Почитатели на Майкъл Джексън 3 - THIS IS IT

• 55 146
  • 1 293
  •   1
Отговори
# 195
ох, направо ме пренесохте на концерта с историите ви. Ще кажеш, че и аз съм го видяла  Crazy

П.П. liliyyy, мерси за линковете  Hug тръгнах да тегля  Flutter

Последна редакция: пн, 13 юли 2009, 22:17 от Фльор

# 196
ох, направо ме пренесохте на концерта с историите ви. Ще кажеш, че и аз съм го видяла  Crazy

П.П. liliyyy, мерси за линковете  Hug тръгнах да тегля  Flutter

После кажи какво изтегли и дали е целия.Сега съм ненаситна за Майкъл.Не ми стига Йокохама,искам още.

# 197
Здравейте! Днес през почивките си пускам майкъл. Едно от любимите ми негови изпълнения е това :

http://www.youtube.com/watch?v=qIq2UWCTCBM.

Страшно харесвам хореографията и замисъла тук.

Ау, невероятно е! Неповторимо! Не бях го гледала, мерси, че сподели!

# 198
Цитат

Аууу,позор!Точно това задължително всеки трябва да го е гледал!Класика в жанра,просто!!!

# 199
Цитат

Аууу,позор!Точно това задължително всеки трябва да го е гледал!Класика в жанра,просто!!!

Ако имаш нужда да сдъвчеш някого, за да ти олекне от нещо друго, тогава нямам против да съм аз... но ако само ще си чешем клавиатурите - няма смисъл, защото просто благодарих на мацка за нещо, което наистина досега не бях виждала! Peace

# 200
Цитат

Ако имаш нужда да сдъвчеш някого, за да ти олекне от нещо друго, тогава нямам против да съм аз... но ако само ще си чешем клавиатурите - няма смисъл, защото просто благодарих на мацка за нещо, което наистина досега не бях виждала! Peace

Знаех си че ще ме изтълкуваш погрешно.Извинявам се!Наистина звуча идиотски.Исках да кажа,че това е невероятно изпълнение и наистина всеки трябва да го види.Нямах намерение никого да "дъвча".Не съм такъв човек.Още веднъж Извинявай!!! Hug

# 201
Поздравления за новата тема, следя всичко което пускате за Майаъл, благодаря ви!
Сега се връщам 14 страници назад , за да наваксам от днес.

# 202
И на мен днес ми е много криво.Какво ти криво,то всичко пак с пълна сила ме залива.Цял ден не можах да се откача от компютъра...Така мъчно ми става.Само като си помисля,че тези очи ще ни изпиват вече само от стари снимки и клипчета...Че тази усмивка и невероятен смях ще ни разсмиват само от стари клипчета с не дотам добро качество,че ще чуваме прекрасния нежен глас само от стари интервюта....Да ще слушаме песните му ,но от тях като че ли боли много повече,а си е направо коштунство в момента да слушам каквато и да е друга музика...Абсуред!
Затова благодаря ви Вики,Лили за тези споделени спомени,защото са истински и точно затова ни правят съвсем съпричастни и ни отнасят там ,където вие сте ги създали - в магията на Майкъл...
Вики,аз бях писала за Башир и точно това беше,което глегах и исках да го разстрелям  Embarassed За мен той е основния ,който съсипа Майкъл,защото все си мисля,че независимо от всичко вече се е бил поотърсил от 93-та и е продължил напред до излъчването на филма.Както бях и писала,в едно от всичките изгледани неща някой от близките му хора каза,че след филма е споделил"Сега се погребах..."Знаел е какво ще последва,а и то си последва....

киара благодаря ти за линковете  Hug Хубаво е да се виждат тези неща - до къде стига алчността,липсата на морал и каквито и да било ценности.

Елси днес пуснах пълната версия,можеш да се насладиш  Hug
ето Michael Jackson - 1995 MTV Awards Performance HQ - 10 минутна тотална наслада  Peace

Лили,забравих да ти благодаря за линка със бубулечката.Как мога да си сваля този смях от последните 2-3 секунди искам да го чувам непрестанно  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 13 юли 2009, 23:03 от mi6ince

# 203
Здравейте! Днес през почивките си пускам майкъл. Едно от любимите ми негови изпълнения е това :

http://www.youtube.com/watch?v=qIq2UWCTCBM.

Страшно харесвам хореографията и замисъла тук.

znaete li koq godina e?

# 204
За лека нощ една много сладка песен на Майкъл и Пол Маккартни :
The Girl is mine

# 205
http://vbox7.com/play:de27124b

Привет и дано ви хареса линка. Ако вече е пускан, съжалявам!

# 206
anilevi 95-та

# 207
liliyyy,  Peace

Елси днес пуснах пълната версия,можеш да се насладиш  Hug
ето Michael Jackson - 1995 MTV Awards Performance HQ - 10 минутна тотална наслада  Peace

Благодаря ти и на теб! Все още наваксвам с гледането на линковете от деня, толкова много неща бяха пуснати (с две деца на главата можеш да правиш всичко друго, но не и гледаш)...

anilevi, годината се вижда от заглавието на линка на mi6ince, явно е от 95г.

Защо изобщо се хабите да коментирате Башир?! Той не заслужава нито тракането по клавиатурата, нито уеб-пространството, което заема.... ooooh!

# 208
Елси newsm10

Започнах с този линк и с него завършвам.

http://www.youtube.com/watch?v=kFcdWBXrIfI&feature=related

Няма го вече,милички.
Ще се ровим в нета,за да събираме спомени от него.
Ще подреждаме пъзела и когато той е готов ще усетим студа.
Ще усетим,че искаме още,защото как се живее само със спомени???

Последна редакция: пн, 13 юли 2009, 23:43 от liliyyy

# 209
  • гр. Козлодуй
http://www.youtube.com/watch?v=snjlNkl9PAA&feature=related

Ето такъв го видях за първи път. Толкова е сладък ... За днес приключвам с клиповете, че ми изтекоха очите, а половината едвам изгледах. Утре продължавам и така ще гледам сигурно докато мога да виждам.

Общи условия

Активация на акаунт