Почитатели на Майкъл Джексън 3 - THIS IS IT

• 55 003
  • 1 293
  •   1
Отговори
# 915
  • Бургас
Сега не искам да ставам като тези, които и до сега вярват, че Елвис е жив, но момичета, на това изказване, че ще стартира последното си шоу от Лондон, това не е Майкъл... Не ми прилича на него, а и гласа е друг... Писа се, че имал двойник, защото самият той бил прекалено болен, за да понесе напрежението от турнето. Двойника умеел да го имитира до съвършенство и явно е трябвало да го замести на предстоящите концерти.  Въпреки че е голяма мистификация, аз все още се питам, дали е така. Вие как мислите?

# 916
Сега не искам да ставам като тези, които и до сега вярват, че Елвис е жив, но момичета, на това изказване, че ще стартира последното си шоу от Лондон, това не е Майкъл... Не ми прилича на него, а и гласа е друг... Писа се, че имал двойник, защото самият той бил прекалено болен, за да понесе напрежението от турнето. Двойника умеел да го имитира до съвършенство и явно е трябвало да го замести на предстоящите концерти.  Въпреки че е голяма мистификация, аз все още се питам, дали е така. Вие как мислите?
newsm78

чета...за тайната му съпруга,за донора на спермата на децата му че е доктора-дерматолога му,за това че е г.. и е че е бил толкова болен че се е придвижвал инв.количка(има и снимки)
и за какво ли още НЕ
Да различен е на последното изказване,да не е казал много за да преценя по гласа му,но да си направи такава шега с феновете не вярвам на 100%

# 917
и аз не мисля, че е щяло да има двойник. Все пак има хора наоколо, те нямаше как да сгрешат дали е той или някой с маска. Колко много снимки има като го дават да отива на репетици и така нататък. И нали имаше записано над 100 часа репетиции за тези концерти - ако е нямало той да танцува, защо е репетирал, след като друг е щяло да пее и играе вместо него? На мен ми звучи много неправдоподобно. Ти къде го чете това? Не съм го срещала.

# 918
  • Бургас
Вече не се сещам къде го четох. Не че вярвам на писанията за него, никога не съм го правила. Доверявам се само на това, което усещам, а то е вдъхновение и уважение пред таланта му, но действително ми се стори по-друг на тази изява и затова се чудя ... Да, доста недостоверно изглежда наистина...

# 919
Аз лично не вярвам за такива двойници дето щели да го заместват на концертите. Който иска да вярва. То сега какво ли не ще изпише. Аман.

# 920
    Съмнявам се да има толкова добър двойник на Майкъл, който да заблуди множеството истински фенове. Още повече точно на финала.  Sad

# 921
  • Mtl/Sf
anilevi,писах ти на лични

# 922
За концертите просто коментирах именно за вълните и т.н. Ясно е, че няма как да се спреш, ако всички се движат и т.н... Не съм говорила за истерични фенки и нищо такова. Просто има и други много големи концерти... Иначе аз и на концерт от 500 човека едва ги удържах на гърба си в един момент, защото бях точно пред сцената и буквално ме притискаха към нея. Понякога просто се чудя защо фенове причиняват това на други фенове.
Извинявам се за офф топика.
много ми е хубаво да ви чета спомените от концертите. Споделяйте още  Hug

# 923
Вчера или по-точно снощи разтоварване е паднало тук,а аз на работа Sad
Какво като се е обсъждал пакета на Майкъл?Тогава да не обсъждаме очите,усмивката,тялото му.Та,пакета си е част от него,а и той с охота наблягаше на него.

Колкото до концертите сте прави.И аз си мислех преди това,че припадат заради него.Да ,ама не.Припадат защото не се диша.Спомням си че,аз през цялото време се бях облегнала на рамото на един(бях на 2-рия ред)и той усилено се опитваше да се освободи от "хватката" ми.Най-накрая ми каза нещо на турски,а аз му отговорих с жест,изправяйки ръката си нагоре на български"Така ли да я държа?".Той ме изгледа лошо и се отказа.Нямаше място където да си сложа ръката.И,да,докопвахме се до водата.Свршва песентта и започва да се чува "Су"(така научих,че вода на турски="су").Предавахме чашите назад,пиехме...А за Букурещ знам какво е било,защото на неуспешния опит да го видим в Истамбул през 92 с нас беше и едно момиче,което си показа огромните синини.Кошмар е било.До колкото си спомням в Истамбул бяхме около 45-50 хиляди?!
Искам много да разказвам за концерта,но наистина не го помня.Мъгла ми е.Имам само откъслечни спомени.За нашето момиче,което Майкъл гукаше на сцената.Беше много мил момент.Помня,че я обърна с лице към публиката...Много е странно как толкова важно събитие в живота ми не помня?!Явно емоцията е била над всичко.

