Почитатели на Майкъл Джексън 3 - THIS IS IT

• 54 998
  • 1 293
  •   1
Отговори
# 465
Aз не разбрах дали ще се свържете с феновете от mmlegends.com
Хубаво би било да сmе обединени Peace

И mалко благородно ви завиждаm,че сте заедно Hug

първо трябва да се уто4ни датата, 4аса и мястото

# 466
Много хора са искали да му помогнат, но той е бил много голям инат.Съжалявам. не можеш да промениш съдбата на никой. В момента, в който някой не му е изпълнявал желанието той се е отдръпвал, всичко е приемал много лично. Такива са поне думите на приятелите му, една от тях е и Елизабет Тейлър.

Още от ченелинг.

# 467

Това някакво прощално писмо на Майкъл ли е? Tired

# 468
.....момичета
давайте в същия дух
Много ме е яд че нямам нет постоянно,но вечер правя преглед за деня и изчитам всичко

Склонна съм да вярвам на всякакви щуротии да си призная Rolling Eyes,и за движението на носилката....и за това че може и да е жив Tired,ще ми се

# 469

Склонна съм да вярвам на всякакви щуротии да си призная Rolling Eyes,и за движението на носилката....и за това че може и да е жив Tired,ще ми се

Все едно аз съм го написала.
А какво е това движение на носилката?!  Thinking
 Embarassed

# 470
Не е прощално писмо, а контактьор говори с духа на Майкъл.

Ами аз също съм склонна да вярвам и да ви призная честно не се притеснявам, че на някой ще му е смешно.Не вярвам от вчера в такива неща.И да ви призная - чувствам се много по-добре, като чета, че се чувства щастлив и че са го посрещнали музиканти  Heart Eyes   Flutter

# 471

Все едно аз съм го написала.
А какво е това движение на носилката?!  Thinking
 Embarassed

zа това ли става дума  Simple Smile
http://www.youtube.com/watch?v=v70znoQN33g&feature=related

# 472

Ами аз също съм склонна да вярвам и да ви призная честно не се притеснявам, че на някой ще му е смешно.Не вярвам от вчера в такива неща.И да ви призная - чувствам се много по-добре, като чета, че се чувства щастлив и че са го посрещнали музиканти  Heart Eyes   Flutter

...а някой може ли да го преведе или поне да разкаже за какво става въпрос,понеже не разбирам много англ.  Embarassed Embarassed Embarassed

# 473

...а някой може ли да го преведе или поне да разкаже за какво става въпрос,понеже не разбирам много англ.  Embarassed Embarassed Embarassed

Няма да мога в момента да го преведа дума по дума, но като ще обясня накратко - чувства щастлив, радва се, че е бил добър баща, казва, че обича семейството; моли ни да не страдаме и да не го оплакваме, защото се чувства свободен.казва, че ще продължи да помага на децата. Последните 16 години от живота му са били много тежки, никой не е виновен за смъртта му и няма никакво значение какъв ще е доклада от аутопсията. казва, че е загубил контрол над емоциите си, заради негативното мнение на хората към него, това е опустошило животът му, но каквото е станало е вече минало. Единствено тъгува затова, че няма да може да изгледа децата си, докато те растат и не иска те да страдат. Иска да всеки да изпрати любов и Божия светлина към семейството му, за да живеят щастливо. Казва, че е заобиколен от любов и небесни ангели.  Притеснява, че емоциите на феновете му ще променят смисъла, превръщайки го в мъка и страдание. Казва, че обича и баща си. Това е горе-долу.

# 474
Нали преди време някой даде линк към статия за други контактъори и там се казваше, че доста хора ще казват, че уж говорили с духа му, но това няма да е възможно преди да минат няколко месеца...Нищо за братята и сестрите не е казал, за завещанието си...

# 475

Няма да мога в момента да го преведа дума по дума, но като ще обясня накратко - чувства щастлив, радва се, че е бил добър баща, казва, че обича семейството; моли ни да не страдаме и да не го оплакваме, защото се чувства свободен.казва, че ще продължи да помага на децата. Последните 16 години от живота му са били много тежки, никой не е виновен за смъртта му и няма никакво значение какъв ще е доклада от аутопсията. казва, че е загубил контрол над емоциите си, заради негативното мнение на хората към него, това е опустошило животът му, но каквото е станало е вече минало. Единствено тъгува затова, че няма да може да изгледа децата си, докато те растат и не иска те да страдат. Иска да всеки да изпрати любов и Божия светлина към семейството му, за да живеят щастливо. Казва, че е заобиколен от любов и небесни ангели.  Притеснява, че емоциите на феновете му ще променят смисъла, превръщайки го в мъка и страдание. Казва, че обича и баща си. Това е горе-долу.

Мила  Hug
много съм ти благодарна!   bouquet
Дано наистина е щастлив там където е!  Praynig Praynig Praynig
Най-много ме изненадва как човек като него може да изгуби контрол заради негативните мнение на другите?!  newsm78 Кои други?Жилтата преса?!  ooooh! Истинските му фенове не са вярвали в тези глупости!  Целия свят го обожаваше (което е меко казано),хората припадаха пред очите му по концертите....
Не разбирам...  Confused
Да не говорим,че някъде прочетох,че 13 негови фенове са се самоубили,когато са разбрали за смърта му...  Cry

# 476
Това не е вярно, че не може да се разговоря веднага след смъртта.Някои предпочитат да го правят по-късно, защото душата все още търси покой, объркана е и т.н.  Който иска да вярва, както сърцето му го чувства.  Heart Eyes на мен ми е по-добре да се "лъжа" с подобни неща, отколкото хилядите спекулации относно дали е гей, какво му е завещението, дали е убит и дрън-дрън.

# 477
  • Mtl/Sf
Mного хора ще правят сензации сега на негов гръб.Сто процента сега ще изскочи някой,който ще твърди,че Mайкъл mу е казал,че е убит или се е саmоубил,после че иска да е в Невърленд,после че не иска и куп ей такива тъпотии.
Просто хората иmат нужда да подхранват споmена  за него mакар и с истории със съmнителна достоверност.
Но и наm mи се ще тази статия да е истинска Peace

# 478

според мен не се мърда, а просто сянката на някакъв кабел или нещо такова минава през белия чаршав и се получава илюзията, че се движи. Sad
Иначе тия статии със свързването с духове и да искам, как да им вярвам. Не казвам, че отричам такива свръхестествени неща, но то всеки може да седне и да си измисли нещо. Whistling

# 479

според мен не се мърда, а просто сянката на някакъв кабел или нещо такова минава през белия чаршав и се получава илюзията, че се движи. Sad
Иначе тия статии със свързването с духове и да искам, как да им вярвам. Не казвам, че отричам такива свръхестествени неща, но то всеки може да седне и да си измисли нещо. Whistling

да и аз виждам само сянка.някой сигурно скоро ще каже, 4е е видял Майкъл жив и здрав на самотен остров  doh

Общи условия

Активация на акаунт