Почитатели на Майкъл Джексън 3 - THIS IS IT

• 54 897
  • 1 293
  •   1
Отговори
# 1 230
И аз се интересувам за срещата в Пловдив. От колко часа и къде?

# 1 231
Beautiful Love song by Glenn Lewis
(Disclaimer on most Pics and the Song )!

It feels like a fire that burns in my heart
Every single moment that we spend apart
I need you around for every day to start
I haven't left you alone
There's something about you, I stare in your eyes
And everything I'm looking for I seem to find
All this time away is killing me inside
I need your love in my life

I wanna spend time till it ends
I wanna fall in you again
Like we did when we first met
I wanna fall with you again

We fought in a battle, nobody won
And now we face a mountain to be overcome
You can't turn away, the past is said and done
I need us to carry on

You'll try everything you never thought would work before
When you live, when you love, and you give them your all
You can always give up some more
Baby nothing means anything unless you're here to share it with me
I can breathe, I can bleed, I can die in my sleep
Cause you're always there in my dreams

I wanna fall with you again ...

in You again ...

# 1 232
Аз още не съм гледала интервюто с Лари Кинг, но като ви гледам коментарите, не ми се иска много  Confused

sunny1979, този текст е много хубав.   bouquet

# 1 233
Здравейте момичета
Искам да вметна защото гледам че се бъркате ,компанията която подписа Майкъл за 50 концерта не е  AIG   a   AEG      всъщност AEG live ,те са  концертна компания а не застрахователна. Peace

-------------------------------------
sunny1979  текста е от тази песен на Майкъл ,предполагам знаеш но за другите момичета :

http://www.youtube.com/watch?v=nZHsL6C3awY

В момента ми е любима  Heart Eyes

# 1 234
  • MJF
здраейте. аз вчера бях на вълна-Fall Again. всеки ден откривам по една песен , която съм слушала малко или въобще не съм. с многократно слушане и текста понаучавам и за ужас сигурно на съседи припявам Laughing, но още не мога да слушам музика , която не е на Майкъл Джаксън.
Попрегледах клюките по медиите. Нови факти не видях. Чета клюката за участието на братята Джаксън и на Джанет на концерти в Лондон ,месец август.

Свалих си концерта от Копенхаген от 1997 29 август но на тази версия се оказа, че го няма момента с тортата и изпълнението на феновете.  Sad

# 1 235
# 1 236
Чудя се защо нападате баща му?Какво е можел да направи човека?
А и някои хора показват по различен начин любовта си.Нека не забравяме,че,ако не е бил толкова упорит,пробивен и строг,Майкъл Джаксън като явление в музиката можеше и да не съществува.А и да не забравяме,че Джо е на 82 години....
Бях на работа днес и не успях да гледам интервюто на 100% спокойствие.Те просто са ги държали на разстояние.Някъде,някой беше казал,че Майкъл дори не е знаел,че подписва за 50 концерта.Може би са използвали зависимостта му и са го тъпчели с лекарства в конски дози.И от последнаната,той просто не се е събудил.Както този каза(цитирам по памет):"След като са обявили Майкъл за абсолютно здрав защо са изисквали лекар в къщата му?"
Изобщо нещата добиват огромни измерения и започвам да се съмнявам,че ще разберем истината.Ще осъдят 2-3 лекари за непредумишлено убийство на 3-4 години(някаква адвокатка при Лари Кинг беше казала,че толкова е по закон) и нещата ще замлъкнат.Но защо,причините май няма да ги разберем. Rolling Eyes
Как са искали от AEG да го изтискат като лимон,въреки,че той е бил зле и как с цената на всичко са го държали в пълна мъгла сигурно ще остане за историята.Някой да е разбрал на 100% какво се е случило с Мерелин Монро???

Колкото до срещата от другия форум ще дойдат също доста хора с приятели,гаджета...Дано се съберете повече,че ще е срамота.

sunny1979   текста е от тази песен на Майкъл ,предполагам знаеш но за другите момичета :

В момента ми е любима  Heart Eyes

Още ли,Вики?
Недей се съсипва!!! Hug

Цитирам:
От БТА и БНТ ми отговориха, че ще пратят екипи. Надявам се, че БТА ще разпространи и новината.
Става въпрос за срещата

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 20:15 от liliyyy

# 1 237
е това за AIG не го знаех Embarassed
относно Джо - това, че може би Майкъл нямаше да е Майкъл без него никога няма да го отрека, напротив, самия Майкъл не го отрчиа - дори казва и друго - юе Джо не е пипнал и стотинка от парите им, личните им, сигурно е единствения родител на деца звезди, който не го е направил, но това, че е изкуфял и че говори небивалици, също е вярно, съгласете се.
Отдавам му заслуженото, но не го харесвам и за мен не е бил добър родител на Майкъл

# 1 238
Лили...Майкъл си е искал лекарят ,даже  е настоявал.Те са му казали че не му трябва 24/7 лекар но той казал "това тяло (посочил себе си) е мотора на всичко ,аз имам нужда от това внимание" и тогава АЕГ са се съгласили,техните думи  " Ние сме заложили толкова много и след като Майкъл иска,какво може да кажем,дадохме му лекаря" .Майкъл сам си е посочил лекарят,той  е познавал Др.Мъри от преди това и е казал че иска точно него.
Това дойде от устана на 2мата CEO  на AEG !

За песента:още лили,още ...добре че я пусна че и хабер си нямах,неповторима е,за мен сега е като нова и  текста е толкова хубав...

# 1 239
Съгласна съм с Лили за истината около случая, толкова противоречия има около Майкъл и смъртта му, крайно различни мнения за здравословното му и психическо състояние, което е доста смущаващо според мен, а ако наистина AEG са намесени - бъдете сигурни, че никой няма да го разбере официално и ще бъде потулен случая. Даже и обвинен лекар ме съмнява да има.
И започвам да си мисля, че нарочно е тъпкан с какви ли не лекарства, за да бъде лесно манипулиран.

# 1 240
Не знам,Вики.Всички казват толкова различни неща,че вече подивявам.Аз изобщо не твърдя,че Майкъл не си го е търсил.
А кой е плащал на Мъри?Майкъл или AEG?Щото и това е важно при вземането на "решения".Далеч съм от мисълта,че е умишлено,но Майкъл е искал да бъде в кондиция и ето ти беля.Кой издържа на такъв напън когато физически не е готов?

Чак ме е яд,че пуснах Fall Again.Като знам колко е тежка...

# 1 241
  • В Голямото село
Ох, чета, чета и мислите ми все повече се лутат... Започвам и аз да си мисля, че истината за последните мигове от живота на Майкъл и за неговата смърт никога няма да излязат наяве. Спекулации ще има много, няма как. Сигурна съм, че в пресата тепърва ще излизат много измислици-премислици относно целия му живот. Хората са жестоки същества и обичат да четат пикантерии, компромати, ужасии... Нали знаете - хляб и зрелища... Очаквам да почнат хората от неговото обкръжение да издават разни мемоари от сорта на "Когато бях на служба при M.J." и прочие дивотии, с единствена цел да припечелят някой и друг долар на гърба на нашия идол. Пиявици тепърва ще смучат кръвта му, дори и в отвъдното... Толкова ме боли заради всичко това... Както казах, според мен няма да разберем цялата истина за Майкъл, предполагам и резултатите от аутопсията няма да бъдат изцяло разкрити пред света... Но както и да е, дори и цялата истина няма да може да ни върне загубеното...
Само една мисъл обаче не ми дава покой - според семейството му (и тая тъпата Латоя, не я понасям) имало много хора около Майкъл, които го манипулирали и управлявали живота му, държали го дрогиран, желаели му смъртта и т.н. Е, добре де, мама му стара, защо никой от това семейство не направи нищо, за да му помогне?!?! Защо никой не взе нещата в ръце и не помогна на Майкъл да се освободи от кръвопийците? Къде беше семейството му тогава? Гледали са отстрани безучастно... Просто не мога да се побера в кожата си от яд... Нима в последните месеци от живота си Майкъл е бил съвсем сам, без близки, без приятели??? Къде са били Джанет, Елизабет Тейлър, Даяна Рос, Брук Шийлдс... Никой ли не го е било грижа какво става с Майкъл? Не мога да се примиря с това... ooooh!

# 1 242
Лили, само при думата "тежка" ми се сви стомаха, а не знам какво ще стане, ако си я пусна да я слушам  Confused Sad

Ех, тоя Майкъл!

# 1 243
лили АЕГ са се съгласили да му плащат 150.000 $ на месец  за периода на концертите,Др. Мъри си е имал 2  кардио клиники но ги е затворил за да бъде с Майкъл...
Ще видим ,според мен нещата ще изплуват.
Не свързвайте случките със Елвис и Мерилин  от едно време,тогава медиите са били в затъмнение все още,гледай сега какво става ,няма скрито покрито ,документи, снимки,видео  изплуват непрекъснато.Нищо не може да се укрие,така че според мен ще излезнат нещата...малко по-натам обаче.

# 1 244

-------------------------------------
sunny1979  текста е от тази песен на Майкъл ,предполагам знаеш но за другите момичета :

В момента ми е любима  Heart Eyes

Тази песен ми напомня много една композиция на пловдивчанина Стоиц Гъдев, Вики- писал е мелодията на някои песни на Красимир Аврамов  newsm78 (може да е съвпадение, в изкуството и науката често се случва), аз пък слушам много това.
http://www.youtube.com/watch?v=U5kDBwd7fo8&feature=related
 Знаете ли от къде мога да я сваля или поне как се казва?

П.П: Брат ми е близо до Атланта  Wink

Общи условия

Активация на акаунт