Почитатели на Майкъл Джексън 3 - THIS IS IT

• 54 905
  • 1 293
  •   1
Отговори
# 1 185
Качих клипа и в youtube,че някои от чужбина не могат да го гледат във Vbox.
Нямам думи,за да изразя колко съм ви благодарна за оценката Hug Hug

http://www.youtube.com/watch?v=PHsjwuEVC1o

liliyyy благодаря ти за страхотното клипче, бях си обещала вече да не се поддавам на емоциите си, но наистина много ме разчувства   bouquet

# 1 186
Мммм...доста снимки изгледах от различните периоди на Майкъл в последния почти месец.Да ви кажа честно не смятам,че е имал толкова пластични операции,колкото му приписват и съм по-склонна да вярвам на него,а той казва,че са две, а останалото е промяна на възрастта. Доста различния му вид и често се дължи на грима,който му се поставя. Виждала съм как грима преобразява до неузнаваемост.Веднъж професионален гримьор гримира дъщеря ми и направо беше изумително да се види, как носа примерно се стеснява и чертите се променят. Освен това имиджа,който поддържа изключва за нас феновете фактор остаряване и за това ни е трудно да приемем промените от възрастта.Да, различен е много в последните...ъъъм...8 години - доста е слаб. Ще кажете,че винаги е бил такъв, но има значение на колко години си все пак. Пък и след второто обвинение...всичко,което го предхожда и всичко,което следва е някакъв ад за него. Та те са посегнали(при това отново) на всичко за което е живял...изопачили са всичко в което е вярвал...омърсили са всичко,което е правил. За нежна душа,като неговата това е било смърт. Другото беше само въпрос на време. Sad

# 1 187
Още веднъж ви благодаря,милички!

Току-що направих още едно,но набързо,че ще лягам.

Лека нощ на всички! Hug

http://vbox7.com/play:1423e15c

http://www.youtube.com/watch?v=PHbn6odttV4

Лили удължаваш ми агонията мила. Майкъл с Куин... Имай милост  Simple Smile

# 1 188
Лили,нямам думи....   bouquet

Наистина напоследък май емоциите взимат връх...Направо като луда съм - ту се смея,ту плача,ту ме обвзема някаква еуфория,после пак рев.....
Виждам,че не само аз съм така  Hug

Колкото до променения Майкъл,аз не го намирам чак толкова променен като външност,а по - скоро като поведение.И докато на награждаването през 2006г. ми се вижда някак много успокоен,то при обявяването на концертите поведението му в един момент ми е чак неестествено  Rolling Eyes Но....какво ли значение има вече я....

Смарайда,благодаря ти за информацията   bouquetАз също искам вече да излезе истината .Също съм убедена във вината на лекаря по ред причини,както и че не съм пък сигурна,че може да се докаже умисъл дори и намеса в предозирането.Самия факт обаче,че му е влят медикамент,който се използва само в болнични заведения от анестезиолог...би трябвало да е достатъчен  Rolling Eyes

За "Добро утро"  Sad нещо и от мен - RIP Michael Jackson Man In The Mirror

# 1 189
Лили,клипчетата са супер   bouquet
Не бях плакала от седмица може би.... Hug

Rosie-Posie и тези си ги бива  Peace

-----

Някой знае ли от къде е тази снимка?

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 11:05 от geradost

# 1 190
Ето и моето първо клипче,което направих днес.Дано ви хареса.Не исках да е по такъв повод,но...

http://vbox7.com/play:c0ac079e

Право в сърцето!

И в моето.

# 1 191
Освен това имиджа,който поддържа изключва за нас феновете фактор остаряване и за това ни е трудно да приемем промените от възрастта.

Точно, като си свикнал да гледаш един изключително жизнен, енергичен, едва ли не неуморим човек, някак си очакваш винаги да е такъв и всяка промяна в друга посока ти се струва неестествена и неочаквана. За всеки друг 50г човек нямаше въобще да направи впечатление, но за Майкъл Джаксън...как е възможно...та той едва ли не трябва да е вечно млад и да изглежда като на 30г. Жалко, но дори за гениите това е невъзможно.

