Почитатели на Майкъл Джексън 3 - THIS IS IT

• 54 945
  • 1 293
  •   1
Отговори
# 1 125
  MJ, благодаря за линка!   Hug
да,много благодаря   bouquet
а тук все едно е с Пол Makkaртни -май имаха някакви търкания за правата на Бийтълс  newsm78 имам някакъв смътен спомен и тази рисунка ми го "извика"

# 1 126
а тук все едно е с Пол Makkaртни -май имаха някакви търкания за правата на Бийтълс  newsm78 имам някакъв смътен спомен и тази рисунка ми го "извика"

По-скоро е илюстрация на The girl is mine, според мен

# 1 127

В този ред на мисли...
     http://images.google.bg/imgres?imgurl=http://images.mirror.co.uk … 26sa%3DG%26um%3D1

П.П. Статията е втората отгоре- надолу.

# 1 128
Елси,напълно е възможно  Peace.Аз казвам ,че това ми изплува в съзнанието,като я видях  Rolling Eyes незнам защо

Honey_R   bouquet

Последна редакция: пн, 20 юли 2009, 15:55 от geradost

# 1 129
И на мен ми заприлича на Пол Макартни!  Grinning

# 1 130
  • Mtl/Sf
Фльор Peace

Mомичета,благодаря,че постнахте рисунките на Mайкъл.Бях виждала само две преди и много ми се искаше да видя и други  bouquet

Нямат никкакви търкания с Пол Mаккартни.Преди 2-3 дена слушах интерв с него и го питаха именно за такива търкания и Пол каза, че сам той  е посъветвал Mайкъл  да влезе в този бизнес с издателските права.Тогава Mайкъл mу е казал,че сmята да взеmе неговите.

# 1 131

Точно с Пол Макартние е и аз говорех за тази рисунка Илюстрация към" The girl is mine"

# 1 132
Ева, бих ти препоръчала да не ме обсъждаш още по-малко "глупостта" ми. Не изключвам версията, че може би е жив, аз мога да допускам, че има вероятност за истина в 100 версии и всяка една да влиза в противоречие с друга, но това все пак са предположения.
Simple Smile"аз мога да допускам, че има вероятност за истина в 100 версии" - това така си го написала, 4е 4ак и ти не си вярваш.
4етейки твоите постове,не мога да отрека, 4е вероятността думата "лековерие" да я свързвам за в бъдеще с теб, е много голяма.

Вероятно за теб е невъзможно човек да допуска множество варианти - ако е мъртъв вероятно е щастлив; ако не е мъртъв - говорим за конспирации.Какво глупаво има в това да допускам няколко възможности?
Simple Smileза какви варианти, вероятности,допускания ми говориш......Забрави да напишеш, 4е "ако е мъртъв" със сигурност е щастлив,защото контактьор е  говорил с духа на Майкъл:). глупава е идеята за "световна конспирация".

Избягай да ме обсъждаш, още по-малко да се съмняваш в интелигентността ми, защото аз бих се усъмнила в грамотността ти.  Grinning
Simple Smileтолкова по темата грамотност

За последно повтарям - обсъждам вероятности, никъде не казвам "ТОЙ Е ЖИВ".Правете разлика, скъпи дами, че ми писна да се обяснявам. Какви са тия големи думи "глупаво", "наивни", "съдници"?! Shocked Форумите не са за да играем по свирката на 1 човек, всеки има право да изказва мнение, да се уважава мнението на околните, дори само заради това, че си губи част от времето, за да СПОДЕЛЯ С ВАС СОБСТВЕНИТЕ СИ МИСЛИ, ДА ТЪРСИ СТАТИИ, ДА ПРЕВЕЖДА ЗАРАДИ ВАС. Ако не сте съгласни просто се аргументирайте, но моля без да обиждате другите. Не съм длъжна да чета за себе си мнения от хора, които нямат и бегла представа за мен. По-спокойно, нещо превъзбудата е в повече.
обсъждаш вероятности и аз споделих моята ( относно теб), ако ти трябват аргументи, про4ети си постовете.
 не хаби толкова нерви- това са само едни "предположения, вероятности,варианти,допускания,възможности и конспирации" относно твоята ли4ност.
спирам, мир да има Peace Peace

# 1 133
Eva, ако не ти е ден - обърка събеседника и темата.  Stop

Това не е неграмотност, а техническа грешка.

Не можеш да се изразяваш "разбираемо", опитай нещо друго, някак си не си достойна за интелектуални битки.

Опитай се да впрегнеш сега лявото и дясното мозъчно полукълбо - ти не изразяваш мнение, а демонстрираш селска простотия, заяждайки се с мен. Коя си ти, по дяволите, да ми казваш кое е глупост и кое не е?!За Господ ли се взе?!

Нервите са ми ок, но при теб очевидно има проблем. Поуспокой малко злобата и бъди жена.

Женските злобни подхвърляния са ми толкова противни, че с удоволствие няма да се включа повече. Изясни си проблемите и тогава демонстрирай "интелектуални" напъни.Може и да ти провърви.    bouquet

Последна редакция: пн, 20 юли 2009, 17:08 от MJ

# 1 134
Момичета, спрете да секарате!! Ако не друго, поне заради общата кауза. С удоволствие чета инфото, което пуската за този титан на музиката- Майкъл Джаксън.
 Последно какво се оказа, какво или кой е убило/л  Джако? Peace

# 1 135
Ксило..., едва ли скоро ще стане ясно. Последното, което четох е, че няма твърди улики срещу лекаря му. Има поставена инжекция, за която има съмнения, че е предозирана, но не е ясно това дали значи убийство на този етап. Аз лично някак не вярвам...  Confused

# 1 136
Абе айде стига препирни бе! Ева теб какво те бърка кой в какво вярва! Ако някой предпочита да вярва, че Майкъл е жив, че някой е говорил с духа му и тн, да си вярва, нали на никой не пречи.  MJ не си натрапва мненията, просто споделя инфо и малко по-различни гледни точки относно смъртта и състоянията след нея.
Мен лично това не ми пречи. Аз казах в какво вярвам и точка. Няма да се разправяме сега тука като малките деца!

# 1 137
  • Mtl/Sf
За сега всичко сочи към Пропофола,но аз чакам с нетърпение да пипнат доктора да даде обяснение за безумния си сърдечен масаж и 30-те мин.забавяне на обаждането към 911.

За съжаление това нищо няма да промени,но все пак малко справедливост няма да навреди.

# 1 138
Ксило..., едва ли скоро ще стане ясно. Последното, което четох е, че няма твърди улики срещу лекаря му. Има поставена инжекция, за която има съмнения, че е предозирана, но не е ясно това дали значи убийство на този етап. Аз лично някак не вярвам...  Confused

Аз не мога да разбера първо бяха много нахъсани, че е убийство, тръгнаха в тая насока /а те без подозрения няма да го направят/, после изведнъж - ама няма никакви данни за убийство. Само да не тръгнат да потулват нещата  Confused

# 1 139
Момичета , ето че и не само сред хората има фенове на Майкъл
Вижте http://www.vbox7.com/play:30186d30

Общи условия

Активация на акаунт