# 924
Да, от такива моменти помниш най-вече емоцията. И то интензитета й, не дори самата емоция. Толкова ми се е искало да има как да си ги запиша тези моменти някак, за да мога да си ги връщам после.... Усещания, миризми, гледка...

А как са избирали момичетата, с които Майкъл танцува? Не може да е бил той, така че явно хора от охраната. Може би по някакви критерии, които Майкъл им е бил дал - примерно да танцува, да пее... кой знае. Любопитно ми е. Намирам, че е много красиво и мило.

# 925
Да, от такива моменти помниш най-вече емоцията. И то интензитета й, не дори самата емоция. Толкова ми се е искало да има как да си ги запиша тези моменти някак, за да мога да си ги връщам после.... Усещания, миризми, гледка...

А как са избирали момичетата, с които Майкъл танцува? Не може да е бил той, така че явно хора от охраната. Може би по някакви критерии, които Майкъл им е бил дал - примерно да танцува, да пее... кой знае. Любопитно ми е. Намирам, че е много красиво и мило.

Аз и вчера казах,че трябвало всичко да опиша от-до,но не съм и ме е яд!!!
Да,от охраната избират момичетата.После им провеждат инстуктаж как да се държат на сцената.
Аз никога не съм го одобрявала.Не мога да го обясня.Да,невероятно е да попаднеш в прегръдките на идола си,но след това...Предполагам за депресията,кото ги е споходила.Да го усещаш как диша,как пее на ухото ти,да го вдишваш,прегръщаш и след това да ти го отнемат.Не,благодаря!!!

По този повод винаги съм се сещала за това стихитворение на Дора Габе

Недей се приближава!
бъди изображение
върху стъклата на старинна катедрала,
високо и недосегаемо
за да остане вечнят копнеж
в опразненото ми от теб сърце,
притихнло от бдение.
Недей се приближава...

Последна редакция: нд, 19 юли 2009, 09:35 от liliyyy

# 926
Аз мисля, че е прекрасно. Не само за тези, които са там. За всички, които гледат тази споделена емоция.
Да може да им е било трудно, тъжно и свръх емоционално за няколко дни, но пък е красиво чувство. И като премине емоцията остава невероятен спомен.

# 927
И аз мисля че е прекрасно...тези момичета са били и са все още в плен на МДж...това е нещо което не се забравя
Попаднах на коментар,сигурно си спомняте на един консерт,момиче припадна в прегръдките му,а Майкъл я вдигна на ръце и я даде на охраната....точно това момиче споделяше че всяка нощ и изобщо живота й е посветен на Мдж на каузите му,че това е толкова силно и емоц и физически чуство за нея...та тя е носена на ръце от идола си Peace

# 928
Добре, погледни го от тая гледна точка:
По-добре ли щеше да бъде да обсъждаме поредната жълта статия от някой съмнителен сайт? Или пак да се подхванат вече за стотен път темите дали децата са негови, дали има 2 или 10 операции, дали еди-какво-си , дали еди-що си? А и това, че обсъждаме точно "пакета" .. ами то можеше всичко да обсъждаме - косата му, очите му.. тогава пак ли щеше да напишеш такъв коментар? Просто някои хора днес не са в дупка.. и това ли е лошо?
Мисля, че не е уместно да правиш коментари от рода на "темата стана тъпа след като сложихте еди-каква-си снимка и я коментирахте" или "не разбирате посланията му" или "той едва почина, а вие се смеете". Не, защото на мен не ми харесва кометара ти или нещо подобно, а защото го завърташ по такъв начин, че ..
ами да, едно от посланията му беше "Smile, though your heart is aching" ами в момента май това правим? спомняме си го от веселата страна... аз лично не искам да го запомня с мемориала, някоя снимка, където има рани по краката или нещо подобно..
Сега ще се изпишат сигурно две страници кой прав и кой крив.
Който иска, така да го приема.
За мен не е важно дали ще е пакета му, носа му, дрехите му, дали може да прави бойтбокс или да играе народни танци(?)...
и само не говори за "фанатични фенове", моля те  Peace
Майкъл беше творец,
целта е да се забавляваме и да се радваме и никога да не го забравяме.
 Hug
Темата най накрая става точно такава каквато трябва да бъде.
Не обръщайте внимание на злостни забележки.
Днес е първият ден в който я отварям и има усмивка на лицето ми,а не сълзи в очите.
Обичам Ви вече всички.
Благодарна съм,че ви има.

# 929
Майкъл беше творец,
целта е да се забавляваме и да се радваме и никога да не го забравяме.
 Hug
Темата най накрая става точно такава каквато трябва да бъде.
Не обръщайте внимание на злостни забележки.
Днес е първият ден в който я отварям и има усмивка на лицето ми,а не сълзи в очите.
Обичам Ви вече всички.
Благодарна съм,че ви има.

Каза ли им го!

Последна редакция: нд, 19 юли 2009, 13:44 от liliyyy

Общи условия

Активация на акаунт