# 1 192
Момичета започна повторение на Лари Кинг.Може ли някой от английско говорящите да гледа и после да разкаже за какво говорят?  Embarassed

# 1 193
Не можах да разбера кой точно е човека,който говори в момента,но доколкото хващам - "Майкъл Джаксън напоследък е отсъствал от живота си.Бил е контролиран от хората,които са плащали сметките му,не е бил способен сам да взима решения,сам да назначава хората около себе си..." Това е с моя половинчат английски.Дано не подвеждам.А баща му не знае за аутопсията - резултатите.Опитвал е да се свързва с него,но охраната му са го режели....не е можел да стигне до него.За сега това. Дано някой по - разбиращ го гледа и се включи  Embarassed

...Не е искал да прави 50 концерта,искал е само 10.50 са му били непосилни един вид и май няма и договор за 50  Rolling Eyes Въпреки,че са продадени билети за толкова....Оле съвсем се опетлах.Явно нещо ми се изгуби от цялата картина  Embarassed Моля ви наистина който го гледа/гледал  да каже  Praynig

Аби,този човек май няма общо с AEG доколкото разбирам,но наистина изтървах доста  Rolling Eyes

larry king joe jackson interview part 1 - Пуснато е вече тук.Сега ще го изгледам отначалото.Другите части са отсрани.

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 12:48 от mi6ince

# 1 194
mi6ince Hug
Ако не се лъжа другия мъж е от организаторите на последните му концерти.

# 1 195
Не мога да ви смогна.

Ще ви преразкажа накратко интервюто на Лари Кинг.
Джо:Глупости,че ще прави децата звезди.
-не ги виждал често,той живеел в Лас Вегас,а те в ЛА
-не знае къде е тялото на сина му
-не знае за резултатите от аутопсията
-не е имал възможност да говори с Майкъл за лекарствата,които взимал.Секюритито било отрязало пътя към него и не допускали други хора.Иска му се да е бил направил повече,за да помогне на сина си.
-не бил наранявал сина си физически,обичал го много,не го е биел
-Майкъл не бил добре последно време

Ленард някой си-приятел и грижещ се за делата на Майкъл от Мотаун насам:
-Майкъл не е бил в нормално състояние
-имало много съмнителни събития около него
-Не са били допускани хора,които са искали да му помогнат до него
С една дума обвиняна АIG,че са го отрязали от семество и приятели и са го контролирали.300 пъти повтори,че Майкъл е бил контролиран и манипулиран в последните си дни.Майкъл му казал,че е искал 10 концертаа от АIG са продавали билети за 50.Искал е Ленард да уреди този въпрос.Всъщност,че се е съгласил само на 10.
-от АIG казвали,че Майкъл е в чудесно здраве,но му закарали доктор у тях.Докторът е направил нещо подозрително.

В общи линии е това.Извинете за нескопосания превод,но това помня

# 1 196
Miss Fairy  Hug Колко тъжно  Sad

# 1 197
Приятелката на Деби Роу:
-Майкъл е 100% бащата на двете деца.
-Джаксънови не познават Деби,ако я опознаят няма да се притесняват да й поверят децата
-тя осъзнавала,че децата трябва да са при баща си-той бил по-добрия родител
-Деби винаги е обичала децата- имала снимки у тях на децата,пазела ги в килера,за да не ги открадне някой Thinking
-тя винаги е обичала Майкъл и е разстроена от смъртта му
-не обичала да е в наблюдавана от обществото
-не се е променила преди и след Майкъл
-мисли,че са правили секс с Майкъл

# 1 198
    Miss Fairy, mi6ince, много благодаря!  Hug Сега си пускам интервюто, че ТВ не ползвам вече много време.

# 1 199
Дали е вярно,че е бил манипулиран?Ако е така как са успяли да вземат такъв контрол над живота му,как е допуснал?

Общи условия

Активация на акаунт