Идеи за Бизнес 3

• 96 515
  • 605
  •   1
Отговори
# 60
Искам да попитам DStoyanova някои неща за къщичките. Доколкото разбирам в тези 500лв/кв.м. влизат всички разходи, дори и тези по прокарване на ВИК и ел инсталации - така ли е? Още искам да попитам долната основа на къщата също ли се прави от фирмата и тя също ли влиза в цената? А за колко време става изграждането на къщата?
Не исках да оспамвам темата с личните си въпроси но DStoyanova е изчерпала лимита си за ЛС

# 61
Искам да попитам DStoyanova някои неща за къщичките. Доколкото разбирам в тези 500лв/кв.м. влизат всички разходи, дори и тези по прокарване на ВИК и ел инсталации - така ли е? Още искам да попитам долната основа на къщата също ли се прави от фирмата и тя също ли влиза в цената? А за колко време става изграждането на къщата?
Не исках да оспамвам темата с личните си въпроси но DStoyanova е изчерпала лимита си за ЛС
Напротив, интересно ми е.   Grinning
Тиха вода, имаш ръка и плетивата ти са красиви, много красиви! newsm10

# 62
тиха вода, плетивата ти са много красиви!

# 63
Добро утро!
 Бързах преди 8ч да вляза тук /отварям магазина в 8/, сърдечно ви благодаря за подкрепата, още веднъж. Гледам, че освен идейките, които се разменят тук, сте ми предложили и много ценни конкретни неща, от които ще се възползвам разбира се.
 Сега допивам кафето, ще измета и измия, дано междувременно и някой клиент обслужа /че напоследък хич ги няма клиентите/, и ще ви изчета отново, за да си подредя малко мислите.
 Лек и спорен!

# 64
Тиха вода, страхотни нещица Hug Браво на теб!! И аз в момента съм в магазина и пия кафе и ви чета  Simple Smile

# 65
Пуканка, имам уговорка днес с едно момче /занимава се със софтуер и е светлинни години в тази област пред мен/. Да дойде, да ме регистрира, да пуснем каквото имам, за да видя как става и по-нататък сама да се справям. Ако нещо стане, напр да не дойде момчето, ще ти пусна ЛС, и ще продължа да търся някой разбиращ около мен /за да не те ангажирам постоянно/.
 А за тези, които питат за момченца-има много красиви неща, сега събирам идеи, като има нещо-пак на вас ще се похваля.Имам и готовност да организирам и нещо от сорта на "надомна работа", ако вашите пожелания се сбъднат.
doci , теб и още няколко момичета от съседния форум отдавна ви следя-браво, браво...

# 66
  • Варна
Тиха вода, изобщо не ме ангажираш.  Laughing Напротив, смятам да си сложа малко надценка и аз да припечеля от твоите неща.  Laughing Аз не се занимавам с това.Имаме си момче в офиса,което движи международния ни пазар,включително и Ебей. Той плаща таксите за качване, прави връзките с клиенти,когато питат нещо и такива разни. Ти си движи нещата, но ако искаш ми прати снимки на нещата си, ние ще ги предложим на наши партньори и евентуално ще купуваме стока от тебе просто.Не ти правя услуга, а си говорим за чиста търговия. Приеми ме като купувач на едро. Wink

# 67
Имаш ЛС  bouquet!

# 68
момичета, браво на вас!
Страхотни сте!

И аз ви следя и обмислям започването на бизнес, но много се двуумя, нямам опит , нито познания в сферата и един ден съм супер ентусиазирана, друг ден пък ми е толкова апатично и всичко ми се струва невъзможно и неефективно.
Една мама от тук доста ми помогна с информация, но все още се страхувам да започна и то в тази криза. Нямам никаква подготовка, немога да преценя колко продажби и на каква цена трябва да реализирам, за да имам печалба. Много е трудно така , когато човек няма опит. Когато си се занимавал с нещо и ти се отдаде шанс вече да го правиш за себе си, тогава най-лесно се започва бизнес. А сега ме е страх ей така да се хвърля с главата напред  Sad

# 69
TIHA VODA поздравления и от мен!  Hug
Бърди, моля те дай ми линк, към магазина ти  Blush

Аз правя списък с услуги и до месец, ще го покажа, за да дадете мнение.

# 70
  • София
Записвам се в темата.

За Европроектите интересна е програмата за разнообразяване на дейностите в малките общини - http://www.mzh.government.bg/Article.aspx?lang=1&rmid=490&am … id=490&lmid=0. Нашата фирма ще се опита да реализира една идея по тази програма свързана с туризма. Тази програма може да е полезна във връзка с идеята за селището с дървените къщи по-нагоре.
Аз се чудех дали и едно предприятие за ръчно изработени неща не може да се реализира по нея, има различни въпорсителни, но ако жените, които изработват тези изделия живеят в малки общини, би трябвало да не е по програмата.

Успех на всички!

# 71
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Нямам никаква подготовка, немога да преценя колко продажби и на каква цена трябва да реализирам, за да имам печалба. Много е трудно така , когато човек няма опит.

затова се прави бизнес план Wink
като си направиш както трябва бизнес плана и ще видиш колко продажби на каква цена трябва да имаш,
за да си на печалба...

# 72
  • Варна
Нямам никаква подготовка, немога да преценя колко продажби и на каква цена трябва да реализирам, за да имам печалба. Много е трудно така , когато човек няма опит.

затова се прави бизнес план Wink
като си направиш както трябва бизнес плана и ще видиш колко продажби на каква цена трябва да имаш,
за да си на печалба...

Или просто казано правиш си проучване.Конкуренция,доставчици и сметките не са сложни.

# 73
Прави сте за всичко, но как мога да зная по колко продава конкуренцията например? То доставчици и цени може да проучиш, но оборотите е трудно.

# 74
Я сега, който е по запознат с правенето на бизнес план-нека сподели основното, просто да се нахвърлят някакви точки или не знам точно какво.Аз в момента го мисля, как и защо, обаче нещо дали жегите ми действат слабително на ума или нещо друго...за сега не успявам  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт