Почитатели на Майкъл Джексън 3 - THIS IS IT

• 55 007
  • 1 293
  •   1
Отговори
# 75
Като стана дума за Чарли Чаплин вчера говорихме с една приятелка как гроба му е бил осквернен и двете споделихме мнение,че гроба(ох!!!  Cry) на Майкъл ТРЯБВА да се пази в тайна за много дълго време.Ще се случи същото.Има всякакви откачалки.

Е, това точно пък не го разбирам! И ме е яд на обясненията на семейството, че трябвало да го обмислят, че затова нямали да кажат, дрън-дрън... Толкова ли е трудно да си го погребат човека, да почива в мир, дето се казва, а пък да се назначат двама човека за охрана?!

И понеже нали днес нарочихме live изпълненията, ето едно любимо и от мен - Michael Jackson Man in the Mirror with Gospel Choir live 1988

Последна редакция: пн, 13 юли 2009, 13:10 от Елси

# 76
Момичета, каруцата,като се обърне...пътища много. Sad Сега чета Ла Тоя и ми се струва,че изпитва мъка и яд за това,че е твърде късно да се направи каквото и да било.Сигурно и се иска да е направила нещо за брат си преди трагичния край, но по една или друга причина не се е случило...това все пак не значи,че не го е обичала.Убедена съм,че всички от семейството са го обичали...просто ние хората имаме гадния навик винаги да оставяме нещата за утре и да мислим,че в живота...в нашият живот точно няма да се случат лошите,непоправими неща. Винаги си казваме - има време...утре ще го направя,но понякога просто няма утре. За Майкъл това утре го няма...няма го да него,за нас,за тях.Истината е,че си е бил самотен,неразбран.Истината е,че всичко,което е искал...всичко,което ние всички искаме е да имаме приятелско рамо и доверие в хората.Според мойте усещания за Майкъл, то той е имал двойно по-голяма нужда от това да вярва на хората,защото той самия е бил толкова неразбираемо за всички хора чист и искрен. Няма как да отречем, че една такава чистота на душата никога не се разбира от хората...не и преди да я загубим. Може би защото самите ние не сме така чисти,така готови да даряваме само и единствено без нищо в замяна. Просто не ни се вярва,че е възможно да съществува на света същество без корист и лоши подбуди. Освен това мисълта за унижението на което е бил подложен...невъзможността му да разбере - защо хората го правят?Какво им е сторил? Та той обича хората и им помага - защо?!Та точно тази мисъл кара през тялото ми да преминава тръпка на болка - болка,която не е физическа, но те разтърсва така силно,че чак дъхът ми спира. Не ме интересува дали се е дрогирал...не ме интересува дали е убит(а аз съм убедена,че е убит заради тъпите 50 концерта)...честно ви казвам. Наясно съм,че няма как да променя нещата. Нещото,което не мога и не мога да преглътна е желанието на хората да унижим,унищожим,смачкаме добрите.Защото добрите не отвръщат.Защото добрите ще се затворят и ще плачат и утре ще са готови отново да са добри,защото те друг начин на съществуване не познават и което е по-важно...не искат да познават.За мен Майкъл беше стъпкан и той не можа да се справи с това. Аз също не мога да се справя...още не. Cry

# 77
http://news.data.bg/2/bulgaria/60017

Дечицата му подготвяли турне..Силно се надявам да не е истина,нека поне семейството му да съумее тях да предпази.

# 78
Като стана дума за Чарли Чаплин вчера говорихме с една приятелка как гроба му е бил осквернен и двете споделихме мнение,че гроба(ох!!!  Cry) на Майкъл ТРЯБВА да се пази в тайна за много дълго време.Ще се случи същото.Има всякакви откачалки.

Е, това точно пък не го разбирам! И ме е яд на обясненията на семейството, че трябвало да го обмислят, че затова нямали да кажат, дрън-дрън... Толкова ли е трудно да си го погребат човека, да почива в мир, дето се казва, а пък да се назначат двама човека за охрана?!

Кой казва,че не е погребан?Аз мисля,че отдавна са го направили.Това е сина им,брат им,баща им.Нали не мислиш,че точно те ще се гаврят със тялото му???
Момичета, каруцата,като се обърне...пътища много. Sad Сега чета Ла Тоя и ми се струва,че изпитва мъка и яд за това,че е твърде късно да се направи каквото и да било.Сигурно и се иска да е направила нещо за брат си преди трагичния край, но по една или друга причина не се е случило...това все пак не значи,че не го е обичала.Убедена съм,че всички от семейството са го обичали...просто ние хората имаме гадния навик винаги да оставяме нещата за утре и да мислим,че в живота...в нашият живот точно няма да се случат лошите,непоправими неща. Винаги си казваме - има време...утре ще го направя,но понякога просто няма утре. За Майкъл това утре го няма...няма го да него,за нас,за тях.Истината е,че си е бил самотен,неразбран.Истината е,че всичко,което е искал...всичко,което ние всички искаме е да имаме приятелско рамо и доверие в хората.Според мойте усещания за Майкъл, то той е имал двойно по-голяма нужда от това да вярва на хората,защото той самия е бил толкова неразбираемо за всички хора чист и искрен. Няма как да отречем, че една такава чистота на душата никога не се разбира от хората...не и преди да я загубим. Може би защото самите ние не сме така чисти,така готови да даряваме само и единствено без нищо в замяна. Просто не ни се вярва,че е възможно да съществува на света същество без корист и лоши подбуди. Освен това мисълта за унижението на което е бил подложен...невъзможността му да разбере - защо хората го правят?Какво им е сторил? Та той обича хората и им помага - защо?!Та точно тази мисъл кара през тялото ми да преминава тръпка на болка - болка,която не е физическа, но те разтърсва така силно,че чак дъхът ми спира. Не ме интересува дали се е дрогирал...не ме интересува дали е убит(а аз съм убедена,че е убит заради тъпите 50 концерта)...честно ви казвам. Наясно съм,че няма как да променя нещата. Нещото,което не мога и не мога да преглътна е желанието на хората да унижим,унищожим,смачкаме добрите.Защото добрите не отвръщат.Защото добрите ще се затворят и ще плачат и утре ще са готови отново да са добри,защото те друг начин на съществуване не познават и което е по-важно...не искат да познават.За мен Майкъл беше стъпкан и той не можа да се справи с това. Аз също не мога да се справя...още не. Cry

Много силно казано.Не искам да е убит!!!Не мога да си представя,че някой ще иска да убие такъв човек като него.Отказвам.Предпочитам да е поредната жертва на шоу-бизнеса,но не и довършен напълно от нищожества.Не бих понесла тази мисъл.Не!

Последна редакция: пн, 13 юли 2009, 13:05 от liliyyy

# 79

Кой казва,че не е погребан?Аз мисля,че отдавна са го направили.Това е сина им,брат им,баща им.Нали не мислиш,че точно те ще се гаврят със тялото му???

Как кой - семейството му! Продължават с тази лъжа, надявайки се, че никой няма търси мястото явно.... знам ли. За мен това не е покой.... А както казах, не е трудно то да бъде охранявано срещу посегателства.

# 80
liliyyy, ми никой не иска,но .... Sad

# 81
  • София
Някъде четох че е приел исляма 2008г. това вярно ли е, някой знае ли подробности ? newsm78

Мисля,че това са просто слухове защото поживя в Бахрейн.Не съм срещала никъде някой да го е потвърдил официално.Само разни таблоиди дъвчеха такива неща.Може да се е интересувал от религията,но не мисля,че я е приел.

Ох, и аз така прецених но да попитам, че ми беше странно дали го е направил.

За убийството относно 50-те концерта, просто тръпки ме побиват. Не мога да приема, че  са го използвали толкова преднамерено, жестоко и безскрупулно, че неговия живот да е бил без значени пред парите.

