Пазар в Солун ?

• 91 884
  • 198
  •   1
Отговори
# 90
Всеки си решава сам какво ще прави,дано да няма блокада на никой от трите гранични пунктове.Ние ще се пробваме другата седмица.

# 91
  • София и наоколо
Ние тръгваме утре сутрин, имаме резервация за хотел в Солун, направена още ноември и не знам дали мога да я отменя. Ще се пробваме да влезем рано  през Промахон, а за връщане не знам, дано да имаме късмет.

# 92
Много гадно сега по btv в 12.00 на обяд ще кажат нещо за протеста.Който може да гледа, че на мен ми се налага точно тогава да изляза.

# 93
# 94
# 95
Момичета, можете ли да ми кажете как стоят нещатата относно зелените карти за кола...четох нещо в нета и разбрах, че са отпаднали ..но ще ви бъда много благодарна, ако някои потвърди това инфо.

Също относно стачките ..мислили ли сте за възможността да се мине през Македония?

# 96
  • София
Ако минеш през Македония със сигурно ще ти трябва зелена карта.

# 97
# 98
# 99
От днес би трябвало да започнат по-големите намаления в Гърция.
Няма ли някоя солунска мама да сподели как са цените. По-специално ме интересува намаленията в Зара в Космоса.

# 100
  • София
Нашите кумове , заедно с техните кумове  Mr. Greenтръгват днес в 14 часа за Сандански и утре сутрин за Солун. Може би ще се опитат да минат границата и днес за да отидат до Джъмбото и до Аутлета и най-вече да видят как е хавата по границата и ще се върнат да преспят в Сандански. Техният кум бачка в гранична полиция или митницата (не зная точно) на Калотина и щом се е навил и той да ходи може би новините са обнадеждващи. Rolling Eyes Аз ако не бях бременна щях да тръгна, ама сега много се колебая.

# 101
Нещо ново чува ли се? Ние продължаваме да се колебаем дали да тръгваме утре...надявам се всичко да се размине, че съм се настроила вече за пазар и харчене на пари Simple Smile

# 102
# 103
Ние тръгваме утре сутрина със сигурност пък каквото е такова   car003

# 104
  • София
И ние - по последни данни границата ще се блокира от 18.01 (понеделник),но ще пропускат коли. Най-много през уикенда да има блокажи на вътрешни пътища, ама то и около границата има магазини, пък и обиколни пътища тоже.  Praynig Peace

Общи условия

Активация на акаунт