Идеи за Бизнес 3

• 97 294
  • 605
  •   1
Отговори
# 90

В същото време виждам как магазини за джунджурийки вече години си работят...
Ами то от такива джунджурийки доста се печели  Thinking При тях надценката не е 100% , а доста повече  Peace

# 91
Интересна ми изглежда идеята за къщичките  Hug
Бих искала да знам , колко излиза като цена една двустайна къщичка ... Thinking
Благодарско предварително   bouquet  bouquet  bouquet

# 92
  • София
здравейте и от мен
аз съм от много малък град н 100км, от Пловдив
имам малък магазин за дрехи от 2 години,но в последно време тук ни заля вълната от магазинчета "купи по цени на едро" ,тоест наголемея боклук от китайското производство днес купуваш,утре вече за нищо не става!!!но хората тук са бедни и се лъжат от ниските цени

След като имаш опит с дрехите и продажбата им, защо не подхванеш и ти вълната "купи по цени на едро".

Или пък дрехи втора употреба  Peace Според мен поне още 2-3 години този бизнес ще е печеливш  Peace

# 93
  • у нас
Здравейте, записвам се, за да изчета темата и да я следя.

Peace

# 94
здравейте и от мен
аз съм от много малък град н 100км, от Пловдив
имам малък магазин за дрехи от 2 години,но в последно време тук ни заля вълната от магазинчета "купи по цени на едро" ,тоест наголемея боклук от китайското производство днес купуваш,утре вече за нищо не става!!!но хората тук са бедни и се лъжат от ниските цени

След като имаш опит с дрехите и продажбата им, защо не подхванеш и ти вълната "купи по цени на едро".

Или пък дрехи втора употреба  Peace Според мен поне още 2-3 години този бизнес ще е печеливш  Peace
Дрехите втора употреба вероятно ще бъдат печеливш бизнес и след 10 години. Ако в града има ниша идеята е чудесна!

# 95
Идеята за online магазин е страхотна, само че според мен севъзниква проблема с доставката.
Реално онлайн магазините предлагат може би около 10-15 % по евтини цени, обачеее като ти сложат 5 лв за доставка и става една Simple Smile
Мисълта ми е че ако ще правим онлайн магазин трябва да помислим много добре какво да предлагаме така че да е печалившо. Напримен ако човек си купи лаптоп от интернет, ще му излезе на далавера, макар че ще плати и доставката... но ако си купи тениска... нещата стоят по друг начин. Трябва много добре да се нацели нишата тук. И аз мисля по въпроса, но все още безуспешно.
 И другото нещо, в което трябва да се вложат пари е изготвяне на самият магазин - трябва да е прегледен и подреден. Това го прави специаст, не взема малко пари, но пък после може и сами да си го поддържате. Със сигурност е по евтино от наем Simple Smile

# 96
  • Sofia
Хората,които сте тръгнали да отваряте магазини какви средства сте заделили за това,ако не е тайна,разбира се?Не говоря за он-лайн магазините Peace Все пак човек трябва да има реална преценка за това какви средства са необходими от самото начало,от откриването на фирмата,през всички други истории,зареждането на самата стока и отварянето на магазина 

# 97
здравейте,
идетата ми е да правя дюнери,става въпрос за не-много голям град.
Имате ли представа дали трябва нещо по-специално като изисквания?
Според вас това добър бизнес ли е?

# 98
  • Sofia
по-специално незнам,но със сигурност изисквания има от ХЕИ като за бърза закуска Peace

# 99
chocha, както знаем в момента наемите са много високи за магазините, особено тези на хубава улица. Според мен за 2-3 месеца дори ще хвръкнат много пари, ако не е веднага печеливш магазина, а то никой не е от раз заработил супер успешно... Тези наеми вече се оляха, а в някои градове, Русе примерно са направо думи нямам.  Там заради румънците ли нещо се объркаха хората, просто не са нормални нещата (по мое мнение)

# 100
Тука пък бавно и славно започнаха да падат, а наемите за офисите направо са смешни-100-150лв за ново строителсто, хубава дограма ,тераса, ламинат и санитарен възел.

# 101
  • у нас
Тука пък бавно и славно започнаха да падат, а наемите за офисите направо са смешни-100-150лв за ново строителсто, хубава дограма ,тераса, ламинат и санитарен възел.

къде е това?

# 102

къде е това?
В един средностатистически малък град-Горна Оряховица. Ние имаме два офиса, без подово покритие и необорудван офис. Интерес за продажба няма, от време на време се появяват желаещи за наематели /идеята е довършителния ремонт да се приспадне от наема/, но все още се чудим дали е оправдана амортизацията на офисите срещу тези пари-до 200лв месечно при късмет за нас.За 150лв сега има желаещ, имаме финансови проблеми, вероятно ще се съгласим.

# 103
  • Sofia
Shocked

# 104
Интересна ми изглежда идеята за къщичките  Hug
Бих искала да знам , колко излиза като цена една двустайна къщичка ... Thinking
Благодарско предварително   bouquet  bouquet  bouquet
Аз в момента ги проучвам - ами между 500 и 700 лв/кв.м. излиза

Общи условия

Активация на акаунт