# 82
Правят реалити трилър след смъртта на Краля
http://www.-spam040-/modules/news/article.php?storyid=13464

Филип Киркоров пя за Джако и Алла
http://www.-spam040-/modules/news/article.php?storyid=13457

# 83
Чесно да си призная,след като прочетох разговора на тел.911,
мисълта за убийство прелетя през главата ми.
Не мога да си представя,че той е бил толкова зле,че да не помисли какво би причинил на децата си.
Да не се пази и да рискува по този нелеп начин живота си.
Склона съм да повярвам на сестра му.
Дано виновните да бъдат наказани.
 Praynig дано...

# 84
  • Стара Загора/Сливен
Може да сте го пускали , клипче от филма "Капитан Ео" http://www.dailymotion.com/video/x2aavw_michael-jackson-captain-eo-disneyla_music

# 85
Цитат
Нещото,което не мога и не мога да преглътна е желанието на хората да унижим,унищожим,смачкаме добрите.Защото добрите не отвръщат.Защото добрите ще се затворят и ще плачат и утре ще са готови отново да са добри,защото те друг начин на съществуване не познават и което е по-важно...не искат да познават
Аbi Толкова е силно това,което си написала...

Есенно цвете  Hug и това осъзнах,но както казах явно днес не ми е ден ....

Michael Jackson You Are Not Alone Live Acapella

Michael Jackson - 1995 MTV Awards Performance HQ

Последна редакция: пн, 13 юли 2009, 13:46 от mi6ince

# 86
# 87
Много силно казано.Не искам да е убит!!!Не мога да си представя,че някой ще иска да убие такъв човек като него.Отказвам.Предпочитам да е поредната жертва на шоу-бизнеса,но не и довършен напълно от нищожества.Не бих понесла тази мисъл.Не!
Никой не би приел тази мисъл! Ако беше боледувал, някак си близки, роднини и др.се настройват за приближаващия край. Но ако е било убийство........Нямам думи. Много се разприказва Ла Тоя, нещо, гузна съвест или......Не знам, объркана съм.

Моята любима песен от концерт, за вас!  http://www.youtube.com/watch?v=eO0Q2yu1pzk
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Women in the mirror, да ти е живо и здраво мъничето- племенниче, раче-осмокраче и да ви радва.

# 88
Някъде четох че е приел исляма 2008г. това вярно ли е, някой знае ли подробности ? newsm78

Мисля,че това са просто слухове защото поживя в Бахрейн.Не съм срещала никъде някой да го е потвърдил официално.Само разни таблоиди дъвчеха такива неща.Може да се е интересувал от религията,но не мисля,че я е приел.
I believe in God very much
Думи на Майкъл............
доколкото знам, Джърмейн прие исляма, дори съобщявайки за смъртта на Майкъл, той каза :Алах да е с него, а не Господ Rolling Eyes
Най - страното е, че и в книгата си Майкъл казва, че ако има деца, иска Реби да се грижи за тях newsm78

# 89
Чесно да си призная,след като прочетох разговора на тел.911,
мисълта за убийство прелетя през главата ми.
Не мога да си представя,че той е бил толкова зле,че да не помисли какво би причинил на децата си.
Да не се пази и да рискува по този нелеп начин живота си.
Склона съм да повярвам на сестра му.
Дано виновните да бъдат наказани.
 Praynig дано...

Най-тъпото е,че парамедиците са дошли след 30 минути.Как може да не знаеш адреса,на който си доста често и не е на неизвестно място.Това е тъпо обяснение.Той ще издъхва в ръцете ти,а ти ще тичаш нагоре-надоу да търсиш човк,който знае адреса и има телефон.Не ми се говори за това.Тази тема е коментирана вече.

Сигурна съм,че Майкъл е погребан.

Ето и снимка от друг форум...Тя сама говори.

Общи условия

Активация на акаунт