Идеи за Бизнес 3

• 96 494
  • 605
  •   1
Отговори
# 45
Май напоследък магазинчетата за дрехи втора употреба са най-вървежни, особенно в криза.

Това със жабите ми стана интересно, но предполгам за тях се изискват повече неща от охлювите, а може и да греша. Но за да се захване човек с нещо такова, и да призвежда качествена стока, то мисля, че поне 1г трябва да изучава как се отглеждат, развъждат и т.н. После да хвърли повечко пари за да си направи фермата, а и там поне 1-2г отиват докато се завърти цикъла. И не на последно място трябва да може да намери и пазар, та дето се вика, човек трябва да е осигурен за 2-3г, че ако не и повече, докато потръгнат нещата. Не е като магазинче, дето след 2 седмици вече работи Simple Smile

# 46
Според мен не е нужно да откриваш топлата вода. Огледай се какъв бизнес имат твои познати, разбери в твоя квартал има ли място за такъв бизнес. Напрови си план на разродите и очакваните проходи. Намали приходите с 50 % , защото е криза. Ако все още си мислиш, че след 8 мсец ще си на печалба, говори със семейството си дали ще те подкрепи.

# 47
Цитат
Някои от правилата за полагане основите на бизнеса/фирмата са:
От самото начало гони качество
Не пропускай шанса си
Разширявай и задълбочавай компетентността си
Работи с най-добрите, за да научиш това, което не знаеш
Следи тенденциите на световния пазар
Искай полагащата се цена за своята компетентност
Наемай специалисти с широки възможности
Преосмисляй бизнеса си в синхрон с времето
Оттърси се от предрасъдъците

Много точно казано   bouquet

# 48
Вчера обещах нещо. Реших да правя това, от което винаги съм си мечтала да изкарвам някакви пари-плетиво. Покрай бебето се вдъхнових за бебешки и детски ръчно изплетени дрешки. Готова съм с първите неща, до края на седмицата ще са готови пелерини, пончо и шапки за малки госпожици. Предпочетох есенните модели-да търся пазар за летни модели в средата на лятото ми се стори риск.
 Имам фирма, няма проблеми с документацията. Направих си етикети със собствена марка, днес чакам опаковки. Днес сутринта  пуснах оферти на десеттина места по и-мейл /идеята е от вас  bouquet/. И сега, няколко часа след това, вече имам заявка от два онлайн магазина. Е, вярно, пари още няма, продажби също, но интереса е доста голям и ми вдъхна малко кураж.
 Ето за какво става въпрос:
http://media.snimka.bg/3641/013536824-big.jpg
http://media.snimka.bg/3641/013536837-big.jpg
 Тук получих толкова голяма подкрепа, че не можех да не се похваля! Благодаря!

# 49

Страхотни са нещата  Hug направо разкошни.
Защо не пробваш да ги пуснеш в и-бей?

# 50
И за това мислех, но съм пълен профан-няма да успея. Дори ми мина да платя на някой, за да попълни формата от мое име.

# 51
TIHA VODA, поздравления!
Много са красиви!
Сигурна съм, че ще имаш успех!

# 52
Мерси, на седмото небе съм /то малко "нероден Петко/, ама интереса е достатъчно показателен.

# 53
  • София
TIHA VODA , поздравления и от мен!
Моят онлайн магазин е със съвсем различна насоченост (пълни дами), но ако искаш, нищо не пречи да пуснем една категория с твоите неща. Приеми това за предложение Simple Smile

# 54
  • Варна
И за това мислех, но съм пълен профан-няма да успея. Дори ми мина да платя на някой, за да попълни формата от мое име.

Ако искаш може да ти ги продавам през Ебей. Обаче ако има много заявки,как ще смогваш незнам. Освен тука всички да почнем да плетем да ти помагаме.  Laughing Сега сериозно. Ако си съгласна пиши ми ЛС , ще си разменим скайповете и ще ми дадеш снимки да кача всичко,което искаш.И цени ще ми кажеш разбира се.

# 55
  • Севлиево
TIHA VODA пожелавам ти още веднъж успех   bouquet Знам каква е тръпката, аз почнах на шега да си продавам нещата и то взе че малко по малко тръгна. Но мойто не мога да го нарека точно бизнес, защото чак толкова много пари не изкарвам, но все пак. Гледам всичко да е изпипано и да удовлетворявам всеки каприз на клиента - от срока на изпълнение до опаковката. Hug

# 56
Поздравления TIHA VODA май наистина си вървиш с ника.
Нека ти върви по вода и УСПЕХИ   bouquet

# 57
Тиха вода - поздравления и от мен  bouquet
Имаш подкрепата ни - има ли неща за момченца  newsm78

Чудя се сега какво може да е и си мисля за шапки  Thinking Ама май не става...
Скоро намерих една моя, плетена шапка, може да направя снимка и да покажа - много си я харесвах като бях по младичка и толкова много съм я носила  Grinning

Много ме е яд, че за мъжете не върви плетиво  Tired

# 58
Тиха вода , честито и от мен. Само напред и само нагоре, само сполуки от тук нататък  Hug

# 59
Супер са нещата.
А иначе защо да не стават някой плетива за момчета? Особенно жилетчици, мисля, че могат да се направят много стилно и красиво за малки господа, ама Tiha Voda да каже какво може да сътвори Simple Smile Дето се казва и тук може да намери купувачи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт