - рано, а AIG не са около него от 3 седмици нито биха могли да го уморят за 3 седмици...............Семейството на Майкъл е имало контакт с него, никой не може да ме убеди в противното............щом са го видели и са били с него преди толкова малко време, тогава това, което говорят няма как да е истина, нали.
Нали и Тито и Джърмейн казаха, че Майкъл е бил ок на тържеството и са се прегръщали и говорили и тн............тогава как така се е криел от тях, нямаше да иде, ако се беше криел.
Интересно ми е да чуя какво казват хората от групата му - танцьорите, бек вокалите, музикантите - те са били най - близко до него в последно време..........защо тях никой ен потърси и не попита.
Пак ви казвам, не вярвма на онези, които сега се пулят и говорят по телевизията..........баща му еле пък.............сега зарбирам много по - добре, защо на Майкъл му се е драйфало от него..........и на мен ми де драйфа...........

# 1 214
Точно,защото не искам да го повярвам...Сега наистина всеки може да каже каквото иска и единствения,който може да го потвърди или отрече,да се защити или да каже изобщо истината...няма го...
Единствено се моля все пак да има в един момент официална информация,за да може да се спрат спекулациите  Tired

Общи условия

Активация на акаунт