Почитатели на Майкъл Джексън 3 - THIS IS IT

• 54 942
  • 1 293
  •   1
Отговори
# 1 155
  • Под тепетата
Лили  newsm10 newsm45
Смарайда,дано да може да пуснеш малко снимки Peace

# 1 156
  • София
Ето и моето първо клипче,което направих днес.Дано ви хареса.Не исках да е по такъв повод,но...

http://vbox7.com/play:c0ac079e
Великолепно е liliyyy, браво на теб!!!  Hug

# 1 157
Eva, ако не ти е ден - обърка събеседника и темата.  Stop

Това не е неграмотност, а техническа грешка.

Не можеш да се изразяваш "разбираемо", опитай нещо друго, някак си не си достойна за интелектуални битки.

Опитай се да впрегнеш сега лявото и дясното мозъчно полукълбо - ти не изразяваш мнение, а демонстрираш селска простотия, заяждайки се с мен. Коя си ти, по дяволите, да ми казваш кое е глупост и кое не е?!За Господ ли се взе?!

Нервите са ми ок, но при теб очевидно има проблем. Поуспокой малко злобата и бъди жена.

Женските злобни подхвърляния са ми толкова противни, че с удоволствие няма да се включа повече. Изясни си проблемите и тогава демонстрирай "интелектуални" напъни.Може и да ти провърви.    bouquet

Съвсем кратко и ясно написах, че спирам с караниците, но MJ явно не разбра и ме заля с тази словесна диария.  Хайде моля те не ми говори точно ти за "интелектуални напъни“-човек "склонен" да вярва, че контактьор е говорил с духа на Майкъл и допускащ възможността за конспирация. Ти по-добре си „напъни“ малко лявото  мозъчно полукълбо, че логиката и аналитичното мислене  не са ти сила.
На каква тема да водя с теб „интелектуални битки“-за призраци, контактьори,инсценирането на смъртта на Michael?!
И без ругатни моля, нали казахме да не хабиш нерви.
Хайде със здраве и внимавай да не станеш лесна жертва на някоя циганка-врачка.
PS: Спести си коментара ненужен
PPS: Ако все пак изпиташ нуждата да ми напишеш нещо, направи го на личния.

# 1 158
Лили, клипчето е много хубаво. Пак ревнах. Добре си подбрала моментите заедно с песента.. ох, тая песен.. пак ми изникват хиляди въпроси в главата... тоя текст.. what are we living for? и т.н.  Sad напоследък много често ми се менят настроенията... вчера ми беше супер весело, сега пак една буца на гърлото ...

# 1 159
   Смарайда, помоли ги много да се съгласят да пуснеш снимките!

# 1 160
Ето и моето първо клипче,което направих днес.Дано ви хареса.Не исках да е по такъв повод,но...

Плача, плача, плача....Боли ме два пъти повече...

# 1 161
Все още се уча да правя клипчета.Надявам се,че ще има много по-добри.
Благодаря ви за оценката Фльор,zdravka77,Grizanka !!!Много сте мили.
Докато го правех бях под особнно трескаво напрежение.Той заслужава само най-доброто.Дано поне малко да съм успяла.

# 1 162
  • Варна
изключително много злоба има в постовете ти eva777, не ми е приятно да чета обидите ти към MJ, заяждаш се с нея за най-дребнави неща,... незнам какво да кажа просто, мисля че проблема е в теб. Изключително болно и мъчно ми става като започне да се сипе злоба към някой човек просто изказал мнението си. А уж темата е за Майкъл и за посланията, които ни остави - да бъдем по-добри, и че ние сме светът.

и да не съм съвсем off

http://www.youtube.com/watch?v=6ZG6aS4x3u0&NR=1 - The Jackson Family в 14 части отдясно, качеството не е много добро

# 1 163
  • Пловдив
ЛИЛИ БРАВО МИЛА  Hug Страхотен е клипа всичко с вкус подбрано. Hug Heart Eyes Гледах го с кеф и даже не ми мина през ума ,че вече го няма,нашия на феновете Майкъл.Благодаря ти мила. Hug Hug  bouquet  bouquet

изключително много злоба има в постовете ти eva777, не ми е приятно да чета обидите ти към MJ, заяждаш се с нея за най-дребнави неща,... незнам какво да кажа просто, мисля че проблема е в теб. Изключително болно и мъчно ми става като започне да се сипе злоба към някой човек просто изказал мнението си. А уж темата е за Майкъл и за посланията, които ни остави - да бъдем по-добри, и че ние сме светът.

PeaceПОДЪРЖАМ ВСИЧКО КАЗАНО ОТ ТОНИ. Peace Peace Peace

# 1 164

и да не съм съвсем off

http://www.youtube.com/watch?v=6ZG6aS4x3u0&NR=1 - The Jackson Family в 14 части отдясно, качеството не е много добро

Peace

Не защитавам никой, но MJ просто си каза каквото мисли, не виждам защо трябваше да я нападаш и да иронизираш.

# 1 165
Защо не спрете тази конфронтация?
Ако имате да изяснявате нещо-правете го на "лични"
Никой не е длъжен да ви чете заяжданията!

Темата е за МАЙКЪЛ ДЖАКСЪН,а не за виртуални репчения!!!

ЗИЧЕ,stela2910,благодаря ви от сърце,момичета!

# 1 166
Търсих в нета сайт с аватари на Майкъл, но не намерих. Някой ако знае такъв, нека даде линк. Благодаря.   bouquet

# 1 167

Право в сърцето!

# 1 168
май и на тази тема й дойде цикъла Joy
надявам се да сържи не повече от 5 дни и после настроението да бъде същото, каквото беше когато я започнахме Hug

# 1 169
Здравейте, дами,

Аз доста набързо прехвърлих последните 10-20 страници и не съм сигурна, че много добре съм проследила за какво си говорихте.
Обаче Thinking, само на мен ли на последните снимки и кадри Майкъл ми се струва много различен... newsm78...абе някак си все едно не е той, усмивката не е съвсем същата, лицето...много странно чувство ме обзема като го гледам...Дълго време се сдървам да не питам, ама...

Общи условия

Активация на акаунт